Şimdi Ara

Tiyatro bileti (BEDAVA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 Ocak 2013 günü saat 19:00 da Beyoğlu Gençlik Kültür Mekezi'nde sahne alacak olan Engellenemeyenler gösterisine elimde değeri 50 TL. olan 2 adet fazla bilet bulunmaktadır.0-7 yaş ücretsiz olup isteyen yanında çocuğu veya yeğeni vs. getirebilir.Tiyatro tamamen engelli oyunculardan oluşmaktadır.İzlemek isteyen arkadaşlara faydam olacak umarım.....
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Biletlerden biri forum dışı ayırtılmıştır.Forumda tiyatro seven yok sanırım sinema bileti desem balıklama dalınır dı muhakkak...

• Siİşte insanların tiyatroya verdiği önem.. Sizi bu örnek davranıştan dolayı kutlardım. İstanbulda olsam alırdım muhakkak. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarchy_Tr

Biletlerden biri forum dışı ayırtılmıştır.Forumda tiyatro seven yok sanırım sinema bileti desem balıklama dalınır dı muhakkak...

hocam ondan değildir emin ol kendimde dahil birçok tiyatro severi forumdan tanıyorum.

bu ilanı konu dışına aç 5 dkda gider o bilet
  • konu dışına link bıraktım muhakkak bakan olur

• kusura bakmayın da tiyatroyu sevmeyenler diye suçlarken acaba o tiyatroyu sevdiremeyenler de hiç mi suç yok bakın bir kaç sayılı tiyatrocunun yaptığı filmler gişe rekoru kıran filmleri oluyorda gişe rekorları kıramayan tiyatrocular da biraz kendilerini yargılasınlar kendileri ni elitlikten çıkarıp ta biraz halk a dönseler fena olmaz :)))))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.