Şimdi Ara

yaw pb acılmıs ama yeni patch istio ne yapcam ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• +1 yardım pls
  • +1 banada yardımmmmmmmmmmmmm
  • +2 banada yardım
  • nerde yok pb falan ne alaka yaaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: midnattsol

nerde yok pb falan ne alaka yaaaa

NASIL YOK YA OYUNA GİRİYO SADECE NEW PATCH DİYO İLK BAŞ GÖR SONRA YORUM YAP
  • quote:

Orjinalden alıntı: hhb

quote:

Orjinalden alıntı: midnattsol

nerde yok pb falan ne alaka yaaaa

NASIL YOK YA OYUNA GİRİYO SADECE NEW PATCH DİYO İLK BAŞ GÖR SONRA YORUM YAP

asıl nasıl var sinz dediinz pb ne ben onu anlamadım yeni server falan mı geldi ben girdm oyuna pb die bi server yok yoksa eski test serverından mı bahsedionuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cok acil bios silindi ne yapacam
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • +3 yardım pls
  • ewt test serverından bahsediomşnz ama ben giremiom dediinz gibi yeni patch yükleyin dio
  • yaw şu patch gelsede girelim girersem süper olur çok gzldi orası
  • yok mu bilen arkadaşlar ve de oynayabilen??
  • bana newest install client gibi bişeyler dio
  • ewet arkadaşlar bana da install falan diyo
    offfffffff
    walla sıkılıyom ne güzel lwl 51 mage idim ashtan 70k falan exp geliyodu
  • arkadaşlar test server ı olduğu için yeni gelen patch le birliktekullanımakapanmış olabilir çünkü sadece test içindi ve 1327 no lu patch le beraber çalışıyodur diye tahmin ediyorum çünkü benim gördüğüm kadarıyla launcher yoktu o server için
  • server kapandığından beri yeni sürüm istiyo Allahını seven saçmalamasın test serverının açıldığı falan yok.milleti boşuna meşgul etmeyin .kim nereden çıkardıysa bunu.100tane topic açılmış.hepsi YALAN!! inanmayın sakın
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoM_X

server kapandığından beri yeni sürüm istiyo Allahını seven saçmalamasın test serverının açıldığı falan yok.milleti boşuna meşgul etmeyin .kim nereden çıkardıysa bunu.100tane topic açılmış.hepsi YALAN!! inanmayın sakın

server kapandıgında failed login server diodu!!!!!!! hatirlatiim dedim
  • ewt öle diyodu ama şimdi patch le ilgili bişiler diyo bence kesin yine açılcak o server inanmazsanız pm atın

ID:fatih64
    lwl:58
    ırk:elmorad
    np:1673(artacak lwl 60ta)
  • Yeni patch çıktığı için adamlar belki 1-2 bişey denemiştir o serverde malum test serveri tekrar açılacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: weapon1down

quote:

server kapandığından beri yeni sürüm istiyo Allahını seven saçmalamasın test serverının açıldığı falan yok.milleti boşuna meşgul etmeyin .kim nereden çıkardıysa bunu.100tane topic açılmış.hepsi YALAN!! inanmayın sakın

walla bende şu anki çıkan hatanın aynısını veriyodu.new client falan.ama yine de söliim bidaha açılcağını sanmıyorum serverın
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: weapon1down

quote:

walla bende şu anki çıkan hatanın aynısını veriyodu.new client falan.ama yine de söliim bidaha açılcağını sanmıyorum serverın

evet ama ilk kapandıgı günler failed login weriodu neyse konuyu uzatmaya gerek yok 1 deli 1 kuyuya taş attı gitti bizde inandık olay bu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.