Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: -----N91 İNCELEME done by gøød chãrlotté -----

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: -----N91 İNCELEME done by gøød chãrlotté ----- Sayfa: <<   < önceki  15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
15Haziran2006

8 Ağustos 2007; 1:29:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: CepDoktor

yaklaşık 2 hafta önce 2.el bi N91 sahibi oldum..
İlk başlarda sorun yoktu ama sonradan, başka bi telefondan birden fazla mp3 alınca mesajlardan birini kaydediyorum diğerine gelince kitleniyor..Bu sorun var.

2.si müzik dinlerken bazen bir alt şarkıyla çalan şarkı birbirine giriyo ve telefon kitleniyor

Sizce bu sorun harddiskte mi var yoksa yazılımla alakalı birşeymi daha önce buna benzer bişeyler yaşayan oldu mu ?

Ve son zamanlarda durduk yere tel kapanmaları ayrıca aldığım hiçbir batarya bir günü çıkarmıyor..ve nedendir bilinmez sanırım versiyondan ama hoparlöründen acayip kısık ses geliyo..Arkadaşlar bi çözüm bulun bana yaaa

up

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
scarycanary

8 Ağustos 2007; 10:59:18 

bu şarkıların karışması olayı banada olmuştu, servise gönderdiğimde halloldu

İnsanların en hayırlısı, ahlakı en güzel olanıdır.
15Haziran2006

8 Ağustos 2007; 13:41:37 

cihazı spot aldım we imei klonlanmış

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
asi_

8 Ağustos 2007; 15:16:53 

Dün başıma gelen hadise şu şekilde ...

Laptopa N91 8GB cihazı bağladım birkaç mp3 attım, laptopta virüs varmış farketmedim... Virüsü çoğunuz bilir dizin altına dizin açıp içine kendini kopyalayan bir virüs... N91'e de bulaşmış... 6gb doluydu ben pcden çıkardığımda, akşam mp3 dinledim kapadım cihazı... Sabah tekrar açtım bir baktım kilitlenip kalıyor ana ekranda, zorla hdd bilgisine ulaştım baktım tamamen dolu... virüs kendini kopyalamış tüm dizilere ... 3-4 saatte tamamını temizledim ve cihazı kapatıp tekrar açtım, ancak yine kilitlendi... Sonuç olarak 6gb üstüne çıktığımda dizin fazlalığı yüzünden cihaz kilitleniyor ... Yeni bir versiyon ile halledilebilir umarım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_ -- 8 Ağustos 2007; 15:17:16 >

@ltuğ

8 Ağustos 2007; 18:59:21 

evet bence hem versiyon at ama önceden silinebiliyosa harddiske falan format at

Fujifilm s5700
basrimutaf

9 Ağustos 2007; 1:03:58 

hdiski formatla ve yeni versiyon ile telefonu güncelle. süper olack ozaman

asi_

9 Ağustos 2007; 11:01:40 

Telefon N91 8GB ve zaten son versiyon yüklü cihazda ... Zorla formatladım harddiski ... Şimdilik sorun yok ...

15Haziran2006

9 Ağustos 2007; 17:24:48 

versiyon atmak için neler gerekli kusura bakmayın defalarca anlatılmıştır ama okumaya pek vaktim yok dükkanda olduğum için..yada doğubankta sağlam bi yer var mı ? ucuz ve sağlam olarak telefonu teslim edecek bi yer var mı ? yarın orda bi işim var uğrayabilirim.

scarycanary

9 Ağustos 2007; 19:04:22 

nokia software updater ı yüklemen gerekiyo,

İnsanların en hayırlısı, ahlakı en güzel olanıdır.
@ltuğ

9 Ağustos 2007; 20:39:34 

valla doğubankı bilmem ama her teknik servisi olan yer 1 saat te versiyon atabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altug92 -- 9 Ağustos 2007; 20:40:23 >

Fujifilm s5700
kokain643

10 Ağustos 2007; 9:14:57 

quote:

Orjinalden alıntı: altug92

en iyi versiyon 4 gb liklerde sonuncusu yani 2.20.008 di galina versiyonunu öğrenmek için ise *kare0000kare yap versiyonu falan gösterir bu arada noki softare update programı ile usb yi takarak update edersin ama telefonun yurt dışı ise sakın yapma önceden kod girmen lazım eğer kvk falansa direk usb yi bağla at versiyonu daha sonra çğretirim verrsion işini sana

msn: altg92@hotmail.com (nasıl atılacağını anlatmam için)

bende aldım adresını eklıycem senı banada bu konu hakkında yardımcı olursan sevınırım

kokain_643@hotmail.com benım maıl adresımde

meroboy

10 Ağustos 2007; 11:12:18 

eveeet bugün ep630 um geldi ve hemmeen n91 ime taktım ekolayzırımı ayarladım ve sesi sona kadar açsam bile seste en ufak bozulma olmadı ve yemin olsun kulaklarım zangırdıyor son sese getirdimmi... n91 kadar ses çıkışı yüksek ve net olan bassları ile herşeyi ile kaliteli bir mp3 çalar vs telefon daha görmedim ...müzikte cidden çok başarılı z5500 üme takıyorum, xfi ses kartımda var ama sanki xfi dan dinlermişim gibi berrak herşey....xfi aratmıyor müzikte

bide siyah kasa çakarız yaygınlaşsın kasa çiziliyor .... N91 forever

duruşu yeter...
SGH-66

10 Ağustos 2007; 11:57:10 

Bence bu telefunun 8gb olanı çok harika birşey keşke videosuda mp4 olsaydı daha süper olurdu

asi_