Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.554
Cevap
197
Favori
924.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ahanda minimum sistem gereksinimlerinde benim laptopu tarif etmişler. Çok sevindim bu işe.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • witcher 2 yi us hariç full ayarda açtıydı, şimdi bu sistem gereksinimlerine bakarsak ram ile ekran kartım minumum'a bile yetersiz kalıyor
  • ekran kartı hariç diğerleri önerilen sistem için tamam. Ama Asus 7850 2gb ekran kartımın bu işin üstesinden geleceğine inanıyorum.Ultrada olmasa da olur.
  • Triss, Letho ve krallıklar ile ilgili Witcher 2'den büyük spoiler:


    Triss'in olaylarda bir payı ya da suçu yok.Tek hatası olarak kabul edebileceğimiz büyücüler loncasının varolduğunu ve kendisinin de içinde olduğunu Geralt'a söylememesi diyebiliriz.Fakat Philippa, Sile ve diğerleri kendi krallıklarını kurmak için Aedirn kralı Damavend'i öldürme kararı aldıktan sonra Triss buna karşı çıkmış ve loncadan tamamen uzaklaştırılmıştır.

    Öte yandan Letho ise yetiştiği Witcher okulunun tekrar kurulması karşılığında tüm dünyayı sömüren Nilfgaard İmparatorluğunun pis işlerini yapmıştır.İmparatorluğun, kuzey krallıklarını işgal etmesi için kuzeyin krallarını öldürerek kaos yaratmıştır.Geralt'a iyilik yaptığından da söz edilemez bence.Aksine Geralt Letho'nun hayatını kurtarmıştır.Ölümü haketmesi tartışılır.Fakat dürüst ve onurlu bir karakter olmadığı kesindir.Kendi çıkarlarını düşünen biridir ve günün birinde iyi bir teklifle Geralt'ı öldürmeyeceğini bilemeyiz.Zira en tehlikeli insanlardan biridir kendisi.

    Tabiki siz imparatorluğun tarafındaysanız bilemem.Kişisel tercihtir.Zira Radovid'i öldürmekten bahsediyorsunuz.Kuzey krallıkları ne kadar karışırsa imparatorluğun işgali o kadar kolay olur.Ama W3'de Geralt imparatorluğa karşı savaşacağından pek hoşunuza gitmeyebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oromë -- 8 Ocak 2015; 14:20:21 >




  • +1 7850 umarım bu oyunun altından kalkar Daha 2. oyunu oynuyorum ciddi anlamda adamlar yapmış,baya güzel oyun olmuş Ve bu türkçe yamayı yapan oyunçeviriyi de tekrardan kutlarım
  • LivingDeads69 kullanıcısına yanıt
    shadow of mordor için önerilen gtx660 zaten bunda min gtx 660 diyor
  • Recommended denildiğinde genelde; ayarlarda medium-high karışık, kabul edilebilir bir fps kastediliyor. Ki bu da 35-45 arası bir fps sayılır.

    Buna göre; oyunu max ayarlarda 60 fpsye yaklaştıracak SLI-CF ' siz bir çözüm henüz mevcut değil demektir.

    Witcher 2 üzerinden 3.5 sene geçmiş olmasına rağmen; elimdeki gtx 970 ile hala ubersampling açık ancak 50 ortalama alabildiğime göre, bundan da farklısını beklemek doğru olmazdı zaten. Açıkçası bu oyunla uğraşıp sinir sahibi olamam ben
  • quote:

    Orijinalden alinti: Oromë

    Triss, Letho ve kralliklar ile ilgili Witcher 2'den büyük spoiler:


    Triss'in olaylarda bir payi ya da suçu yok.Tek hatasi olarak kabul edebilecegimiz büyücüler loncasinin varoldugunu ve kendisinin de içinde oldugunu Geralt'a söylememesi diyebiliriz.Fakat Philippa, Sile ve digerleri kendi kralliklarini kurmak için Aedirn krali Damavend'i öldürme karari aldiktan sonra Triss buna karsi çikmis ve loncadan tamamen uzaklastirilmistir.

    Öte yandan Letho ise yetistigi Witcher okulunun tekrar kurulmasi karsiliginda tüm dünyayi sömüren Nilfgaard Imparatorlugunun pis islerini yapmistir.Imparatorlugun, kuzey kralliklarini isgal etmesi için kuzeyin krallarini öldürerek kaos yaratmistir.Geralt'a iyilik yaptigindan da söz edilemez bence.Aksine Geralt Letho'nun hayatini kurtarmistir.Ölümü haketmesi tartisilir.Fakat dürüst ve onurlu bir karakter olmadigi kesindir.Kendi çikarlarini düsünen biridir ve günün birinde iyi bir teklifle Geralt'i öldürmeyecegini bilemeyiz.Zira en tehlikeli insanlardan biridir kendisi.

    Tabiki siz imparatorlugun tarafindaysaniz bilemem.Kisisel tercihtir.Zira Radovid'i öldürmekten bahsediyorsunuz.Kuzey kralliklari ne kadar karisirsa imparatorlugun isgali o kadar kolay olur.Ama W3'de Geralt imparatorluga karsi savasacagindan pek hosunuza gitmeyebilir.




    Triss aslinda iki tarafli oynayan biri. Iyi niyetli olduguna süphem yok kendisi için en iyi olani yapmak zorundaydi Lonca'ya üye oldugu zamanlarda baska seçenegi yoktu, çünkü büyücüler dislanmisti ve kendi aralarinda gizli bir Lonca kurdular. Bunun bir parçasi olmakta Triss için en mantikli seydi. Ileri zamanlarda Lonca çok ileri gitti ama o baska bir konu. Geralt ile iliskisine gelirsek onun pek olacagi yok bence, çünkü kitap
    ta da Geralt'tan hoslaniyor ancak kendi kararlarini alabilecek durumda olmadigi için Geralt için pek hos olmayan kararlar almadigini söyleyebilirim, mesela Ciri ile Geralt'in yardima ihtiyaçlari olduklari bir zamanda Yennefer Lonca'yi birakip Ciri ve Geralt'in pesinden gitmek için Triss'ten yardim istediginde Triss gitmek istiyor ancak Philippa ona hayir gidemezsin gidersen Lonca'yi hiçe sayarsin deyip sebepler sayiyor, ve o da kaliyor. Yennefer bunun için seni asla affetmeyecegim diyor Triss'e ve Lonca'yi karsisina alip tek basina gidiyor peslerinden. Çünkü onun gerçekten bir bagi var Geralt ve Ciri ile. Triss ise bu aileye göre daha çok disarida kalan biri bilmem anlatabildim mi. Üstelik Geralt ona aslinda asik falan degil Yennefer ile kader yoluyla baglilar baskasini sevemez, oyunlarda hafiza kaybindan yararlanarak ona asik oldugunu düsünmesine sebep oluyor Triss o bakimdan ne kadar masum tartisilir. Yennefer geldiginde görecegiz bakalim nasil kiviracak Kitaplarin sonuna dogru da, bu oyunu baslatan Geralt'in hafiza kaybinin oldugu olay olan Rivia isyaninda ise Triss Lonca ile arkadaslarina yardim etmek arasinda seçim yapmak zorunda kaliyor ve yardim etmeyi seçiyor. Sonuçta çok güçlü bir büyü ile isyani bastiriyor ve Geralt Yennefer Ciri vs hepsinin hayatini kurtariyor. Böyle de bir yani var tabi.


    Letho'nun ölümü haketmesi dedigin gibi tartisilir. Ama bu dünyada dogru diye bir karar yok sadece mantikli kararlar var. Letho kendisi ve arkadaslari için en iyisini seçen biri, üstelik hastayken Geralt'in hatri için Yennefer'i ölüme birakmak yerine bakip kendi canini tehlikeye atmis. Benim için bu yeterli o yüzden serbest biraktim onu. Kuzey krallarini öldürmesi kötü tabi ama her kötüyü cezalandiracaksak isimiz bitmez sonuçta biz Batman falan degiliz Witcher'iz tarafsiziz bu evrende. Letho'yu takip etmemizin tek sebebi ismimizi temize çikarmakti, onu da çikardik zaten, o zaman niye sevdigimiz kadini kurtaran birini öldürelim?

    Geralt imparatorluga karsi savasacagini da simdiden söylemek yanlis olur dedigim gibi Geralt kimsenin tarafinda degil hele hele 3. oyunda başkaları için savaşmaktan bıkmış ve artık kendi sevdiklerini kurtarmak için ugrasiyor, bu yüzden önüne Kuzeylilerde çiksa Nilfgaard da çiksa hepsiyle savasir. Kitapta da böyleydi oyunda da böyle olacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 8 Ocak 2015; 15:21:25 >




  • Kitaplari okumadigim için detaylari bilmiyorum.Ben oyunun senaryosu üzerinden gittim.Oyunda verdigim kararlarda Geralt'in oyunda yasadiklarindan yola çikarak olmali bence.Mesela sizin oynadiginiz Geralt'in hafiza kaybi yok aslinda kitaplari okudugunuz için.Kararlarinizda bildikleriniz mutlaka etkili olmustur.Örneğin Yennefer'la o anda duygusal bir bağımız olmadığı için Letho'nun yaptığı fedakarlık Geralt için çok anlam ifade etmeyebilir.Onun yerine sevdiği kadın olan Triss'i kaçırması ve neredeyse ölümüne sebep olacak olması daha ağır basabilir.Bununla birlikte oyundaki senaryo degisebilir.Bence Triss'i bir kenara atip Yennefer'la yola devam edecegimizi sanmiyorum.Oyun kesinlikle burada bize seçenek sunacaktir.Mesela Witcher 1'de verdigim karar sonucunda Triss'i hayatimin aski yapmistim.Hafiza kaybimiz oldugu için Yennefer'in bize kendini sevdirmesi gerekiyor üçüncü oyun boyunca.Suan bize tamamen yabanci biri ufak bazi seyler hatirlasak da.

    Seçimler tamamen oyuncunun etik anlayisina kalmis.Sahsen karar vermem gereken yerlerde çogunlugu düsünürüm genelde.Letho'nun sadece Witcher'larin yararina istedikleri, tüm Kuzey'de yüzlerce kisinin ölmesine neden olacak.Bu benim açimdan kabul edilemez birsey.Ayrica bildigim kadariyla Geralt'in Nilfgaard'a karsi besledigi herhangi bir iyi niyet yok.Buna karsin tüm arkadaslari kuzey kralliklarinda.Insan olmayanlarla dostlugunu da buna katabiliriz.Bununla birlikte zannetmiyorum ki imparatorlugun kuzeyde yaptigi katliamlara sessiz kalsin.Zaten oyunun da olayi bu.Tarafsiz olmamiza ve politikayla ilgilenmemize ragmen bir sekilde olaylarin merkezinde buluyoruz kendimizi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oromë -- 8 Ocak 2015; 15:47:27 >




  • triss'den konu açılmışken, ilk başta bu videoda ki sahneden sonra bir şeyler sakladığını anlamıştım. burda neden bahsediyorlar?





    @busterr
  • Oromë kullanıcısına yanıt
    Sorma bende ilk oyunda, daha kitapları okumamıştım, gaza gelip Triss'i hayatımın aşkı yapmıştım (kitapları okurken farkettiğim bir detay çok hoşuma gitmişti yanlız, o diyalogta hayatımızın aşkı seçeneğinde karar verdiğimizde Geralt'ın söylediği ve Triss'in verdiği cevabı, kitapta Yennefer Geralt'a söylüyor, direk aynısı ama, dedim bu kadar olur Triss adam hatırlamıyor diye aynısını söylemişsin allah belanı vermesin) daha kitapları yeni okudum şimdi o kararımdan pişmanım yeniden o kararı değiştirmek istiyorum ama 3. oyunu etkiler mi etkilemez mi bilemiyorum o yüzden onca zaman uğraşmaya değip değmeyeceğinden emin değilim Ana senaryo üzerinden gidersek her türlü Triss zaten 2-0 önde başladı Yennefer'e karşı

    Evet senin kararların da mantıklı, ama bana göre Letho'yu öldürmemiz birşeyi değiştirmeyecekti ve diğer sebepler dediğin gibi detayları bildiğim için daha ağır basıyordu o yüzden serbest bıraktım. Gerçek hayatta da herkesi mutlu edemezsin aynı anda aslında. Bir karar bir kesime göre doğru olabilir ama başka düşünen bir kesime göre çok yanlıştır. Bazı insanları her zaman mutlu edebilirsin, veya her insanı belli bir süre mutlu edebilirsin ama her insanı her zaman mutlu edemezsin. Bu seride de böyle kararlar çok, herkesin değer yargıları farklı, oyunu çekici ve gerçekçi kılan da bu zaten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 8 Ocak 2015; 16:05:16 >




  • leydi99 kullanıcısına yanıt
    Triss videonun başında Lonca'dan biriyle konuşuyor, yukarıda konuşmuştuk bu loncaya üye olduğunu Geralt 2. oyunun sonunda öğreniyor Triss'i kurtardığında, burada görmüş oluyoruz sakladığını bunu
  • ben trissin loncadan atıldığınıda inanmıyorum, bence hala loncanın mühim üyelerinden biri. kuzey krallıkları fikrinede sıcak yaklaşmıyorum, kuzeyi komple saskia'nın altında toplayıp güneyi sınırlarına geri püskürtmek gibi bir niyetim var. tw3'den en büyük beklentim, radovid ile savaş meydanında karşılaşmak, kendisine şahsi kinim var zaten. letho konusuna gelince, lethoyu öldürmeyi hiçbir zaman için düşünmedim, bir sebepte görmedim zaten, imparatoru kafalayıp okulu açarsa sadece geçici bir çözüm üretmiş olur, efsungerlerin ömrü artık doldu, toplumun onlara ihtiyacı yok, son kalanlarda zaman içinde yok olup gidecek, o yüzden çabasını beyhude görüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oromë

    Triss, Letho ve krallıklar ile ilgili Witcher 2'den büyük spoiler:


    Triss'in olaylarda bir payı ya da suçu yok.Tek hatası olarak kabul edebileceğimiz büyücüler loncasının varolduğunu ve kendisinin de içinde olduğunu Geralt'a söylememesi diyebiliriz.Fakat Philippa, Sile ve diğerleri kendi krallıklarını kurmak için Aedirn kralı Damavend'i öldürme kararı aldıktan sonra Triss buna karşı çıkmış ve loncadan tamamen uzaklaştırılmıştır.

    Öte yandan Letho ise yetiştiği Witcher okulunun tekrar kurulması karşılığında tüm dünyayı sömüren Nilfgaard İmparatorluğunun pis işlerini yapmıştır.İmparatorluğun, kuzey krallıklarını işgal etmesi için kuzeyin krallarını öldürerek kaos yaratmıştır.Geralt'a iyilik yaptığından da söz edilemez bence.Aksine Geralt Letho'nun hayatını kurtarmıştır.Ölümü haketmesi tartışılır.Fakat dürüst ve onurlu bir karakter olmadığı kesindir.Kendi çıkarlarını düşünen biridir ve günün birinde iyi bir teklifle Geralt'ı öldürmeyeceğini bilemeyiz.Zira en tehlikeli insanlardan biridir kendisi.

    Tabiki siz imparatorluğun tarafındaysanız bilemem.Kişisel tercihtir.Zira Radovid'i öldürmekten bahsediyorsunuz.Kuzey krallıkları ne kadar karışırsa imparatorluğun işgali o kadar kolay olur.Ama W3'de Geralt imparatorluğa karşı savaşacağından pek hoşunuza gitmeyebilir.


    Açıklama için teşekkürler hocam hikayeyi kaptım sayılır şimdi sayfadaki yorumlar sayesinde.


    Benim Letho'yu öldürme amacım Geralt'ın sevdiği kadını kaçırıp ölüme terketmesi oldu,yanlış biliyormuşum oyunun sonlarında Yennefer'ın asıl sevgilisi olduğunu filan söyledi birde şimdi okudum.Hafıza kaybından dolayı onu hatırlamıyorduk oyunda. Tirss'de bundan yararlanıp kendini koymuş yerine.Durum böyle olunca Letho'yu öldürmekten vazgeçtim.Tek yaptığı kötülük kuzeyin işgalinde kralları öldürerek rol oynamasıydı ama onu da witcher okulunun tekrar açılması için yapmış.Bu saatten sonra Letho'yu öldürmem bişeyi düzelmetez belki 3.oyunda işimize yarar bize yardım eder adam çok inandırıcı konuştu oyunun sonunda.Ama yorumları okudukça Triss'in sanki bizi kafaya aldığı ortaya çıkıyor gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 8 Ocak 2015; 22:33:11 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: apulunas

    ben trissin loncadan atıldığınıda inanmıyorum, bence hala loncanın mühim üyelerinden biri. kuzey krallıkları fikrinede sıcak yaklaşmıyorum, kuzeyi komple saskia'nın altında toplayıp güneyi sınırlarına geri püskürtmek gibi bir niyetim var. tw3'den en büyük beklentim, radovid ile savaş meydanında karşılaşmak, kendisine şahsi kinim var zaten. letho konusuna gelince, lethoyu öldürmeyi hiçbir zaman için düşünmedim, bir sebepte görmedim zaten, imparatoru kafalayıp okulu açarsa sadece geçici bir çözüm üretmiş olur, efsungerlerin ömrü artık doldu, toplumun onlara ihtiyacı yok, son kalanlarda zaman içinde yok olup gidecek, o yüzden çabasını beyhude görüyorum.

    radovid prenses addanın kocasıydı demi 3.oyunda addayı tekrar görmek isterdim şahsen o kadar kurtardık :D




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shovel Knight

    shadow of mordor için önerilen gtx660 zaten bunda min gtx 660 diyor
    quote:

    Orijinalden alinti: Faltuner

    shadow of mordor için önerilen gtx660 zaten bunda min gtx 660 diyor


    http://www.pcgamer.com/middle-earth-shadow-of-mordor-system-requirements-announced-are-higher-than-watch-dogs/

    Minimum:
    OS: 64-bit: Vista, Win 7, Win 8
    Processor: Intel Core i5-750, 2.67 GHz | AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz
    Memory: 4 GB RAM
    Graphics: NVIDIA GeForce GTX 560 | AMD Radeon HD 6950
    DirectX: Version 11
    Network: Broadband Internet connection
    Hard Drive: 25 GB available space

    Recommended:
    OS: 64-bit: Win 7, Win 8
    Processor: Intel Core i7-3770, 3.4 GHz | AMD FX-8350, 4.0 GHz
    Memory: 8 GB RAM
    Graphics: NVIDIA GeForce GTX 670 | AMD Radeon HD 7970
    DirectX: Version 11
    Network: Broadband Internet connection
    Hard Drive: 40 GB available space




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shovel Knight

    Sistem gereksinimleri belli oldu.

    Minimum System Requirements
    Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz
    AMD CPU Phenom II X4 940
    Nvidia GPU GeForce GTX 660
    AMD GPU Radeon HD 7870
    RAM 6GB
    OS 64-bit Windows 7 or 64-bit Windows 8 (8.1)
    DirectX 11
    HDD Space 40 GB

    Recommended System Requirements
    Intel CPU Core i7 3770 3,4 GHz
    AMD CPU AMD FX-8350 4 GHz
    Nvidia GPU GeForce GTX 770
    AMD GPU Radeon R9 290
    RAM 8GB
    OS 64-bit Windows 7 or 64-bit Windows 8 (8.1)
    DirectX 11
    HDD Space 40 GB
    quote:

    Orijinalden alinti: Faltuner

    The WITCHER 3 : WILD HUNT Sistem gereksinimleri belli oldu.

    Minimum System Requirements
    Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz
    AMD CPU Phenom II X4 940
    Nvidia GPU GeForce GTX 660
    AMD GPU Radeon HD 7870
    RAM 6GB
    OS 64-bit Windows 7 or 64-bit Windows 8 (8.1)
    DirectX 11
    HDD Space 40 GB

    Recommended System Requirements
    Intel CPU Core i7 3770 3,4 GHz
    AMD CPU AMD FX-8350 4 GHz
    Nvidia GPU GeForce GTX 770
    AMD GPU Radeon R9 290
    RAM 8GB
    OS 64-bit Windows 7 or 64-bit Windows 8 (8.1)
    DirectX 11
    HDD Space 40 GB


    Shadow of Mordor'unki ile karsilastir bakalim. Cok fark gorebilecek misin? Olay tamamen optimizasyona kalacak gibi.


    SHADOW OF MORDOR :

    Minimum:
    OS: 64-bit: Vista, Win 7, Win 8
    Processor: Intel Core i5-750, 2.67 GHz | AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz
    Memory: 4 GB RAM
    Graphics: NVIDIA GeForce GTX 560 | AMD Radeon HD 6950
    DirectX: Version 11
    Network: Broadband Internet connection
    Hard Drive: 25 GB available space

    Recommended:
    OS: 64-bit: Win 7, Win 8
    Processor: Intel Core i7-3770, 3.4 GHz | AMD FX-8350, 4.0 GHz
    Memory: 8 GB RAM
    Graphics: NVIDIA GeForce GTX 670 | AMD Radeon HD 7970
    DirectX: Version 11
    Network: Broadband Internet connection
    Hard Drive: 40 GB available space



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivingDeads69 -- 9 Ocak 2015; 0:16:54 >




  • GTX 760 ile High - Ultra arası oynarım. :)
  • LivingDeads69 kullanıcısına yanıt
    steam sayfasinda gtx 460 ve gtx 660 o eski bir haber sonradan degisti dmekki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Faltuner

    steam sayfasinda gtx 460 ve gtx 660 o eski bir haber sonradan degisti dmekki


    degisen ne?
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.