Şimdi Ara

Nokia Lumia 820 Ayda 15TL'den Başlayan A.C.A.İ.P. Fiyatlarla Vodafone'da!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nokia ailesinin renkli kapaklarıyla dikkat çeken ve 4,3’’ ekrana sahip telefonu Nokia Lumia 820, 04 Ocak 2013 tarihinden itibaren tarifenize ek 15 TL’den başlayan fiyatlarla Vodafone A.C.A.İ.P. Akıllı Telefon Kampanyası portföyünde!

NUMARA TAŞIMAYA EKSTRA A.C.A.İ.P. İNDİRİM:
    Son 30 gün içerisinde Numara Taşıma ile gelen abonelerimiz tarifelerine ek ayda sadece 15 TL’den başlayan fiyatlarla bu telefonu kullanmaya başlayabilecekler!

Mevcut abonelerimiz ise tarifelerine ek ayda 19 TL’den başlayan fiyatlarla Nokia Lumia 820 sahibi olabilecekler!

Aşağıdaki tabloda Cep Avantaj Midi, Cep Avantaj Her Yöne, Cep Avantaj Her Yöne Ekstra, Red Mini, Red, Red+ tarifelerine 24 ay kontrat verecek abonelerimiz için Nokia Lumia 820 cihazının kampanyalı fiyatlarını ve detayları bulabilirsiniz.

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!

• 920 ne zaman ?

2 senedir Htc desire s- Wildfire s kampanyasi gibi bir kampanya yapamadi vodafone.

Genc avantaj tarifesine ek 49 tl tl ye almistim zamaninda desire s i. Toplamda 75 tl ediyordu. Uzerine 10 tane cihaz degistirip su an hala kontrati oduyor olmama ragmen cok uygundu kampanya

Orijinalden alıntı: PlayMakers

En ucuz aylik 93 tl ye denk geliyor.

2 senedir Htc desire s- Wildfire s kampanyasi gibi bir kampanya yapamadi vodafone.

Genc avantaj tarifesine ek 49 tl tl ye almistim zamaninda desire s i. Toplamda 75 tl ediyordu. Uzerine 10 tane cihaz degistirip su an hala kontrati oduyor olmama ragmen cok uygundu kampanya

htc ve 1560 tl lik iphone 4 ten agzi yandı vodafone un artık turkcell fiyatlarıyla başa bas fiyatlar veriyor. vade farkını bari almasa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saçma sapan fiyat politikaları var.. ben 2 yıl sana taahhüt verecem sen bana piyasa fiyatından daha pahalıya telefon satacaksın :)

Hem her müşterinin aldığı indirimi vereceksin
    Hemde telefonları bu fiyatalra vereceksin

O zaman diyeceğiz ki ACAİPSİN Vodafone..

En az 6 ay ya da 12 ay abonelik ve faturaları düzenli ödemiş olma şartı olmadan???
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.