Şimdi Ara

sizce bu jetta aracımı kaça satarım 2008 model

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
1.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. el forumunda açmadım başlığı kusura bakmayın sizden fiyat almak istedim satılık değil

2008 model primline
    tiptironic
    benzinli 1.6 102 hp
    16.300 km'de
    metalik fırtına gri
    km si az ama 2 kez bakıma gitti :)

kendi yaptıklarım:

angel far
    sis farı
    jant
    xenon
    spoiler
    gtı tampon
    park sensörü
    cam kenarı panjur kaplama
    1 numara filmli cam

edit: gtı ön tamponu kırmıız çizgiyi siyah yaptım bide GTI krom amblemi çıkardım ön taraf daha şekil duruyor şimdi ağırlık kazandı araba
    edit2: aracın değeri sizce ne kadar eder tıguan almak istiyoruz km si az temiz ve bakımlı oldugu ıcın en az 35 beklıyorum ben

[simg]http://g1301.hizliresim.com/15/g/hyssr.jpg[/simg]
    [simg]http://g1301.hizliresim.com/15/g/hyssq.jpg[/simg]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• şu anda sıfırı kaç para ise 3-5 bin tl üstünü yazın birde altına sıra beklemek yok diye yazın 60-62 bin gibi satılır.. kesin biri çıkar bak demedi deme :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 14 Ocak 2013; 23:01:00 >
  • 30-32 arası eder belki 33 bence
  • En az 60.000 yaz , nasılsa biri çıkar. Bide hitler motor ki , bence kesin bulursun. Lpg uyumlu Vw , gti görünümlü yazdın mı , 60'a okutursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

şu anda sıfırı kaç para ise 3-5 bin tl üstünü yazın birde altına sıra beklemek yok diye yazın 60-62 bin gibi satılır.. kesin biri çıkar bak demedi deme :)

• aldığınızz fiyata koyun. Millet kapınızda sıra olacaktır.
  • size soru soranda kabahat araç 16 bin km dıorum o kadar masrafta yaptım 35 beklıyorum ben aldıgım fiyat zaten 47 di
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kicgine

quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

şu anda sıfırı kaç para ise 3-5 bin tl üstünü yazın birde altına sıra beklemek yok diye yazın 60-62 bin gibi satılır.. kesin biri çıkar bak demedi deme :)

niye öyle cigara yaktın ki :) golf 7 ye 90 bin isteyen var geçen konu açılmıştı 77.000 isteyen var...
  • 30-31 ederi daha fazlada vermezdim ben, o fiyata hatta çok daha iyi araçlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

30-32 arası eder belki 33 bence

dod zaten 32 verdi
  • orjinalliği bozulmuş. ikinci elde otomatiğe talep azlığı var. km den kurtarabilir bir ihtimal. 30.000 tl maksimum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat212121

size soru soranda kabahat araç 16 bin km dıorum o kadar masrafta yaptım 35 beklıyorum ben aldıgım fiyat zaten 47 di

Piyasaya göre konuşursak aracınızın ikinci eli gayet iyi. Aciliyetiniz yoksa 38.000 lira yazın 36-37 arası bırakın. İlana lpg uyumlu motor yazmayıda unutmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLk

orjinalliği bozulmuş. ikinci elde otomatiğe talep azlığı var. km den kurtarabilir bir ihtimal. 30.000 tl maksimum.

diğer bütün parçaları duruyor isteyen olursa hemen taktırırm atmadım onları zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

quote:

size soru soranda kabahat araç 16 bin km dıorum o kadar masrafta yaptım 35 beklıyorum ben aldıgım fiyat zaten 47 di

Piyasaya göre konuşursak aracınızın ikinci eli gayet iyi. Aciliyetiniz yoksa 38.000 lira yazın 36-37 arası bırakın. İlana lpg uyumlu motor yazmayıda unutmayın

çok tesekkur ederim diğer arkadaslar gibi değilde düzgün bçimde anlattıgınız için ınsallah gider 35 e
  • quote:

quote:

quote:

çok tesekkur ederim diğer arkadaslar gibi değilde düzgün bçimde anlattıgınız için ınsallah gider 35 e

Rica ederim bence gider. Otomatik olması da bir avantaj

• quote:

quote:

senin jetta piyasasından haberin yok. rastgele fiyat yazmışsın.

36-37 ye 2010 makyajlı kasa comfortline alınır.

1 aydır jetta piyasasını takip ediyorum.

• quote:

quote:

quote:

piyasada vw nn bayilerde otomatik vites bile yok 2. el de kapış kapış gidiyor temizleri km si az olanları gidiyor bir arkadasımda hitler motor jettasını 50 bin kmde 2008 model 32 ye sattı her malın alıcısı var bence

• quote:

quote:

quote:

Alınabilir ama 16 bin km olmayabilir yada otomatik olmayabilir. Sonuçta aciliyet yoksa o fiyatı yazın dedim acil olarak 34-35 e gider diye düşünüyorum

Ayrıca bilmiyorum tanışıyor muyuz ama mesajınızın içeriğinde daha saygılı olursanız sevinirim

• Apachi arabası bu GTI. 15 bin veririm tl olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Sen 3 ay önce önce aynı aracı 37.000 TL'ye satmadın mı?

http://forum.donanimhaber.com/m_67057743/mpage_1/f_/key_//tm.htm#67057743

Dalga mı geçiyosun? Adam mı seçiyosun?

Fena yakalamışsınız hocam

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.