Şimdi Ara

CES 2013: Huawei, Windows Phone 8'li akıllı telefonu Ascend W1'i duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • CES 2013: Huawei, Windows Phone 8'li akıllı telefonu Ascend W1'i duyurdu


     

    Las Vegas'ta düzenlenen CES 2013 organizasyonunda, tanıtım fırtınası tüm hızıyla sürüyor. Akıllı telefon-tablet melezi Ascend Mate ve 5-inç Full HD ekranlı Ascend D2 modellerinin ardından, Huawei, Ascend W1 ile karşımıza çıktı. Ascend W1'in, Windows Phone 8 işletim sistemli ilk Huawei modeli ünvanını taşıdığını söylemek mümkün.


     

    Ön yüzünde 4.0-inç büyüklüğünde - 480 x 800 piksel (WVGA) çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif ekran, üç adet dokunmaya duyarlı menü tuşu ve VGA çözünürlüğünde kamera; arka yüzünde ise 720p hareketli görüntü kaydı yapabilen 5 megapiksel çözünürlüğünde kamera bulunan akıllı telefona, Qualcomm MSM8230 Snapdragon S4 Plus platformu ve 512 MB'lık sistem belleği hayat veriyor. 28 nm'lik fabrikasyon süreciyle geliştirilen ve 1.2 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli (Krait) bu platform, Adreno 305 grafik birimine ev sahipliği yapıyor.

     

    Wi-Fi, Bluetooth, GPS ve NFC (Yakın alan iletişim) dörtlüsüyle donatılan Ascend W1'in dahili depolama alanı sadece 4 GB. Ancak akıllı telefonda, microSD kart girişi de var. Ayrıca akıllı telefonun kasası yekpare yapıda olmadığı için yanınızda yedek pil taşıyabiliyorsunuz ki bu durum bazı kişiler için sevindirici bir haber. Merak edenler için bataryanın kapasitesi 1950 mAh.

     

    Huawei, Ascend W1'in ne zaman ve hangi fiyat aralığında satışa sunulacağına dair herhangi bir ipucu vermemiş.



     


    CES 2013: Huawei, Windows Phone 8'li akıllı telefonu Ascend W1'i duyurdu


     


    CES 2013: Huawei, Windows Phone 8'li akıllı telefonu Ascend W1'i duyurdu


     


    CES 2013: Huawei, Windows Phone 8'li akıllı telefonu Ascend W1'i duyurdu








  • Hep düşük özellikli telefonlar Windows Phone 8'i kullanıyor. Böyle telefonlarla Windows phonelar tutunamaz. Nokia inadından vazgeç Android'e gel
    (Not: İos bile Phone 8 den iyidir. Ama elma izin vermez:P

  • bütün windows phoneların tasarımı aynı olmak zorundamı ??

  • Eksi vermişsiniz ama yorum yazmamışsınız kardeşler Hangisini kullanıyorsunuz Windows phone 8 ciler fan değildir. Geriye fanphonecular kalıyor. Eksi verme ile olmuyor bu işler beyler. Yorum yazında anlayalım o zaman Phone 8'in artılarını:)))

  • Hay yaşa sefa bir eksi özellik daha Windows phone telefonlar için

  • Gelsin Eksilerrrrrrrr (Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar:))))

  • Biraz önce -7 idi demek ki birisi artı puan vermiş, Hadi androidci kardeşler + verin kurtarın beni eksi puandan :(((((

  • Ön tarafi 8X arkasi oneX :) alsana w1

  • Telefonu HTC'ye ya da Nokia'ya benzetmeyi bırakın hepsi birbirine benzer modeller zaten.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kanatkanat

    Hep düşük özellikli telefonlar Windows Phone 8i kullanıyor. Böyle telefonlarla Windows phonelar tutunamaz. Nokia inadından vazgeç Androide gel(Not: İos bile Phone 8 den iyidir. Ama elma izin vermez:P


    Dostum yanlışı şurda yaptın işletim sistemine göre donanım koyulur bi telefona. Örn: İOS ta Flash Player çalıştır RAM miktarına bak birde Android bir telefonda çalıştır RAM miktarına bak Android işletim sistemi daha fazla donanım ister aynı programı çalıştırmak için işlemci de de aynı Android daha fazla güç istiyo daha akıcı olabilmek için. Çift çekirdekli bi telefon WP8 de uçarken Androidde aynı işlemci kasmalar yapıyor çünkü işletim sistemi ötekine göre daha fazla donanım istiyor. Anladın ? O yüzden eksi yağdırıyorlar sana.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: kanatkanat

    Biraz daha eksi alırsam Rekor kırcam :))))


    Rekor kırmak o kadar kolay değil biraz daha saçmalamak lazım.Telefonlarda en azından 1 GB ram kullanılması lazım.512 li telefonların win9 u görememe ve ilerde çıkacak gelişmiş oyunları çalıştırmama ihtimali yüksek.Öte yandan nokia ların win9 u alma ihtimalleri var.

  • Windows phone 8 telefonlarınızla iyi şanslar beyler 512 ram ile kaç güncelleme alırsınız acaba. S2 kullanıyorum ve Bu ay 4 kez yani jelly bean güncellemesini alacağım eminim bundan sonra 2 güncelleme daha alacak S2.
    Ben espiri olsun diye yazmıştım TRinTY kardeş bu kadar agresip olmaya gerek yok. Kim en iyi işletim sistemini ve telefonu yaparsa onu alırım asıl belli markaların fanlığını yapmak demek saçmalamaktır:)

  • Agresif yazacağıma Agresip yazmışım düzeltiyim ki ukala arkadaşlarımız eleştiri yazmasınlar:)

  • Şaka yapmıştım ama madem ciddiye alındı. Şunu söylemek istiyorum kimse bu forumda altığı artı ile adam olmaz, aldığı eksi ile de bir şey kaybetmez. Ben sadece görüşlerimi yazdım. Yalakalık yapıp eksi alacağıma, doğru bildiklerimi söylerim ve eksi alırım önemli değil bazı arkadaşlar çok küçük şeylere takıyorlar kafayı ben eleştirdim diye phone 8'li telefondan vazgeçmelerine gerek yok kullansınlar saygı duyarım. Bende işime ne geliyorsa onu kullanırım fan olmam yani. Mesela 2014'te ubuntu işletim sistemli telefon çıkacakmış Android'ten daha iyi ise neden onu kullanmayayım ki. Telefonum da Samsung ama Şu anda Sony xperia Z çok beğendim yani İlla aynı işletim sistemi ve aynı telefonda kalacağım diye bir şey yok işime ne gelirse onu alırım. Sonuçta tüketiciyim asla kişisel duygularla hareket ederek karar almam. Bu durum kabak tadı vermeye başladı herkes istediğini alsın Androd'i eleştireceksiniz diye kimseye düşman olmam çok çocukca bir şey olurdu zaten.





  • Benim merak ettiğim futbolda böle bu kadr fanatikleşmeye gerek yvarmı acaba futbolu izleyin zevkinize bakın telefonu kullanın zevkinize bakın 30 tane yorum atıp birbirinize girmenin mantığı yok parayı kazanan başkası verdiğin karşılığını alma kişi isteklerine göre değişir kamerayı çok kulanan nokia lumia 920 alablir özgürlük isteyen her şeyi kurcalamak isten android alablir ben bir şeyle uğraşmıyım fazla satabil bir telefon olsun uygulama pazarı çok geniş olsun diyen iphone alabilir ötesi yok bu işin

  • Huawei'den daha yüksek donanımlı bir telefon bekliyordum açıkcası,sürpriz yaparlar diye ama olmadı maalesef.

  • çinli huaweiden ne bekliyosunuz ki Bu cihaz huawei nin sloganına yakışmadı ''Çinliyiz Büyük İşler Başarabiliriz'' mükemmel bi telefon :DDDD eksiciler nerdesiniz bu çinliler koreliler hepsi aynı samsung desen oda aynı tek yaptıkları kalitesiz cihazlar üretip satmak bence bu şirketler bizim ülkedeki taklitçilerden feyz alsın taklitini bile daha sağlam yapıyolar
  • Ben tasarımı beğenmedim.

  • Bu telefonlarla Windows Phone 8 Türkiye'de tutunamaz:( O kadar para verdikten sonra daha iyisini arar tüketici
  • Huawei adını az duyurabilsen.Türkiye'de rahat 10.000.000 huawei beğenenleri var ama marka takıntısı var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.