Şimdi Ara

Xperia Z ile birlikte Timescape özelliği yerine Socialife'a bırakıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj









  • Sony'nin Xperia 10 modeli ile birlikte 2010 yılının başlarında kullanıcılara sunmaya başladığı Timescape, sosyal medya ağlarını biraraya getirmesiyle öne çıkıyordu ve o dönemden bu yana Xperia serisi Android cihazlarda önemli özelliklerden birisi olarak yer almaktaydı.




    Ancak ilk dönemlerde hem performans hem de fazla batarya tüketimi nedeniyle kullanıcıların ilgisini çekemeyen Timescape, fazla kullanılmayan bir özellik durumunda kaldı.




    Sony'nin Xperia Z ve ZL modelleri ile birlikte ilk izlenimler Timescape özelliğinin artık emekliye ayrıldığını gösteriyor. Bu yıl itibariyle tüm Xperia modellerinde Xperia tablet ürünlerinde gördüğümüz Socialife sosyal ağ takip arayüzü yer almaya başlayacak.




    Socialife arayüzü, ana ekranda Facebook ve Twitter aktivitelerini gösterirken, seçeneklerinize bağlı olarak popüler makaleleri gösteren sekme ve favori makaleleri saklayabileceğiniz diğer bir sekmeden oluşuyor. Uygulamanın Timescape'e göre daha hızlı ve daha az batarya tükettiği belirtiliyor. 

     








  • Sony'yi severim ama Xperia serisindeki arayüz hiç hoşuma gitmiyor. Uygulamalar düzenini ayarlamak tam bir işkence...
    TimeScape kadar görsel, TouchWiz kadar basit, Nexus kadar hızlı bir arayüz istiyorum...

  • iyi yapmışlar işleyişide değişmiştir umarım 2 dakikada bir facebook senkronize edilemedi hatası verip duruyodu geçenlerde

  • Timescape bence gayet güzeldi oysa ama...

  • sense ten başkası yalan. timescape berbat bir arayüz ve widget paketine sahip. hele sayfa önizlemesinin hiç kullanışlı bir yanı yok. sony nin en zayıf olduğu konu bu. adam akıllı bir arayüz tasarlatması lazım.

  • Sizi bilgilendirmek isteriz ki, henüz Türkiye de Sony Xperia ZL modeli ile ilgili herhangi bir satış planı bulunmamaktadr. Konuyla ilgili herhangi bir degişiklik olması halinde gerekli açıklama yapılacaktır.

    Sony Xperia Z model telefon Mart ayının 2ci haftası Türkiye’de piyasaya sürülecektir. Lütfen bu bilginin değişikliğe uğrayabileceğini göz önünde bulundurunuz. Ayrıca, yeni ürünümüz hakkındahttp://www.sonymobile.com/tr/products/phones/xperia-z web sitemizden daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

  • xperia z mi daha iyi zl mi

  • xperia zl ile z aynı, sadece zl de kullanılan plastik materyal vs ile maliyetler düşüyor.
  • Bazıları Timescape yi arayüz zannetmiş sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hollowman_

    sense ten başkası yalan. timescape berbat bir arayüz ve widget paketine sahip. hele sayfa önizlemesinin hiç kullanışlı bir yanı yok. sony nin en zayıf olduğu konu bu. adam akıllı bir arayüz tasarlatması lazım.



    Sense mi? Güldürme lütfen. Tamam timescape berbat, bunu ben de kabul ediyorum ama sense arayüzünün de öyle çok bir albenisi yok. İçinde sayamayacağım kadar fazla hata var.
    Bir de bana çok ilginç gelen bir olay var, One X kullanırken 4.0.4 sürümünde, Sense içerisinde gerçekten çok kullanışlı olan, bazı anlarda gerçekten hayat kurtaran kısayollar ve tuşlar vardı. 4.1 sürümüne geçtikten sonra bunların kaldırıldığını görünce HTC firmasının kendi arayüzünü fonksiyonellik bazında düşüncesizce katletmesi çok aptalca geldi. Aklımda kalanlardan, klavyenin kapatma tuşunun kalkması. Bir de bunlarla kalsa iyi, Sense i Türkçeleştiren ekip nasıl bu kadar berbat çalışmış onu da çok merak ediyorum. Yazım hataları, anlaşılmayan kısaltmalar, hatırladıkça içimi sıkıyor.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.