n91'de smart movieyi deneyen varmı arkadaşlar?takılma falan oluyormu acaba ben 3250'de kurdum denedim çok kötü takılıyordu kendi içindeki videolarda bile
Kendi içindeki videolar takılmıyor fakat eklediğim 15fps'lik videolar takılıyor. 25 ve 29.97'ler zaten hiç akmıyor. Yarın biraz uğraşacağım şu an vaktim yok. Ama mantıksız gelen birşey var. Madem telefon için uygun hale getirmek amacıyla yanında Conveter ile geliyor, E o zaman 3gp converter ile de yüksek bitrate ve mpeg4 sıkıştırma ile de izlenebilir. SmartMovie çok gerekli birşey değil. Sadece avi, mpeg gibi türleri de açıyor o kadar fakat oynatamıyor :)
Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz @ 3.4Ghz (8*425), Gigabyte P35-DQ6, OCZ 4*1GB FlexXLC DDR2-800 3-4-4-15, 22" Samsung 2232BW, 512MB Gigabyte nVIDIA GeForce 8800GT + Thermalright HS-03, Creative Audigy 2 ZS Platinium Pro + Creative Megaworks 550 THX 5.1 + Creative DDTS-100, 2*320GB Seagate SATA2 RAID0 (247MB/s), WD SATA2, ASUS DRW-1814BLT DVD+-RW, 1TB Western Digital MyBook Studio Edition, Thermaltake Tsunami VA3000SWA + Tagan 380Watt, GI SB3100i + Linksys WRT300N Router
Kendi içindeki videolar takılmıyor fakat eklediğim 15fps'lik videolar takılıyor. 25 ve 29.97'ler zaten hiç akmıyor. Yarın biraz uğraşacağım şu an vaktim yok. Ama mantıksız gelen birşey var. Madem telefon için uygun hale getirmek amacıyla yanında Conveter ile geliyor, E o zaman 3gp converter ile de yüksek bitrate ve mpeg4 sıkıştırma ile de izlenebilir. SmartMovie çok gerekli birşey değil. Sadece avi, mpeg gibi türleri de açıyor o kadar fakat oynatamıyor :)
çok saçma olmuş o zaman; 6630'da ne bitratesi yüksek harika kalitede smartmovie filmleri izliyordum ben hiç bir takılmada olmuyordu
arkadaslar 10 dakika tel görüsmesi 2 dakka video cekim ve 20 resim çekme baska hiçbirsey yok 24 saat ormal sarj suresimi bu telde yoksa pildemi problem var saolun simdiden
arkadaslar 10 dakika tel görüsmesi 2 dakka video cekim ve 20 resim çekme baska hiçbirsey yok 24 saat ormal sarj suresimi bu telde yoksa pildemi problem var saolun simdiden
ben baya bi kullanıorm 2 gün sürüo pilin bitmesi.ama batarya azaldı uyarısı gelmeden sarj etmiorm wede tamamen dolana kadarda cıkarmıorm bunlar onemli seylermiş walla
ben teknis servisten birisine sormustum öyle takip cikarmakla dolmadan cikarmakla yada tam bitmeden dolmdurmakla hic bir sey olmuyomus o yanlizca ilk cikan 688 yada 5110 da felan oluyormus yani gelistireli baya olmus teknolojiyi. yani korkmayin adam öle söyledi isterseniz bilen bir teknik servised danisin
aynen dediin gibi tam sarj ediyorum full zaten ancak bu kadar gitti cihaz spot orjinal pil dediler öylede gözüküyoryar1m bi götüreyimmi sence yani dediklerime göre 2 günmü gitmesi laz1m
bilimorm işte ben 3 saat fln mp3 dinlerim gunde,sık sık mesajlasırım,günde yarım saat flnda konusma yaparım en az ama 2 gün kesin gidio
saol bu rada dün aksam netde pr1blem oldu o yuzden cevap veremedim pili degistim bi ra p850 alyord1m allahtan almadim sadece bu telde insanalarin baki_ açis1 kocaman diye aslinda n80 den da rahat cepe giriyor bask1 kalitesi gayey iyi yanliz gökhan radyo sesi biraz düsükmü sence ne dersin
bence kaliteli bir mp4'ü denemeniz lazım sevgili n91 sahipleri,eğer d600 kadarda olamıyorsa sileceğim aklımdan bu telefonu denemek parayla değil nasılsa, bunu denemenizi ve foruma bilgi vermenizi rica ediyorum sizlerden
bence kaliteli bir mp4'ü denemeniz lazım sevgili n91 sahipleri,eğer d600 kadarda olamıyorsa sileceğim aklımdan bu telefonu denemek parayla değil nasılsa, bunu denemenizi ve foruma bilgi vermenizi rica ediyorum sizlerden
yokmu cihazına güvenen,deneyecek birisi koca forumda
yokmu cihazına güvenen,deneyecek birisi koca forumda
siz kendi havanızda devam ettikçe böyle,forum kardeşliğinden ve yardımlaşmadan ne kadar bahsedebiliriz ? ben dünden beridir sesleniyorum n91'i olan arkadaşlara kaliteli 352*288 formatında mp4 videolar convert edip tele atın diye,ama herkes kendi havasında ya arkadaşlar biri bizi aydınlatsın lütfen
siz kendi havanızda devam ettikçe böyle,forum kardeşliğinden ve yardımlaşmadan ne kadar bahsedebiliriz ? ben dünden beridir sesleniyorum n91'i olan arkadaşlara kaliteli 352*288 formatında mp4 videolar convert edip tele atın diye,ama herkes kendi havasında ya arkadaşlar biri bizi aydınlatsın lütfen
tmmda abim ayarları istiorum bende imtoo la convert ederken ayarlar nası olcak
tmmda abim ayarları istiorum bende imtoo la convert ederken ayarlar nası olcak
video codec:mpeg4 video size:352*288 bitrate:400 frame rate:20 same quality:false audio bitrate:128 sample rate:44100 channels:stereo şeklinde yap,ben bu şekilde w900i ve d600'de çok kaliteli filmler elde ediyordum,n91 haydi haydi çalıştırması lazım,bir deneyip burada paylaşın lütfen bizimle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kajura -- 27 Mayıs 2006; 17:06:17 >
HER SABAH KALKTIĞIMDA İÇİMDE UMUTLARIM,AKLIMDA HİÇ UNUTMADIĞIM KUPA FİNALİ ,HATIRALARIMDA DOSTLARIMLA İZLEDİĞİM MAÇ GÖRÜNTÜLERİ ,SON NEFESİME KADAR SEVECEĞİM GALATASARAYIM VAR BENİM... (BeCool & Kajura)
işte arkadaşlar N91 RESİMLERİ ŞAKA ŞAKA . samsung 1.3 piksel d 500 fotosu bu telefonun n91 in çektiği fotoları geçer gökhan arkadaşıma sözüm vardı yerine getiriyim.
geceleyin normal ışıkta d 500 flaşla çekildi.
buda normal havada d 500 kapışalımmı fotolarda kafa tutuyorum dış sestede geçer benim telim seninki nasıl müzik telefonuysa hiç birşey yapmıyor herhalde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 28 Mayıs 2006; 9:45:15 >
farukk fotolar güzelde ayaklar kokuyo . Bu topicdeki kimse senin ayak kokunu çekmek istemiyor.Tedavi için kendine başka bir yol bul yeri burası değil. Konu dışına veya gereksizlere takıl .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daralMAN -- 28 Mayıs 2006; 11:00:54 >
mp4 uzantılı olarak attığımda SmartMovie ve Realone oynatamadı. Fakat aynı ayarlar ve codec ile 3gp uzantısıyla işledim ve sorunsuz olarak aynı değerler ile oynatabildi. 3gp uzantısı içinde mpeg4 codeci ile mp4 uzantısı içinde mpeg4 codeci ile işlemenin farkı yok. FPS yüksek diye oynatamayacak sandım fakat bu SmartMovie'nin yeni sürümündekibir hata olmalı. Realone ile 20fps'de sorunsuz oynattım. Bu arada 3gp 604kbps mpeg4, 20fps, 128kbps mpeg4aac, 44100hz, 2ch stereo, 352*288 olarak işlediğimi belirtmek isterim. mp4 uzantısında diretmenin bir manası yok çünkü önemli olan codec'tir.
quote:
Orjinalden alıntı: katibim video codec:mpeg4 video size:352*288 bitrate:400 frame rate:20 same quality:false audio bitrate:128 sample rate:44100 channels:stereo şeklinde yap,ben bu şekilde w900i ve d600'de çok kaliteli filmler elde ediyordum,n91 haydi haydi çalıştırması lazım,bir deneyip burada paylaşın lütfen bizimle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tora -- 29 Mayıs 2006; 0:04:07 >
Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz @ 3.4Ghz (8*425), Gigabyte P35-DQ6, OCZ 4*1GB FlexXLC DDR2-800 3-4-4-15, 22" Samsung 2232BW, 512MB Gigabyte nVIDIA GeForce 8800GT + Thermalright HS-03, Creative Audigy 2 ZS Platinium Pro + Creative Megaworks 550 THX 5.1 + Creative DDTS-100, 2*320GB Seagate SATA2 RAID0 (247MB/s), WD SATA2, ASUS DRW-1814BLT DVD+-RW, 1TB Western Digital MyBook Studio Edition, Thermaltake Tsunami VA3000SWA + Tagan 380Watt, GI SB3100i + Linksys WRT300N Router
Selam arkadaşlar C.tesi günü itibariyle bende N91 aldım cok memnunum cıhazdan az once hepsiburada.com a girdim fiyatlara bakmak ıcın fakat resimlerde dıkkatımı ceken bır farklılık oldu hemen telefonuma baktım benımkınd yok Forumda kı dıger arkadasların telefonlarında da yok farklılıgı sizlere de sormak ıstedim Resimler asagıdadır
Bu forumda N91 sahıbı olan bır arkadasımızın telefonu
Bu ise forumdakı baska bır arkadamızın telefonu
Bu ise ısık sensorune sahip olan telefonun fotografı
Gorunce moralım bozuldu acaba N91 ler farklı surumler seklinde mi pıyasaya cıkacak merak ettım dogrusu
Gokhan kardeş en alttaki resimde olan telefonun sag üst kosesine bak Moralim bozuldu benim
anaaa harbi ya ne işe yarıomuş o
6630 ile başladı o 6680 N70 ile devam etti ışık sensoru bu sensore sahip olan telefonların tus ısıkları sadece karanlık ortamlarda yanıyor... Temsili resimlerde var gerceklerinde yok
Gokhan kardeş en alttaki resimde olan telefonun sag üst kosesine bak Moralim bozuldu benim
anaaa harbi ya ne işe yarıomuş o
6630 ile başladı o 6680 N70 ile devam etti ışık sensoru bu sensore sahip olan telefonların tus ısıkları sadece karanlık ortamlarda yanıyor... Temsili resimlerde var gerceklerinde yok
hee ama bnm için onemli diil o ya walla aydınlıktada yansın ısıkları daa ii
şu topicin haline bak ya taaaaaaaaa 30'lu sayfalardan buraya taşıyorum,ne oldu bu telefona çıkmadan en kafalardaydı topic şimdi nerelerde ben bu telefonu çok beğeniyorum halada öyle n80'i verip bunu almayı düşünüyorum