Şimdi Ara

Vanguard yeni ürünlerini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Vanguard yeni ürünlerini duyurdu








    Fotoğraf sistemleri ve yardımcı malzemeleri konusunda dünyanın en büyük markalarından olan Vanguard, CES 2013 fuarı kapsamında yeni üç ayağını ve üç ayak kafasını duyurdu.

     

    Fotoğraf severler arasında çok iyi bilenen Vanguard yeni ürünlerini duyurdu. Duyurulan ürünlerden ilki Abeo Pro 283 isimli üç ayak oldu. Üç ayak alüminyum ve karbon fiber malzemeden üretilmiş durumda. 80 dereceye kadar açılabilen ayaklar her türlü arazi şartında maksimum performansı verebiliyor. Karlı yada buzlu ortamlarda üç ayağın kaymasını önlemek için kar ayakkabısı da Abeo Pro 283 yanında geliyor. 2,5 kg ağrılığa sahip olan üç ayak, 8 kg ağırlığa kadar taşıyabiliyor.

     

    Vanguarda tarafından duyurusu yapılan diğer bir ürün ise üç ayak kafası oldu. GH-300T isimli kafa, tabanca sistemli bir yapıda geliyor. GH-300T'nin en büyük özelliği fotoğraf çekimleri sırasında deklanşör görevini kendi üzerinden halledebiliyor olması. Bir kablo ile piyasadaki 80 kadar DSLR fotoğraf makinesi ile uyumlu çalışabilen cihaz oldukça kaliteli bir malzeme kalitesi ile geliyor. 360 derecek dönebilen bir yapıda gelen GH-300T ile 8 farklı pozisyonda fotoğraf çekilebiliyor.

     Vanguard yeni ürünlerini duyurdu

     

    Abeo Pro 238 üç ayak, seçilen kit tercihine göre $400 ve $550 fiyat etiketleri ile, GH-300T üç ayak kafası ile $200 fiyat etiketi ile satışa sunulacak. 










  • Bu kadar para tripoda verilir mi? Standart bir tripod alırsın. SLR'nin kumandasıyla çekersin. Oldu bitti.

  • o paraya lens alırım
  • 2.5 kiloluk kompozit bir ucayak icin cok pahali. Gercek karbon fiber ucayaklar bu kadar satiliyor ve bazilari 1.5 kilodan daha hafif. 190xproB bile daha hafif ve yari fiyatina satiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üç ayak kafası güzel düşünülmüş

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.