Şimdi Ara

Sağda Hamit Solda Amrabat'la Olmuyor ,Olmayacak!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle okumadan anlamaya çalışmadan yorum yapmazsanız sevinirim.Ben kendi düşüncelerimi yazıyorum siz de hakaret yerine fikir üretirseniz memnun olurum.
    Uyum süreci uyum süreci dedik geçelim bunları beyler...Bu iki oyuncu GS nin ve özellikle hocanın sistemine uygun oyuncu değiller...GS içerde dışarda hücum oynuyor ve rakip kim olursa olsun istemsiz ve psikolojik olarak hücum oynayan Gs ye karşı kapanıyor ve ani ataklarla tehlikeli oluyor.Yani etki-tepki meselesi...Rakip kapandığından kapalı rakibi açma anlamında ne amrabat ne de hamit özel yetenekleri olan oyuncu değiler ve de çok zorlanıyorlar duvara çarpmış gibi sürekli top kaybı ve pas hatası yapıyorlar....

Bu ikisi de kapanan takımlara karşı çaresiz kalıyor özllikle hamit açık alanlar bulunca oynayabiliyor bunun için rahat oynayabilmek için çok çizgide kalıyor orta sahadaki mücadelenin dışında kalıyor bu çizgide oynama olaynına çoğu zaman amrabatta eşlik ediyor ve orta saha yalnız kalıyor selçuk ve özellikle de melo etkisizmiş gibi kalıyor.Bunların tek sebebi amrabat'ın daha çöok hamit in özelliklerini gösterebilmek için çok fazla çizgiye çekilmeleri ve ilerde rakipler kapandığı için de sürekli top kaybı yapmaları

kaybettiğimiz maçlara puanlara bir bakın hemen hepsinde amrabat ve hamtin top kayıpları var..ve bütün maçlar birbirinin kopyası

karabük
    cluj
    braga
    eskişehir
    ordu

Şimdi gelelim çözüme Hamit ve Amrabat la bu sistem olmuyor ikisi de kapanan takımlarda oynayacaklar ve kendisine saldıran ve böylelikle açık alanlar bırakan rakiplere karşı etkili oyuncular...Gs ye Orta sahada mücadele edecek Selçuk ve Melo ile al ver yapabilecek ve orta saha yükünü hafifletecek tipte oyuncuşlar lazım...Geçen yıl emre çolak ve engin nispeten bunları yapıyordu ve bu eksiklikler gözükmüyordu...

DRIVE THE CHANGE

• Az fm oyna birader her gün farklı konu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bir ihtimal daha var.
  • Mesela Gs doldur boşalt oynamak zorunda kaldı bazı maçlarda çünkü orta sahada pas alışverişi yapacak mücadele edecek kaleye gidecek adam yok nedenn çünkü hamit ve amrabat yok ki ortada bunlar sürekli kenarlarda ve selçuk ve melo pası bunlara verdiğinde çok kenarda oldukalrından sürekli orta yapma girişiminde bulunuyorlar ve bu yüzden oyun varyasyonlara değil doldur boşalta dönüyor.

Bu şekilde değil snejder messi gelse yine pek bir anlam ifade etmiyor....Orta saha gücü ve varyasyonları ile daha mücadeleci ve kollektif bir orta saha oluştutulmalı tıpkı 2000 deki takım gibi ama hamit ve amrabat la olmaz

DRIVE THE CHANGE
  • Fenerli. bak hakaret ettim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazdıklarına aynen katılıyorum , bu 2 futbolcu beklerle iyi anlaşamıyor hamit eboue ye ayak uyduramıyor,riera zaten vasat .Bu seneki düşüşümüzün en önemli sorunlarından biri kanatlar çok istikrarsız.
  • ya bu gs taraftarları bu forumda ne kadar geri geri yorumlar yapıyor. adamın görüşlerine katılmasam bile gelmiş yorumlarını yapmış doğru yada yanlış herkesin kendilerine göre doğruları vardır sizin gibi mi düşünmek zorunda ne kadar alakasız yorumlar yapıyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık suç hocada demek istemiyorum Hoca Gs için çalışıyor bu iki oyuncuda da değil suç çünkü yapıları bu futbolu böyle oynamışlar böyle öğrenmişler bunun dışına çıkmaları artık çok zor ...Her ikisi de galatasaray'ın oyun kültürüne uygun değil çünkü Gs hiçbir zaman kapanmıyuor hep saldırıyor ve rakipler kapanıyor...kapanan takımları amrabat gibi adamın içinden geçmeye çalışarak veya hamit gibi sürekli aynı adama çalım atmaya çalışarak değil Emre çolak gibi paslaşarak ,engin baytar ve melo gibi verkaç yaparak selçuk inan gibi ortadan al ver yaparak geçebilirsin ben profosyonel anlamda futbol oynadım defalarca yazdım bu adamlar Gs den gidene kadar da bunları yazmaya devam edeceğim...Her ikisi de baskı kuran takımların değil baskı yiyen yani ani atakların boş alanların oyuncusu....İkisini de ama Özellikle de hamit 'i mesela Galatasaray-Antep maçında bir devre Gs de oynatın bir devre de Antepte de oynatın ne demek istediğimi çok daha iyi anlarsınız...

DRIVE THE CHANGE

• hemen ünal başkanı arıyorum c.ronaldo ve arjen roben'i KAP'a bildirsin bitirelim şu sorunu

Orijinalden alıntı: Böğretmen

ya bu gs taraftarları bu forumda ne kadar geri geri yorumlar yapıyor. adamın görüşlerine katılmasam bile gelmiş yorumlarını yapmış doğru yada yanlış herkesin kendilerine göre doğruları vardır sizin gibi mi düşünmek zorunda ne kadar alakasız yorumlar yapıyorsunuz

gs taraftarının bu sorunu var bu forumda. eleştiriye ve şurda yanlış var demeye bile gelemiyolar. yazık. feneripek sevmem ama adamlara eleştiri yapınca, espri yapınca olgun davranıyolar.
  • Üzgünüm ama ben de hamit ve amrabat konusuna katılıyorum. Riera, hamit ve amrabatı fatih hoca çok istedi ve aldık. Maalesef bu oyuncuların 4-4-2 de kanat oynamaları istenen verimi vermeyecek gibi. O yüzden sneijder transferi hayırlı olabilir. Hoca belki işlemeyen bu sistemi değiştirmek zorunda kalır.

bu adam geldikten sonra bahsettiğiniz kapanan takımlara karşı kilidi açan pasları verecek, yeri gelecek kendi ceza sahasına doğru katedecek tüm bunları yapacak olan adam. hollanda milli takımının gollerini izleyin genelde bizim karşılaştığımız durumla karşılaşmaları gerekirken sneijder ve vander vaart kilidi açıyor ileride RVP olması da çabası.

en uygunu maçına göre taktik yani bazı maçlar çift forvet bazı maçlar tek forvet.

eğer ki tek forvet olacaksa sistem belli 4-2-3-1
  • Geçen sene kanatlarda Engin ve Emre oynadığında Selçuk ve Melo daha verimliydi. Çünkü Engin ve Emre çizgi oyununu seven kanatlar değildi; aksine orta alana daha yakın bölgelerde daha verimli olan oyunculardı. Bu özellikleri defans anında orta sahanın daha dirençli olmasına olanak veriyordu.

Yani arkadaş çok güzel bir tespitte bulunmuş. Bizim gibi kapanmayan, hücum futbolunu seven rakiplere karşı hamit ve amrabat verimli olabilir. Ancak kapanan ekiplere karşı Engin gibi Emre gibi devşirme kanat oyuncuları daha verimli olacaktır.

Tabi bunun şöyle de bir dezavantajı olduğunu düşünüyorum. Emre,Engin tipi devşirme kanat oyuncularını sahaya sürdüğümüz zaman, kanat ataklarındaki verimimiz azalıyor. O zamanlarda da son çizgiye inme konusunda sıkıntılar yaşıyorduk. Atakalrımız ağırlıklı olarak rakibin göbeğinden yapılacak verkaçlar, paslaşmalar, ara toplar şeklinde oluyordu. Ve orta sahamız yaratıcı olamayıp, son pasları atamadığında pozisyon sıkıntısı çekiyorduk.

Bize oyun gidişatına göre hem kanat oyununu becerebilecek, defans anında da tıpkı bir orta saha oyuncusu gibi takım savunmasına katkıda bulunabilecek çizgi oyuncuları lazım diye düşünüyorum.

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!

• Bence sağ tarafa da delici bir oyuncu lazım. Ben böyle düşünüyorum, Hamit de ortasahaya çekilebilir. Melo her zaman formda olmuyor malum.
  • Çoluk çocuk doldu forum. Taraftara sallamayın hemen. Her takımın bölümünde -15 arkadaşlar mevcut. Okumadım, yav he he, benim babam seninkini döver. Okunabilitesi kalmadı forumun. Fazla takmayın takılın sadece

Yüksel TÜRK; Senin İçin Yükselmenin Hududu Yoktur!
    Yüzde Yüz TÜRK Olduğun Gün; Cihan Senindir!

MSI GE72VR 7RF Apache Pro : i7 7700HQ, 2x8 GB Kingston DDR4 2400Mhz RAM, GTX1060 3GB, 500GB Kingston A2000 M.2 SSD, HGST 1 TB 7200Rpm HDD, Intel(R) Wi-Fi 6E AX210 160MHz, 17.3" AntiGlare FHD 120 HZ LCD, SteelSeries RGB Keyboard, Dynaudio 4x2w + 3w Sub. Zalman NS2000, MSI GG GM08 Clutch, MSI DS502 Gaming 7.1, XBOX 360 Wi-Fi Gamepad, Seagate Backup Plus 4TB 2.5" USB 3.0 HDD
    iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple, Fiat Egea Hatchback 1.4 Lounge Plus Export (2020)
    İstisnalar "Galatasaray" ise, Kaideyi Parçalarım!
  • çözüm belli sneijder hem sol hem sağ hemde ortada oynayacak.
  • Ünal başkan doğru olanı yapıyor. Hoca istedi diye riera, hamit ve amrabat alındı hala kanat sorunu yaşıyoruz. Üstelik bu oyuncular çok maliyetli oyuncular. Nasıl hagiyi getirip bu adamı oynat hoca dendiyse bundan sonra da transferler yönetim tarafından yapılmalı. Bülent Tulun u günahım kadar sevmem, hatta derhal kulüple ilişkisi kesilse çok sevinirim ancak hocayı dengeleyecek tek adam şu anda bülent tulun. sezon başında amrabat yerine assaidiyi alsaydık şu an çok farklı yerlerdeydik.
    Sapphire x800 GTO // Casecom Teneke Kasa // LG DVD RW // Samsung 80 Gb HDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

Az fm oyna birader her gün farklı konu.

oynama olacaktı o

Bir ihtimal daha var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.