Şimdi Ara

Huawei : Jobs'un ölümü ile yenilik anlamında eksiklik yaşanıyor, Samsung ucuz plastik kullanmaktan kaçınmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Huawei : Jobs'un ölümü ile yenilik anlamında eksiklik yaşanıyor, Samsung ucuz plastik kullanmaktan kaçınmalı





    CES 2013 fuarında önemli ürünlerini ziyaretçilere tanıtan ve MWC 2013 için iddialı modeller tanıtacaklarını açıklayan Huawei yönetim kurulu başkanı Richard Yu, gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. 




    Yu, Steve Jobs'un ölümü ile teknoloji dünyasında bir yenilik eksikliği yaşanıyor. Yüzyılın önemli vizyonerleri arasında gösterilen Jobs, iPod, iPhone, iTunes, iPad gibi yeniliklerle hem sektörü baştan aşağı değiştirdi hem de Apple'ı dünyanın en değerli şirketi haline getirdi. 




    Yu ayrıca Samsung'u yüksek kaliteli malzeme kullanmadığı konusunda eleştiriyor ve ucuz plastik kullanmaktan vazgeçmesini tavsiye ediyor. 




    Huawei ise hem Avrupa ve Asya tasarımlarını biraraya getiriyor hem de ruh katıyor. Global bir firma olduğu için Huawei tasarım konusunda daha iyisini yapabiliyor. Herşeyden önemlisi tasarıma ruh katıyor. 




    Yu, geçmişte insanların Apple ve Samsung'un en iyi ürünleri ürettiği şeklinde bir algıya sahip olduğunu ancak artık Huawei'nin tüketicilere en iyi ürünleri sunduğu şeklinde bir algı yaratmak istediklerini belirtiyor. 




    Yu, ayrıca düşük bütçeli cihazları ile tanındıkları için ABD'li operatörlere üst seviye cihazlarını kabul ettirmede bir süre zorlandıklarını da ifade ediyor.   




    Yu, Ascend Mate modelinin büyüklüğü ile ilgili eleştirilere ise Galaxy Note modelinden daha konforlu olduğu şeklinde cevap veriyor. 

     

     









  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahahahaha

  • Harbi harbi "Üşüyoruz Steve Reyiz !"
  • haklı adam. galaxy s3 ün arkasını bilenler bilir

  • Eksikliği iphone 5 te belli oldu zaten samsung konusunda da doğru söylemiş böyle bir firmanın en dandik kasaları üretmesi ayıptır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru söze ne denir..
  • Insanlik adina degerleri yerlerde olan , calisanlarina zamaninda insan muamelesi bile gostermeyen gercekten kisiliksiz bir insandi Jobs. Ama dusunceleri , vizyonu , sunum kabiliyeti , yenilik adina bircok seyi gorebilme yetisine de sahipti. Gidim sempati duymam ama teknoloji adina bugun aramizda olmasini cok isterdim.

    Su an kullandiginiz bilgisayarlarda ki windows isletim sisteminde bile jobs un zamaninda yaptigi adimlar en buyuk etken olmustur. Gates abimiz calmasaydi bu grafikleri kullanamiyor olabilirdik bu cihazlarda onu da unutmamak lazim.
  • Huawei Ascend W1'i görmesem hak vericem Samsung hakkında dediklerine

  • Huawei sanki sen çok kalitelisin. Daha telefonlarında ki imeiler yerinde duramıyordu kasayı fln bırak sen.

  • tesbitler doğru,Samsung'un tasarım,karizma eksiği büyük boyutlarda...kalitesine bir şey demiyoruz adamda demiyor zaten...

  • iTunes bir yenilik değildi bene.

  • Ben yanlış bir sözünü göremedim.

  • Ulan sanki dünyadaki teknolojiyi steve jobs geliştiriyordu. Adam öldü başımıza einstein kestiler adamı. Tamam yenilikçi bir adamda basitliği düşünülüyorduda bu kadarda suyu çıkarılmaz ya. Herifin kitaplarını bastılar para kazandırlar buradada haber yapıyorlar yahu.

  • Adam acik yureklilikle soylemis helal olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir zamanlar sony kurucusu Akio Morata vardı Şimdi steve Jobs var...
    Akio Morata yı kaç kişi biliyor?
    bir zamanlar steve jobs la aynı değerde dünyada saygı duyulan biriydi...
    50 sene geçsin şimdi alkışlayanlar steve jobs'u da unutur.
    Teknolojiyi geliştirenler teknoloji gibi gelecekte unutuluyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onsos1100 -- 13 Ocak 2013; 0:44:56 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PlayMakers



    Insanlik adina degerleri yerlerde olan , calisanlarina zamaninda insan muamelesi bile gostermeyen gercekten kisiliksiz bir insandi Jobs. Ama dusunceleri , vizyonu , sunum kabiliyeti , yenilik adina bircok seyi gorebilme yetisine de sahipti. Gidim sempati duymam ama teknoloji adina bugun aramizda olmasini cok isterdim. Su an kullandiginiz bilgisayarlarda ki windows isletim sisteminde bile jobs un zamaninda yaptigi adimlar en buyuk etken olmustur. Gates abimiz calmasaydi bu grafikleri kullanamiyor olabilirdik bu cihazlarda onu da unutmamak lazim.




    Rahmetli de Xerox'dan çalmıştı grafiksel anabirimi.

  • Sanki Türk magazin muhabiri sorular sormuş sanırsın. Adamın 2 lafından biri samsunga laf sokmak olmuş :) Steve Jobs hakkında söylediklerine katılıyorum, hatta haberdeki sayılan apple ürünlerini arı ardına okuyunca ''vay anasını hakikaten helal olsun adama' dedim tekrardan. Bambaşka bir konuma getirdi şu an teknoloji dünyasını.
    Bu arada nedense birtek ben mi seviyorum samsungun kullandığı kasayı? S1 ve S2nin malzeme kalitesi bana göre de kötü geliyordu ama s3 ve note 2de plastiği oldukça güzel kullanmışlar. Arka kapağın fırçalanmış efektini tamamen pürüzsüz yüzey ile başka metaryel kullanarak veremezlerdi. Bana göre tek eksi yanı çerçevenin krom kaplı abs'den yapılmış olması. Kaplama illa ki soyulacak. Çelik veya aluminyumdan yapılabilirmiş.

  • Sanki kendisi elmastan üretiyor telefonunu :) Biraz komik olmuş.

  • samsung a laf etti diye eliştirenler olmuş. adam çinli kendi malını bilmiyecek mi demekki samsung çinde ucuz işçilik ile üretim yapıyor ucuz malzeme kullandırıyor...

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.