Şimdi Ara

Mobil Canavarı Özel: 2012'nin En İyileri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu programımızda 2012'de en çok dikkatimizi çeken yapımları ele aldık!

• Kusura bakmayın ama: Levent bey. sizin İncelemereniz, Sunumlarınız çok yapmacık geliyor.
    Yani çok kendinizi kasıyorsunuz gibi hissediyorum bilmem diğer takipçiler ne hissediyor...

Emeğinize sağlık.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • zmanla gelişicek dostum bence gayet güzel hatırlarsanız Gökhan beyin inclemelerine de begenmiyenler vardı şimdi Gökhan bey gayet güzel incelemelr yapıyor..

• Minigore 2'yi şuanda yüklüyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Levet Bey Moğol filmlerinde oynamaya müsait:)

• Minigore 2Anroid plartformuna da gelse hoş olur.
  • Incelemelere biraz dikkat ederseniz dogru sekilde en iyileri secmediğinizi bircok kişi soyleyecektir herkes kendı sevdıgı oyunun neden en ıyılerde olmadıgını soyleyecektir . ANCAK kesin olan birşey var ki dunyanın en buyuk mobil oyun otoritelerince en iyi oyun olarak gösterilen ANOMALY serisi ve son çıkan ANOMALY KOREA yı listeye almamanız enteresan biraz mobıl oyunlarla ılgılenen bırısı en buyuk cıkısı ''en gercekcı grafıklerı her bolumun bırbırınden farklı oldugunu kendı tarzını yarattıgını ve oyuncular tarafından da en cok begenılen oyunlar arasında olduguu kacırmazdı mobıl oyunlarla ılgılenen birisi (bu birisi Levent bey oluyor) ;)
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.elevenbitstudios.AnomalyKorea&hl=tr

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gökhan abi'nin ilk incelemelerinde tüm cümleleri noktasiz , düm düz okuması . Talha abi'nin Assassins Creed'e "assesins kred'' demesi ve daha söz ve de başka hataları olmuşdur . Ama bu adamların şu an nasıl sevildiklerini coğumuz cok iyi biliyoruz . Yani tüm BSC editörleri calişdi ve kendisini zayif olduğu taraflardan düzeltdi . Levent abinin de ilk incelmesinde bu yana çok yol kat etdigini söylmek mümkün ve giderek dahada iyi olacakdir ... İnceleme için teşekkürler ... Levent abiden daha çok İncelemeler bekleriz ... bu arada Oyundayiz Yok mu ? =)

• koskoca bsc yokmu paranız maymun çarliyi getirin alem samimiyet görsün.bize video içerikleri lazım değil şebeklik yapıcak soytarı lazım

• gayet güzel olmus, adam daha ne yapsın gercekten sebeklik mi yapsın?
  • Ya nedir bu incelemeleri eleştirmeler begenmemeler falan . çok biliyorsanız kendiniz bir yapın görelim . Herkes anasının karnından bir işin ustası olarak çıkmıyor. zamanla geliştiriyor insan kendini . oyunları konuşun tartışın inceleme yapan arkadaşı degil.
  • Emeğe sağlık teşekkürler
  • Seçimler yerinde olmuş, elinize sağlık.. Bir gün Traffic Racer'ı da buralarda görmek dileğiyle :)
  • levent bey her video da daha iyi sunuyor devamını dilerim..

• Şahsen Levent Bey'in video incelemelerini zevkle takip ediyorum. Kendisine özel bir anlatım tarzı var ve bana kalırsa gayet kaliteli bir anlatım söz konusu. Hayır, bazı arkadaşlar ne bekliyor gerçekten anlamadım ki? Ciddi ve güzel incelemeler yapan insanlara ''yapmacık'' diyerek saldırmak hiç hoş değil. Sonuçta burası editörlerin kişisel vblog sayfası da değil, öncelikle bunu anlamanız gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSFR -- 16 Ocak 2013; 18:00:11 >
  • Levent beyi tebrik ederim sunumu her programda daha da gelişiyor. Sizi daha fazla video sunumda görmek istiyoruz. Özellikle mobil platform uygulama ve oyun programlarının tümünü Levent Polater sunsa çok daha iyi olacak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.