Şimdi Ara

nissan almera tekna almak üzereyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
15.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumdaki nissanla ilgili tüm başlıkları okudum. 25.000 YTL.ye arabayı bağlamak üzereyim. Son olarak bir daha sorayım dedim. var mı itirazı olan?

ABS
    EBD
    FREN DESTEK SİSTEMİ (BRAKE ASSIST)
    SÜRÜCÜ VE YOLCU HAVA YASTIĞI
    YAN HAVA YASTIĞI
    AKTİF ÖN KOLTUK KAFALIKLARI
    IMMOBILIZER
    UZAKTAN KUMANDALI MERKEZİ KİLİT

KLİMA Otomatik
    DERİ DİREKSİYON SİMİDİ
    YOL BİLGİSAYARI
    5" N-FORM BİLGİ EKRANI
    RADYO - CD / YOL BİLGİSAYARI DİREKSİYONDAN KONTROL
    HOPARLÖR ADEDİ 6

• arkadaşım araba hakkında pek bi bilgim yok sadece şunu söylemek için yazıyorum ; o bilgi ekranı haddinden fazla güzel
    hayırlı olsun
  • Estağfurullah ne itirazı kardeş
    Bence iyi seçim. Benim de tercihlerim arasında olan bir araçtı. Kısmet olmadı. Sana şimdiden hayırlı olsun.Güle güle kullan. Fransızlardan uzak ol.
  • OK Alabilirsin.

O fiyata güzel bir araba ama yakında yenilenecek son demlerini yaşıyor. Baya bir sattı Türkiye'de. Ben de bir ara araştırdım inceledim o arabayı. Sonra B sınıfı bir araba alayım dedim ve GP aldım.
  • Bence alma çünki hem demode hem hp si düşük.
  • iyi bir seçim.. yalnız tasarımı çok sade.. ama özellikleri özellikle 5 inç bilgi ekranı çok iyi...
  • çok teşekkürler arkadaşlar
    performans delisi olmadığım için 98 hp işimi görür.
    2. el de sorun değil benim için, en az 6-7 yıl binmeyi düşünüyorum
    evet, dizayn biraz eskidi ama bu bir zevk meselesi
    inşallah kazasız belasız, huzur içinde kullanırız yıllarca...
  • hayırlısı olsun....6-7 yıl bineceksen iyidir...
  • ben bu donanım/fiyat performansını sağlayan başka bir araç bilmiyorum türkiye de satılan..donanım neredeyse eksiksiz..fiyat çok uygun..nissan kaliteli bir üretim..bence bu araç üst sıralarda olmalı ama nedense satışı az..bence iyi bir karar vermişsiniz..dediğiniz gibi arabayı formula 1 e sokmayacaksınız..bir aile aracı olarak performansı da gayet yeterlidir..
  • Bende aracımı yenilerken onu düşündüm ancak 2. el kaygısı ve aracın motorunun kasasını taşımada ki güçlüğünden dolayı (deneme sürüşü ve bir arkadaşımdakini kulladım) vazgeçmiştim ancak fiyat olarak çok uygun o donanıma fiyat mükemmel diyebilirim ama araç kasa değiştirecek haberin olsun...
  • İyi araba,2.el olayı seni rahatsız etmez zaten uzun süre kullanacağını söylüyorsun(6-7 yıl sonra herhalde 2.el olmayacakyerini ne alacak acaba),garanti 3 yıl, kampanya yaparlarsa ekstradan para vererek +2 yıl daha alırsın olur 5 yıl,motor harika sağlam ve sorunsuz,işçilik problemleri-iç donanım- umarım giderilmiştir,süspansiyon sert ülkemiz şartlarında konfor zayıf güvenlik çok iyi.Frenler iyi iş çıkarıyor,diğer markalarla karşılaştırma,memleketimizdeki otomobil konusundaki takıntılı ruh hali nedeniyle güzel arabaların satışları istenilen seviyelerde olmuyor,mesela almera! Kasa değişecek ama yeni kasanın Türkiye'ye ne zaman geleceği belli değil-büyük ihtimal ismi almera olmayacak- ve fiyatı büyük ihtimal tuzlu olur.Alırsan serviste uyanık ol,sorun olmadığı sürece rutin değişimler ve bakımlar dışında sakın el sürdürtme,benim arabada ne sorun çıktıysa servis el attıktan sonra oldu.6 ayda bir yağ-filtre değiştirirsin,kullanımına göre balata vs. değişir bunun dışında senden bir şey istemez.(araba konusunda kötü şans seni bulmadıktan sonra bu dediklerim geçerli,umarım yakınından geçmez).Bunları 6 yıllık kullanıcı olarak söylüyorum.Ayrıca Nissan iyi seçim,Note konusunu düşündün mü,biliyorum sorduğun arabadan başka bir öneri olursa insan sinirleniyor ama o da güzelce iç hacmi geniş bir araba.Ne alırsan al kazasız ve BELASIZ sürüşler dilerim.

• Merhabalar
    Aracın fiyat donanım oranları çok güzelbence.Mutlaka test sürüşü yapmanı öneririm(en az 8-10 km kendi kullanım tarzına ve genellikle kullandığın yolları dikkate alarak).Bir arkadaşım almıştı 1buçuk sene evvel aynı donanımını ve aynı fiyata.Ama çabuk sattı(zararına takasta). Benim gördüğüm bir eksik yönü arka tekerlekler dingil sistemi ile birbirine bağlı olduğundan ani manevralarda arkadan kayma eğilimi vardı. Bu bağlantı şekli ayrıca konfora direkt olumsuz yönde etkilemektedir.
    Faydalı olması dileğiyle..
  • CİDDİ BİR SORUN DEĞİL Mİ BU? EMİNMİSİN?

quote:

Orjinalden alıntı: CiViC75

Merhabalar
    Aracın fiyat donanım oranları çok güzelbence.Mutlaka test sürüşü yapmanı öneririm(en az 8-10 km kendi kullanım tarzına ve genellikle kullandığın yolları dikkate alarak).Bir arkadaşım almıştı 1buçuk sene evvel aynı donanımını ve aynı fiyata.Ama çabuk sattı(zararına takasta). Benim gördüğüm bir eksik yönü arka tekerlekler dingil sistemi ile birbirine bağlı olduğundan ani manevralarda arkadan kayma eğilimi vardı. Bu bağlantı şekli ayrıca konfora direkt olumsuz yönde etkilemektedir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CiViC75

Merhabalar

Bu yakınmayı bir teste de okumuştum, ancak testte bunun çok zorlanması halinde olduğu ve sorun çıkarmadığı belirtiliyor ve sanırım bu sorun çoğu arabada zaten var.
    Testin o bölümü aşağıda...

"Aracın orta sertlikteki süspansiyonları yoldan gelen darbeleri emme konusunda yeterli oluyor. Limitlerine kadar başarılı bir yol tutuş gösteren Almera sedan çok zorlandığında arkasını bırakıyor. Ancak otomobili yeniden izine döndürmek çok da zor değil. ABS ve EBD desteğine sahip fren sistemi ile Almera sedan testimiz süresince güven verdi. 100 km/s hızla giderken yaptığımız ani frende test otomobilimizi 39 metrede güvenli şekilde durdurabildik."

Garibaldi kardeş (adaş ve arabadaşız ) şehir içinde ne kadar yakıyor araba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgaripyolcu -- 11 Mayıs 2006; 23:24:12 >

• Merhaba
    Arka tekerleklerin araç şasisine ön tekerleklerdeki gibi bağımsız süspansiyon sistemi konulması tekerleklerin tümsek veya çukurlarda birbirini etkilemeden çalışmasını sağlayarak başta yol tutuşu ve araç dengesini artırdığı gibi diğer taraftanda konforu artırmaktadır.
    Şöyle düşünürsek;viraja girildiğinde araç dıştarafa yatar ve dış tekerleklerin üzerine binmeye çalışır ve tekerleklerde yola temas yüzeyinin dış tarafta kalan kısmında ezilme olur. Dingil sis ile bağlı olan tekerlek manivela gibi çalışarak diğer tekerleği bir miktar(bağısız sis göre) fazla yukarı kaldırır. Bunlarda yol tutuşu ve konforu düşürür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GARIBALDI

İyi araba,2.el olayı seni rahatsız etmez zaten uzun süre kullanacağını söylüyorsun(6-7 yıl sonra herhalde 2.el olmayacakyerini ne alacak acaba),garanti 3 yıl, kampanya yaparlarsa ekstradan para vererek +2 yıl daha alırsın olur 5 yıl,motor harika sağlam ve sorunsuz,işçilik problemleri-iç donanım- umarım giderilmiştir,süspansiyon sert ülkemiz şartlarında konfor zayıf güvenlik çok iyi.Frenler iyi iş çıkarıyor,diğer markalarla karşılaştırma,memleketimizdeki otomobil konusundaki takıntılı ruh hali nedeniyle güzel arabaların satışları istenilen seviyelerde olmuyor,mesela almera! Kasa değişecek ama yeni kasanın Türkiye'ye ne zaman geleceği belli değil-büyük ihtimal ismi almera olmayacak- ve fiyatı büyük ihtimal tuzlu olur.Alırsan serviste uyanık ol,sorun olmadığı sürece rutin değişimler ve bakımlar dışında sakın el sürdürtme,benim arabada ne sorun çıktıysa servis el attıktan sonra oldu.6 ayda bir yağ-filtre değiştirirsin,kullanımına göre balata vs. değişir bunun dışında senden bir şey istemez.(araba konusunda kötü şans seni bulmadıktan sonra bu dediklerim geçerli,umarım yakınından geçmez).Bunları 6 yıllık kullanıcı olarak söylüyorum.Ayrıca Nissan iyi seçim,Note konusunu düşündün mü,biliyorum sorduğun arabadan başka bir öneri olursa insan sinirleniyor ama o da güzelce iç hacmi geniş bir araba.Ne alırsan al kazasız ve BELASIZ sürüşler dilerim.

sağol arkadaş, yazdıklarını dikkatle okudum, oldukça bilgilendirici
    benim hb arabada kötü bir tecrübem oldu, o yüzden sedandır tercihim.
    Yeni kasa Tino adıyla belçikada üretiliyor ve türkiyeye gelmesi 1 yılı bulur deniyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: birgaripyolcu

quote:

Orjinalden alıntı: GARIBALDI

İyi araba,2.el olayı seni rahatsız etmez zaten uzun süre kullanacağını söylüyorsun(6-7 yıl sonra herhalde 2.el olmayacakyerini ne alacak acaba),garanti 3 yıl, kampanya yaparlarsa ekstradan para vererek +2 yıl daha alırsın olur 5 yıl,motor harika sağlam ve sorunsuz,işçilik problemleri-iç donanım- umarım giderilmiştir,süspansiyon sert ülkemiz şartlarında konfor zayıf güvenlik çok iyi.Frenler iyi iş çıkarıyor,diğer markalarla karşılaştırma,memleketimizdeki otomobil konusundaki takıntılı ruh hali nedeniyle güzel arabaların satışları istenilen seviyelerde olmuyor,mesela almera! Kasa değişecek ama yeni kasanın Türkiye'ye ne zaman geleceği belli değil-büyük ihtimal ismi almera olmayacak- ve fiyatı büyük ihtimal tuzlu olur.Alırsan serviste uyanık ol,sorun olmadığı sürece rutin değişimler ve bakımlar dışında sakın el sürdürtme,benim arabada ne sorun çıktıysa servis el attıktan sonra oldu.6 ayda bir yağ-filtre değiştirirsin,kullanımına göre balata vs. değişir bunun dışında senden bir şey istemez.(araba konusunda kötü şans seni bulmadıktan sonra bu dediklerim geçerli,umarım yakınından geçmez).Bunları 6 yıllık kullanıcı olarak söylüyorum.Ayrıca Nissan iyi seçim,Note konusunu düşündün mü,biliyorum sorduğun arabadan başka bir öneri olursa insan sinirleniyor ama o da güzelce iç hacmi geniş bir araba.Ne alırsan al kazasız ve BELASIZ sürüşler dilerim.

sağol arkadaş, yazdıklarını dikkatle okudum, oldukça bilgilendirici
    benim hb arabada kötü bir tecrübem oldu, o yüzden sedandır tercihim.
    Yeni kasa Tino adıyla belçikada üretiliyor ve türkiyeye gelmesi 1 yılı bulur deniyor.

Günaydın,
    Benim araba 1.8 otomatik.Tüketim miktarları fabrika verilerini çoğunlukla tutuyor.Şehirlerarası yolda 100 km/h sabit hızda (hız göstergesi 100 gösterse bile gerçek hız 95 civarı) 6.2 lt,şehir içinde kullanım şartlarına bağlı olarak 8-10 lt arası.Benim katettiğim mesafeler kısa buda yakıt tüketiminde benim için sıkıntı doğuruyor.Soğuk buji kullanmak istiyorum servislerde yok haberi bile olan yok.Oysa kullanım kılavuzunda ayrıntılı izahı var,şartlara göre sıcak-soğuk buji tercihi yapılması öneriliyor.

Hb ingiltereden sedan japonyadan geliyor,tino 2000 yılında scenic'le beraber aynı sınıfta ürün bulunsun diye üretiliyor,Almera ile beraber oda üretimden kalkacak.
    Sağlıcakla kalın.

• Nıssan Almera sağlamlığı ve donanımıyla iyi bir seçim.
    Benzer fiyat ve donanım özellikleriyle Mıtsubıshı Lnacer var karar vermeden onu da bir incele derim..
  • biz aldık kullanıyoruz 1.5 tekna sedan 2006 model aldık arabadan memnunuz 1.5 arabaya 98 hp daha ne olsun bence hem ucuz hemde kaliteli bir araba tavsiye ederim 7 ay oldu kullanıyoruz km 190 200 220 yakıyo
  • çok teşekkür ederim arkadaşlar, resmi işlemlere başladım hayırlısıyla...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.