yaklaşık 2 hafta önce 2.el bi N91 sahibi oldum.. İlk başlarda sorun yoktu ama sonradan, başka bi telefondan birden fazla mp3 alınca mesajlardan birini kaydediyorum diğerine gelince kitleniyor..Bu sorun var.
2.si müzik dinlerken bazen bir alt şarkıyla çalan şarkı birbirine giriyo ve telefon kitleniyor
Sizce bu sorun harddiskte mi var yoksa yazılımla alakalı birşeymi daha önce buna benzer bişeyler yaşayan oldu mu ?
Ve son zamanlarda durduk yere tel kapanmaları ayrıca aldığım hiçbir batarya bir günü çıkarmıyor..ve nedendir bilinmez sanırım versiyondan ama hoparlöründen acayip kısık ses geliyo..Arkadaşlar bi çözüm bulun bana yaaa
Laptopa N91 8GB cihazı bağladım birkaç mp3 attım, laptopta virüs varmış farketmedim... Virüsü çoğunuz bilir dizin altına dizin açıp içine kendini kopyalayan bir virüs... N91'e de bulaşmış... 6gb doluydu ben pcden çıkardığımda, akşam mp3 dinledim kapadım cihazı... Sabah tekrar açtım bir baktım kilitlenip kalıyor ana ekranda, zorla hdd bilgisine ulaştım baktım tamamen dolu... virüs kendini kopyalamış tüm dizilere ... 3-4 saatte tamamını temizledim ve cihazı kapatıp tekrar açtım, ancak yine kilitlendi... Sonuç olarak 6gb üstüne çıktığımda dizin fazlalığı yüzünden cihaz kilitleniyor ... Yeni bir versiyon ile halledilebilir umarım ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_ -- 8 Ağustos 2007; 15:17:16 >
versiyon atmak için neler gerekli kusura bakmayın defalarca anlatılmıştır ama okumaya pek vaktim yok dükkanda olduğum için..yada doğubankta sağlam bi yer var mı ? ucuz ve sağlam olarak telefonu teslim edecek bi yer var mı ? yarın orda bi işim var uğrayabilirim.
en iyi versiyon 4 gb liklerde sonuncusu yani 2.20.008 di galina versiyonunu öğrenmek için ise *kare0000kare yap versiyonu falan gösterir bu arada noki softare update programı ile usb yi takarak update edersin ama telefonun yurt dışı ise sakın yapma önceden kod girmen lazım eğer kvk falansa direk usb yi bağla at versiyonu daha sonra çğretirim verrsion işini sana
eveeet bugün ep630 um geldi ve hemmeen n91 ime taktım ekolayzırımı ayarladım ve sesi sona kadar açsam bile seste en ufak bozulma olmadı ve yemin olsun kulaklarım zangırdıyor son sese getirdimmi... n91 kadar ses çıkışı yüksek ve net olan bassları ile herşeyi ile kaliteli bir mp3 çalar vs telefon daha görmedim ...müzikte cidden çok başarılı z5500 üme takıyorum, xfi ses kartımda var ama sanki xfi dan dinlermişim gibi berrak herşey....xfi aratmıyor müzikte
bide siyah kasa çakarız yaygınlaşsın kasa çiziliyor .... N91 forever