Şimdi Ara

CES 2013 : Gigabyte, Ivy Bridge ve Clover Trail işlemcili iki yeni tablet modeli duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • CES 2013 : Gigabyte, Ivy Bridge ve Clover Trail işlemcili iki yeni tablet modeli duyurdu





    Windows 8 işletim sistemi ekosistemine firmaların katkısı devam ediyor. Gigabyte tarafından kurumsal ve son kullanıcılara yönelik iki yeni tablet CES 2013 fuarında tanıtıldı. 




    S1185 modeli firmanın son kullanıcıya yönelik ürünü olacak. 11.6 inçlik Full HD IPS ekran, Ivy Bridge tabanlı Intel Core işlemci seçenekleri, VGA ve HDMI girişleri, arka ve ön kamera şeklinde özellikleri mevcut. Ayrılabilir manyetik klavye ile tableti bir dizüstü gibi kullanmak da mümkün. Klavyede fare tuşları da bulunuyor. 




    S1082 Slate ise kurumsal müşterileri hedefleyen model. Fazla bilgi olmamakla birlikte, Intel Clover Trail işlemci, HDMI, LAN, VGA girişleri, ayrılabilir klavye, 3.5G bağlantısı şeklinde özellikleri mevcut. Model HDD ve SSD olmak üzere iki farklı seçenek ile gelecek. İşletim sisteminin ise Windows RT olduğu tahmin ediliyor.




    Fiyatları belli olmayan modeller ilerleyen haftalarda pazara sunulacak.  

     








  • S1185 kodlu Ivy Bridge'li olan modelin batarya ömrünü çok merak ediyorum. Ciddi anlamda. Eğer standart tablet pil ömrü kadarsa VEYA o düzeye en azından yakınsa, bu çok ciddi bir gelişmedir. Mükemmel bir şeydir. Çünkü Ivy Bridge dediğimiz platform ARM Cortex-A15 miş, Cortex-A53 müş falan dinlemez duman eder. Ivy Bridge lafının yanında ARM sözcüğü yer alamaz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: V4LKyR

    S1185 kodlu Ivy Bridgeli olan modelin batarya ömrünü çok merak ediyorum. Ciddi anlamda. Eğer standart tablet pil ömrü kadarsa VEYA o düzeye en azından yakınsa, bu çok ciddi bir gelişmedir. Mükemmel bir şeydir. Çünkü Ivy Bridge dediğimiz platform ARM Cortex-A15 miş, Cortex-A53 müş falan dinlemez duman eder. Ivy Bridge lafının yanında ARM sözcüğü yer alamaz.


    Bide haswell çıktığında onu gör ivy bridgele 5200mah lık bataryalı laptobumda kullanım sürem rahat 5 saati geçiyo tabi ekran felan daha büyük ses sistemi daha fazla güç ister bi tablete göre

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.