Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (517. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.554
Cevap
197
Favori
924.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 515516517518519
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nén-El


    quote:

    Orijinalden alıntı: Team NINJA

    209 tane görev yapmışım haritadaki ? işaretlerinin %90 ını tamamladım 1 tane 30 lvl yan görevi kaldı 1 tanede 35 lvl ama 30 lvl olduğum için mecburen bekliyorum lvl almayı :)

    keşke daha fazla yan görev ve ? işaretleri olsa diyorum :)

    Ben soru işaretlerini yapmadan ana hikayeyi bitirdim. Ana hikaye olmadan yan görev yapmak çok boş geldiği için bir daha oynamadım ve çoğu yan görevi göremedim. New game+ ile yeniden başlayınca önce soru işaretlerine gideceğim senin gibi. :)

    ilk oynadığımda haritada ki bütün soru işaretleri + yan görevleri yapa yapa ilerliyordum. Her şeyi yaptıktan sonra ana görevleri yapayım dedim, ne de olsa ana görev olduğu için öenmli olan olayların akışı hikaye vs. Ben 30 lv oldum ana görev 5 lv di :) belki Türkçe olsaydı bu kadar yadırgamazdım ama iyi olmadı sanki. Biraz soğuk soğuk oynadım ana görevleri.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bashare

    Arkadaşlar oyundan benden başka sıkılan oldu mu hiç? Daha yeni oynama fırsatı buldum 30 saat gameplay oldu Novigrad geldim, ama sanki yavaştan baydı gibi. İlk başladığımda tüm yan görevleri, soru işaretlerini yaparak giderdim ama 10-15 saatten sonra sıktı açıkçası. Skyrim olsun, Dragon Age serisi olsun hepsini severek oynadım bitirdim ama bu his olmamıştı hiç

    Neyse bakalım devam ediyorum olmazsa sadece ana görevleri yapıp bırakıcam

    sıkılmaya başladığın zaman 1-2 ana görev yap, kesin çözüm




  • Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    Hocam o konuda birazcık yanlış bir yol tercih etmişssniz o yüzden olmuş. Mümkün olduğunca lvlleri eşit tutmak gerekiyor. 6 lvl fark olursa görev ile lvlniz arasında zaten exp gelmiyor. Bu yüzden 5 lvl farkı sınır edinmek en iyisi. Görevlerinize bakıcaksınız diyelim 17 siniz 12 olanların hepsini sıraya yapmaya başlayın bu arada 18 olursanız artık oda kaderin cilvesi Lakin en iyi yol bu. Görev ne olursa olsun ana görev vs farketmez bu şekil ilerlemek çok rahatlatıyor.
  • Uzun zamandır oynadığım en güzel oyun. Hikaye, müzikler, atmosfer hepsi çok güzel olmuş, güzel tasarlanmış. Grafikler oyun çıkmadan verilen trailerdeki kadar olmasa da çok güzel... Bi iki bug dışında sorun da görmedim. Bi Canavar kontratında(Skellige’s Most Wanted) bi vadiye giriyoruz, troll, godling, doppler ve kurtadam var. Ben şöyle delikanlı witcherim, haketmeyeni öldürmem falan deyip 3ünü ikna edip :) kurtadamı öldürüyorum. Kurtadam orda sonsuza kadar uluyor. Kayıt alıp tekrar denedim aynı, sonra alayına daldım 3ünü öldürüyorum yine takılıyor, kurtadam orda ulumaya devam... Sonra çıkan güncellemelerle tekrar denediysem de değişmedi.
    Bi bug da The Cave of Dreams questte oldu. İşte barda 2 ırkçı dazlağı öldürüyoruz, babası soyumu kuruttun diye şikayetçi oluyor, Jarl da evladıma yardım et diye serbest bırakıyor... Cave of Dreams yerine haritada alakasız bi yerden devam etti oyun. Videolara bakıp binmemiz gereken gemiye gittim boş, mağaraya gittim, bişi yok... Bu iki görevi tamamlayamadım, öyle kaldılar...
    Artık kısmetse ek paketini alıp gelecek yıl tekrar başlıycam...




  • Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    Bide hocam 2ci harita skelliege gectinizmi hic ana görev yaptınızmı zira bunları yapmadan 30 lvl olmak zor
  • tris ile yen e çok fena kızdım.oyunda hiç bu kadar kızmamıştım yamuk yapana eyvallah dedim kurtardığım adamlar döneklik etti onlara bile eyvallah dedim.

    çok fena oynadılar benimle beyler
  • Team NINJA kullanıcısına yanıt
    "You got exactly what you deserved.!"

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Team NINJA kullanıcısına yanıt
    2 tane kudretli büyücü ile oyun etmenin yan etkileri Ucuz kurtulduğuna şükret bence.
  • Arkadaşlar oyunu korsan olarak indirip 30 dakika kadar oynadım, bir iki görev yaptım. Oyunu çok beğendim orjinal almak istiyorum en ucuza nereden bulabilirim. Ayrıca tekrar 20gb indirmesem olur mu satın alınca korsan dosyaları steam klasörüne atsam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenah2007

    Bide hocam 2ci harita skelliege gectinizmi hic ana görev yaptınızmı zira bunları yapmadan 30 lvl olmak zor

    şöyle söyleyeyim full ana görev ile
    kaer mohren battle yaptım ciri ile novigrad'e
    geldim. Oraya geldiğimde 30 lv olmuştum çok rahat. Tabi önüme çıkan bir iki yan görevide yaptım. ana+yan görev levellerini bir arada götürmek zor ya :) Artı kTürkçe olduğunda daha mantıklı oynarım :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: greatphantom

    Arkadaşlar oyunu korsan olarak indirip 30 dakika kadar oynadım, bir iki görev yaptım. Oyunu çok beğendim orjinal almak istiyorum en ucuza nereden bulabilirim. Ayrıca tekrar 20gb indirmesem olur mu satın alınca korsan dosyaları steam klasörüne atsam?

    Aynı senin gibi düşünmüştüm bende.Evet o şekilde yapabilirsin ben yapmıştım.Googleda çözümü mevcut.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam mantıklı oynamak için baya bi beklicen maalesef
  • Ladies of wood kitabını bulamadım.nerede bulabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda bilgisayarımı aldım Tekrardan rahat rahat kasmadan bitiricem inş, nvidianın yayınladığı birşey vardı grafikleri karşılaştırabilip kendimize göre ayarlamamız için atabilirmisiniz acaba onu

    http://www.geforce.com/whats-new/guides/the-witcher-3-wild-hunt-graphics-performance-and-tweaking-guide

    Buldum, ihtiyacı olan bakabilir yine



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feunard -- 24 Ağustos 2015; 22:21:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fena avladılar her neyse

    oyunu bitirdim.keşke yan görev şöyle 1000 tane kadar olsaydıda doya doya oynasaydım :)az geldi görevler nedense.

    oyunu bitirenler bana pm ile anlatabilirmi acaba sonunu anlamadım pek :)

    34 lvl de bititdim oyunu bütün haritalarda ne varsa yaptım sadece 2. haritada 3 tane soru işareti kaldı onları yapayım dedimde bir tanesine gittim 48 lvl yaratık vardı yapamadım :)tek atıyordu

    son olarakta lvl sınır kaç acaba ?34 lvl den 2 saat içinde 41 lvl e geldim ve 60 lvl itemi çıktı :)daha üstü varmı acaba ?

    bu defa ana görevlerden gidiyorum sürekli olarak ve oyunu tekrar bitirdiğimde yeniden new game seçeneği olurmu acaba ?

    ek paketler çıkana kadar lvl i sonuna kadar dayıyayım diyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 25 Ağustos 2015; 10:37:56 >




  • Team NINJA kullanıcısına yanıt
    Valla hocam CPR seninle gurur duyuyor Şaka bi yana baya uğraştın. Lvl sınırı yok diye biliyorum gidebildiğin kadar gidebiliyorsun ama zaten ng+ olmadan bi yere kadar gidiliyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: greatphantom

    Arkadaşlar oyunu korsan olarak indirip 30 dakika kadar oynadım, bir iki görev yaptım. Oyunu çok beğendim orjinal almak istiyorum en ucuza nereden bulabilirim. Ayrıca tekrar 20gb indirmesem olur mu satın alınca korsan dosyaları steam klasörüne atsam?

    D&R'dan 62 liraya alabilirsin kutulu olarak. En uygun fiyata sahip olmanın yanında soundtrack diski, oyun haritası (fiziksel) ve birkaç çıkartma da veriyor. Bence harika bir paket.
  • dün ile bugünü toplasak yaklaşık 6 ile 7 saat arasında sadece ana göreve giderek %70 veya 75 ini tamamladım oyunu 54 lvl oldum yarın gece biter sanırım.hiçbir ara senaryo ve yazıları okumadan es geçtim.paso skilleri denedim baya skil point oldu :)bu oyunun ana senaryosu 25 saat felan diyorlar ama bunun 10 veya 15 saati konuşma ve ve ara sahneler sanırım :)yarın gece bitirdiğimde genişleme paketine kadar yatacak oyun extra birşeyler geitrmezlerse.
  • Uzun uzadıya bir değerlendirme yapmıştım ama forum yine çılgın attığı için gitti yazdıklarımın hepsi.

    Yaklaşık 100 saat oynanışla ana oyunu bitirdim.

    En önemli konu benim gibi 1.06 ile oyunu bitirmeyin!!! 1.08'i yüklemeden oyuna kesinlikle başlamayın!!!
  • 
Sayfa: önceki 515516517518519
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.