Şimdi Ara

MINECRAFT REHBERI [im Vendetta] Bölüm 1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  MINECRAFT REHBERI [im Vendetta] Bölüm 1

Merhaba arkadaşlar.Minecrafta yeni başlayanlar için umarım iyi bir rehber hazırlamışımdır
    Öncelikle minecraft bloklarla oynanabilen insanın hayal gücünü çalıştıran bulunmaz oyunlardan biridir.Oyuna başaldığınızda birdaha başından kalkamazsınız o derece güzel bir oyun kendisi.

Mantık basit.Kutulardan oluşmuş bir dünyada kaynak bularak hayatta kalmaya çalışıyoruz.
    Aslında amacımız The End e gitmek fakat sizin şimdilik işinize yaramıyor bu bilgi

Öncelikle survival olarak yeni dünyamızı açtık ve rastgele bir yerde doğduk.Ne yapacağız ?
    Hemen en yakın ağaçtan odun toplayacağız.Farenin sol tarafına basılı tutarak odunları kırabilirsiniz.Odunları kırınca minik oalrak gözükecektir ve sizin envanterinize gelecektir.

Yeteri kadar odun topladığımızda oyunun ana maddesi olan crafting bölümüne geçeceğiz.
    Önce E tuşuna basın. Karşınıza şöyle bir bölüm çıkacaktır.

MINECRAFT REHBERI [im Vendetta] Bölüm 1

Bu bölüm craft yaptığımız yani kaynaklarımızı dönüştürdüğümüz bölüm.Fakat daha sonraları bu bölüm bize yetmeyecek fakat ilk olarak odunu yukarıdaki bölüme koyacağız ve 4 adet işlenmiş odun elde edeceğiz.Yaptıktan sonra 4 ünü her bölüme koyarak crafting table adlı bir kutu elde ediceğiz.Bu bizim daha çok alet yapmamızı sağlayacak. MINECRAFT REHBERI [im Vendetta] Bölüm 1

Ardından evimizi yapmak için daha çok işlenmiş oduna ihtiyacımız olacak ve evimizi yapmaya başlayacağız.

DİKKAT: Evinizi akşam olmadan yapmalısınız çünkü akşam olucna sizi öldürmeye çalışan mob dediğimiz yaratıkalr doğacak.Aman dikkat

Evimizi küçükte olsa yaptıktan sonra akşam olmadan biraz daha odun topluyoruz ve evimize giriyoruz.

Bölüm 1 burada bitti
    Bölüm 2 de önemli aletleri yapmayı ve çeşitli kaynakları anlatacağım.
    İyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karlo -- 9 Ocak 2013; 22:42:58 >

• emeğin için teşekkürler.
  • Hali hazırda gerçekten Ege'nin çok iyi bir rehberi var diye düşünüyorum ,

Hayatta Kalma Rehberi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SesliDüsünenFilozof

Hali hazırda gerçekten Ege'nin çok iyi bir rehberi var diye düşünüyorum ,

Hayatta Kalma Rehberi

ege'yle minecraft oynuyoruz ile birçok oyuncu oyunu öğrenmiştir ama ben başladığımda ege falan yoktu kendim kurcalıya kurcalıya wikiyi altüst ede ede öğrenmiştim bu arada hacı pek birşey öğretemezsin craftingleri wikiden bakar diğer kısımları videolardan bakar yeni oyuncular

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Back 4 Blood [ PC ANA KONU ]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.