NASIL YOK YA OYUNA GİRİYO SADECE NEW PATCH DİYO İLK BAŞ GÖR SONRA YORUM YAP
quote:
Orjinalden alıntı: hhb
quote:
Orjinalden alıntı: midnattsol
nerde yok pb falan ne alaka yaaaa
NASIL YOK YA OYUNA GİRİYO SADECE NEW PATCH DİYO İLK BAŞ GÖR SONRA YORUM YAP
asıl nasıl var sinz dediinz pb ne ben onu anlamadım yeni server falan mı geldi ben girdm oyuna pb die bi server yok yoksa eski test serverından mı bahsedionuz?
ewt test serverından bahsediomşnz ama ben giremiom dediinz gibi yeni patch yükleyin dio
yaw şu patch gelsede girelim girersem süper olur çok gzldi orası
yok mu bilen arkadaşlar ve de oynayabilen??
bana newest install client gibi bişeyler dio
ewet arkadaşlar bana da install falan diyo offfffffff walla sıkılıyom ne güzel lwl 51 mage idim ashtan 70k falan exp geliyodu
arkadaşlar test server ı olduğu için yeni gelen patch le birliktekullanımakapanmış olabilir çünkü sadece test içindi ve 1327 no lu patch le beraber çalışıyodur diye tahmin ediyorum çünkü benim gördüğüm kadarıyla launcher yoktu o server için
server kapandığından beri yeni sürüm istiyo Allahını seven saçmalamasın test serverının açıldığı falan yok.milleti boşuna meşgul etmeyin .kim nereden çıkardıysa bunu.100tane topic açılmış.hepsi YALAN!! inanmayın sakın
quote:
Orjinalden alıntı: CoM_X
server kapandığından beri yeni sürüm istiyo Allahını seven saçmalamasın test serverının açıldığı falan yok.milleti boşuna meşgul etmeyin .kim nereden çıkardıysa bunu.100tane topic açılmış.hepsi YALAN!! inanmayın sakın
server kapandıgında failed login server diodu!!!!!!! hatirlatiim dedim
ewt öle diyodu ama şimdi patch le ilgili bişiler diyo bence kesin yine açılcak o server inanmazsanız pm atın