Şimdi Ara

Free Enerygy Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
2.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Videodaki gibi bobinli devreyi hazır bulabilirmiyim.

Çalışır mı ?. Lütfen yorumlarınız önemli benim için.

• http://tr.wikipedia.org/wiki/Termodinamik

Enerji yok edilemz,Yoktan var edilemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

http://tr.wikipedia.org/wiki/Termodinamik

Enerji yok edilemz,Yoktan var edilemez

+1
    sanırsam bir free energy konusunu açıp sabitlemek gerekiyor.
  • Bu videoların hepsinin mantıklı bir açıklaması oluyor ama asıl soru bu adamlar bunu yapıyorsa neden yayınlasında köşeyi dönmesin
  • Bu tip şeyler hep kararsız sistemleri örnek gösteriyorlar. Sanki bir rekürsif fonksiyonmuş gibi kendini devamlı çağırıp arttıran bir yapısı oluyor. Bu programlamada mümkün gerçek hayatta imkansızdır. Sen diyorsun ki benim bir elektriğim var onunla motoru çalıştırıyorum sonra motorla da elektrik üretiyorum onu da girişe veriyorum. Sanki şey gibi geliyor girdi a olsun çıktı b olsun 2. girdi a+b olur çıktı (a+b)*(b/a) gibi olur sonra girdi kendini tekrarlar. Fakat sıkıntı şu ki a+b olmuyor o maalesef verdiğin enerji gidiyor b ye dönüşüyor ve geri geldiğinde sana b geliyor. Sonuç olarak da b/a < 1 olduğundan dolayı kayıplar sistemi dengeye götürüp sıfırlıyor. Sonuç olarak bu tip şeyler imkansızdır. Enerjiyi bir yere toplayabilirsin, gücü arttırabilirsin, kendini tekrar eden sistemlerle bu mümkün depolar depolar sonra hepsini bir anda salar ve güç elde edersin fakat enerji yine aynı enerji yani yeni birşey üretmiyorsun. Belki ileride anti madde karanlık enerji gibi şeyler çıkarsa ancak o zaman bu mümkündür.

• imkansız olmamalı aga ya zaten duz baglantıda calısmadıgını gosterıyo bı parca ekleyınce çıldırıyo 300 500 300 500 patates ketçap oluyo olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qasva -- 12 Ocak 2013; 2:28:35 >
  • videonun sonunda adam motorlardan birini durdurduğunda diğeri dönmek için lastiği zorluyor. halbuki, "sözde enerji" üretimi durduğu için diğerinin kendiliğinden durması lazım
    bobinlerin altında ,alttan gelen bir enerji kablosu var galiba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: boşyok

Bu işlerden en çok kazananlar mıknatıs ithalatçıları ve/veya üreticileri oluyor herhalde . Yalana inanma meyilimiz daha çok eskiden defineciler furyası vardı şimdide free enerjiciler. Definecilerin bir şansları olabilir ama diğerlerin ... Bunlara inanmayın ayhan_eee açıklamış olsa yayınlamazdılar.
    Selamlar.

yanlıs olmasın ben zaten olmaz dedım en basta

bu arda bırakın enerji olusturmayı %100 verimli enerji dönüşümü dahi mümkün değildir.herzaman kayıp vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anladim.Virgulun onemi iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önemli değil olabiliyor böyle durumlar.
  • Varya tam denicektim . Malzemeler de var ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 20playback -- 12 Ocak 2013; 16:49:26 >
  • quote:

Bu videoların hepsinin mantıklı bir açıklaması oluyor ama asıl soru bu adamlar bunu yapıyorsa neden yayınlasında köşeyi dönmesin

Free Energy olursa , petrolün değeri düşer.ABD ve Avrupa ülkeleri bunu pazarlayamaz.Sonra giderleri azalır...
    "Enerjiyi , yiyeceği ve parayı elinde tutan insanları yönetir" gibisine bir söz vardı.
    Ancak işin politik kısmı ne kadar doğrudur bilemem... :)
  • Ploitikle alakası yok.Doğanın kanuna aykırı bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonardo7

quote:

Bu videoların hepsinin mantıklı bir açıklaması oluyor ama asıl soru bu adamlar bunu yapıyorsa neden yayınlasında köşeyi dönmesin

Free Energy olursa , petrolün değeri düşer.ABD ve Avrupa ülkeleri bunu pazarlayamaz.Sonra giderleri azalır...
    "Enerjiyi , yiyeceği ve parayı elinde tutan insanları yönetir" gibisine bir söz vardı.

politikayla biraz ilgisi bir kısmı varsa, o da şudur ki, batı uygarlığı, dünyanın geri kalanının bir kısmını (bizim de dahil olduğumuz kısım) gündelik kısır işlerle uğraştırırken kendisi malı götürüyor...
    bizim gündemimize bakın... bu sırada adamlar atomun parçalarını araştırıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: nowanda

quote:

Orijinalden alıntı: leonardo7

quote:

politikayla biraz ilgisi bir kısmı varsa, o da şudur ki, batı uygarlığı, dünyanın geri kalanının bir kısmını (bizim de dahil olduğumuz kısım) gündelik kısır işlerle uğraştırırken kendisi malı götürüyor...
    bizim gündemimize bakın... bu sırada adamlar atomun parçalarını araştırıyor...

Evet evet , İngiltere de bir zamanlar Hindistan için benzeri bir politika uygulamış , trigonometri değerlerini ezberletmiş.Sırf bunları ezberleyerek oyalansınlar diye :D

• kesin çalışır ya dene bence.

hatta ben denedim oldu,tedaşa para vermiyorum oh ne rahat.
  • free enerji Nicola Tesla başka isim tanımam
  • quote:

Orijinalden alıntı: civanbey83

free enerji Nicola Tesla başka isim tanımam

Nicola Tesla göre elektiriği kablosuz taşımaya çalışmış.taşına bilrmiki.eger taşınırsa hep dediğimiz eletriği yoktan var ede bilirz.biraz garip geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektrkoff.

quote:

Orijinalden alıntı: civanbey83

free enerji Nicola Tesla başka isim tanımam

Nicola Tesla göre elektiriği kablosuz taşımaya çalışmış.taşına bilrmiki.eger taşınırsa hep dediğimiz eletriği yoktan var ede bilirz.biraz garip geldi bana.

"Taşıyabilirsek yoktan var edebiliriz . "

Ne alaka ? İkisi de çok farklı kavramlar . Biri taşımak diğeri yoktan var etmek

• quote:

Orijinalden alıntı: elektrkoff.

İkisi biraz farklı olay kardeşim

Kablosuz elektirk aktarımı ile ilgili bu videoyu izle ayrıca birçok telefon şirketi kablosuz şarj üzerinde çalışmaktadır.

Kablosuz elektrik akımında olan elektriği kablolar kullanmadan yayma fikri var hatta bunla ilgili olarak Nicola Tesla İyonosfer üzerinde çalışmalar yapmıştır.

Nicola Tesla dünyanın katmanlarından biri olan iyonosferin insanlığın yararına kullanabileceğini söyleyen ve bunu ispatlayan bilim adamıdır. İyonosfer, 19. yüzyılda keşfedilmiştir, dünyanın üzerinde bulunan üçüncü sıra katmandır ve Nicola Tesla'yı ilgilendiren en önemli özelliği elektrik enerjisinin ve radyo,ses ve elektro manyetik dalgaların kablosuz olarak çok uzak bir noktadan diğer noktaya taşımasını sağlamaktadır.

Nicola Tesla iyonosfer ile ilgili çok fazla araştırma yaparak ilk radyo yayın merkezi ve kablosuz elektrik taşıma merkezi olan Shoreham, Long Island'da 1901 ile 1905 yılları arasında Wardenclyffe Kulesini inşa eder.

Hatta Amerikalıların HAARP projeside bu konuyla ilgilidir.

Kısa adı HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) olan ve ABD tarafından İyonosfer'in özelliklerini ve davranışlarını araştırmak üzere Alaska'da sürdürülen çalışmadır. İlk kez Sırp asıllı Amerikalı bilimadamı Nikola Tesla tarafından ortaya atılmış bir fikirdir.

Hatta Van Depremini bile bunun yaptığı sanılıyor.

Peki bu konunun ilk mesajında anlatılan Free Energy denilen saçmalık nedir.Bu videoda ve altta paylaştığım videoda anlatılanlar direk saçmalıktır.

Bu anlatınlarda elektrik yoktan var ediliyor halbuki böyle bir şey Termodinamiğin 2.Kanununa tamamen zıttır.Ayrıca "Kuran'da Yaratma Gücü Sadece Allahtadır." gibi ifadeler var.İlla ücretsiz enerji istiyorsanız Allah'ın yaratmış olduğu imkanlardan yararlanın.Sürtünmeyi azaltın,enerji dönüşümü verimini arttıran projeler yapın,Rüzgar ve Gneş enerjisinden yararlanın.

Not:Bu sözlerim sadece sana karşı söylediğimi düşünme bu mesaj Free Energy adlı saçmalığı savunanlara karşı söylenmiştir.Senin de bilinçlenmeni istedim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.