Şimdi Ara

CES 2013 : Parrot Flower Power ile bitkilerinizi akıllı telefonunuzdan takip edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj





  • CES 2013 : Parrot Flower Power ile bitkilerinizi akıllı telefonunuzdan takip edin





    Mobil cihazlar yoluyla uzaktan erişim yetenekleri artık hayatın her alanında kendisini gösteriyor. Bluetooth uyumlu aksesuar ve çevre arabirimleri üreten Parrot, akıllı telefonunuz ile uzaktan takip edebileceğiniz yeni ürününü tanıttı.




    Parrot Flower Power adlı ürün, bitkinizin olduğu saksıya yerleştiriliyor ve ortam ihtiyaçları konusunda uyumlu uygulama yoluyla kullanıcısını bilgilendiriyor. Bu faktörler güneş ışığı, nem, ısı ve gübre şeklinde sıralanıyor. Bu faktörlerde meydana gelen azalma veya artma gibi değişimler Bluetooth 4.0 ile mobil cihazınıza iletiliyor ve Parrot Cloud bulut altyapısında analiz edilerek uygulama yoluyla kullanıcıya bildiriliyor. Buna göre de ısı değiştirme, gübre verme, sulama gibi işlemler de vakit kaybetmeksizin yapılabiliyor. Faktörler ise bitki türüne göre değişiyor.




    Ürün sadece Bluetooth 4.0 kullandığı için yakınlarda bir mobil cihaz bulunması gerekli. Aksi takdirde herhangi bir bilgi elde edilemiyor.




    Parrot yüzlerce bitki türünün envanterde yer aldığını ve yenilerinin de ekleneceğini belirtiyor. Ürünün satışına yıl içerisinde başlanacak.

     















  • Yok artık :D Şahsen bitkileri sulamayı unutan bir insan olarak en azından su ihtiyacı olduğu zamanları bile söylemesi yeterli bana akıllı telefonumla iletişim kurup :D

  • Uzaktan olsa iyi olurdu.

    Bir yere kalmaya giden birisi en azından sulama yapabilmeli...

  • para kazanmak için ne yapacaklarını şaşırdılar

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.