Arkadaşlar n95 in kulaklık sesi kalitesi n91 den daha mı iyi?
N95 mi?? şakamısın arkadaşım en iyisi n91'dir ve hala daha rakipsizdir. samsung İ450 çıkacakmış ve yorumlara göre sesi N91'den de iyiymiş. bakalım o nolacak..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 26 Aralık 2007; 18:56:23 >
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
yok forumda bazı yerlerde geçmişte o yüzden sordum. Bu telefonun ses çıkış gücü nedir arkadaşım biliyor musun kaç mW?
quote:
Orjinalden alıntı: BeBeto18
quote:
Orjinalden alıntı: derkin
Arkadaşlar n95 in kulaklık sesi kalitesi n91 den daha mı iyi?
N95 mi?? şakamısın arkadaşım en iyisi n91'dir ve hala daha rakipsizdir. samsung İ450 çıkacakmış ve yorumlara göre sesi N91'den de iyiymiş. bakalım o nolacak..
Arkadaşlar N91 kilit kodunu unuttum nasıl hallederim ben bunu.. Birde en iyi son versiyon hangisidir ayarların iyi oldugu ve hata olmayan hangi versiyon acaba öğrenebilir miyim ? Kilit koduna çözüm bulamazsam versiyon attırcam..
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
Hocam telefon garantiliyse ver servise aynı gün güncelleyip veriyolar telefonu. Bir de topiğin eski müdavimlerinden mag diye bir üye vardı. Ona ulaş o da yardımcı olur.
quote:
Orjinalden alıntı: CepDoktor
Telefonu update edicem ama nasıl ??? Bir türlü bulamadım yardım edin lütfeennn
Hocam telefon garantiliyse ver servise aynı gün güncelleyip veriyolar telefonu. Bir de topiğin eski müdavimlerinden mag diye bir üye vardı. Ona ulaş o da yardımcı olur.
quote:
Orjinalden alıntı: CepDoktor
Telefonu update edicem ama nasıl ??? Bir türlü bulamadım yardım edin lütfeennn
nokia softare updater programını kullanıcan indir yükle ileri ileri de usb yi bağla sim kartı çıkar 30 dakika ile 1 saat arasında biter güncelleme
yakınlarda telefon almayı düşünüyorum araştırdığım modellerden biri de Nokia N91 8GB. Öncelikle ikinci el almayı düşünüyorum, bu konuyla ilgili nelere dikkat etmeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum.