Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
***(YENİ 1-2 RESİM) SONUNDA BİTTİ KAPALI KASA SU SOĞUTMAM***

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> ***(YENİ 1-2 RESİM) SONUNDA BİTTİ KAPALI KASA SU SOĞUTMAM*** Sayfa: [1] 2 3 4   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
SELBAL

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

9 Mayıs 2006; 23:09:55 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar azim edip su soğutmamı kapalı kasa yapmaya karar verdim ve çokta iyi oldu bence önce büyük bi kasa lazımdı ve cm sticker almaya karar verdim fakat tam almaya niyetliyken bi anda topkapıya gitmek aklıma geldi ve beleş bi kasa buldum oldukçada güzel çıktı mintonun mpc 917 diye bi modeli galiba ama çok memnunum şuan ve bedava sayılacak bi fiyata aldım gelelim sisteme ve ss lere ama çok uğraştım onu belirtiyim

bu ilk 2 resim eski sistemime ait, su soğutmam iğrenç bi şekilde idi ve kasayı hareket ettiremiyordum

bunlarda yeni kasamın resimleri su soğutmayı içine sokmayı başardım

buda göründüğü gibi kasadaki ford radyatörü sağda

buda radyatörü soğutan 2 adet 12 cm fan

ve su haznem daha rütüşlar yapmam gerekiyor eksikler var sistem daha bugün bitti

YENİ BİR KAÇ FOTO BOŞTA DURAN İNDİKATÖRÜ GÖRÜNTÜ OLSUN DİYE YAN KAPAĞA EKLEDİM ÖNDEKİ IZGARALARIDA SÖKTÜM YAZ GELDİ DAHA HAVADAR OLDU

buda en son hali

ve en güzeli arkadaşlar inanılmaz sessiz bi sistem oldu pompadan nerdeyse 0 ses geliyor ve okadar fan olmasına rağmen fan delikleri tamamen boş olmasından olsa gerek çok sessiz oldukça hoşuma gitti yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SELBAL -- 6 Ocak 2007; 2:02:55 >

İNTEL CONREO E6400 2.1@3,84 GHZ ASUS COMMANDOMİNTON KASA MOD (KAPALI KASA SU SOĞUTMA)TIKLA
▓2*1 GB DDR2 667 TWMS▓ZOTAC 8800 GT 22' VİEWSONİC LCDAUDİGY 2 ZS + CREATİVE MEGAWORKS 5+1 2x250 WD GB RAİD 0 HD
DÜN GEÇTİ, BUGÜN GEÇİYOR, YARIN VARMI? GENÇLİĞİNE GÜVENME SEN ÖLEN HEP İHTİYARMI ?
OPEL VECTRA 2.5 V6 CDX
Plakton
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

9 Mayıs 2006; 23:13:09 

selim resimleri küçült biraz ya bi saatte gelmediler bende direk cevap yazayım dedim nasıl olsa bir hafta uğraştık kasayla ezberledim şeklini artık. çok süper oldu.extremdeki kasalar bile hava civa yanında
Endoplazmikredikulum

9 Mayıs 2006; 23:20:00 

Fiyatına göre mükemmel denebilir hele su soğutma içinde olunca dahada güzel oluyor tebrikler güzel çalışman için

İntel~Q6600~2.4@3.4
Big Typhoon
|~Thermaltake Armor + VH6000~|ASUS~P5BdeluxeWifiAp |~~Ati4870~~|L.Z-5500~creative~XFİ~|~Samsung 226BW~|160x2Samsung~Raid~|
SELBAL

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

9 Mayıs 2006; 23:21:51 

sağol endo ve plakton yardımlarınız için teşekkürler resimleri küçültüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SELBAL -- 9 Mayıs 2006; 23:26:26 >

İNTEL CONREO E6400 2.1@3,84 GHZ ASUS COMMANDOMİNTON KASA MOD (KAPALI KASA SU SOĞUTMA)TIKLA
▓2*1 GB DDR2 667 TWMS▓ZOTAC 8800 GT 22' VİEWSONİC LCDAUDİGY 2 ZS + CREATİVE MEGAWORKS 5+1 2x250 WD GB RAİD 0 HD
DÜN GEÇTİ, BUGÜN GEÇİYOR, YARIN VARMI? GENÇLİĞİNE GÜVENME SEN ÖLEN HEP İHTİYARMI ?
OPEL VECTRA 2.5 V6 CDX
SELBAL

9 Mayıs 2006; 23:25:06 

bu arada kasanın yanında plexy yoktu bide onla uğraştım

OPEL VECTRA 2.5 V6 CDX
Endoplazmikredikulum

9 Mayıs 2006; 23:31:01 

nedir bu halin bitkin gördüm seni ee gülü seven dikenine katlanır örnekte görüldüğü gibi

İntel~Q6600~2.4@3.4
Big Typhoon
|~Thermaltake Armor + VH6000~|ASUS~P5BdeluxeWifiAp |~~Ati4870~~|L.Z-5500~creative~XFİ~|~Samsung 226BW~|160x2Samsung~Raid~|
Mens Rea

9 Mayıs 2006; 23:46:35 

harika olmuş gerçekten tebrikler

There are,of course,those who do not want us to speak...
Psn : MenzRea
...while the truncheon may be used in lieu of conversation,words will always retain their power.
Words offer the means of meaning and,for those who will listen,the enunciation of truth.
And the truth is there is something terribly wrong with this country,isn't there?

aLper_iLeri

9 Mayıs 2006; 23:51:58 

SELBAL harika olmuş eline sağlık gerçekten çok beğendim.

Günlük Sistemim : Abit Awd9-max, Intel Core2Duo e6750@3.2 ghz( 1.3v), Quadcore Stok Fan, 2x1gb Kingston 800mhz, Gigabyte 8800GT@800-2000-2000, Maxtor 250gb slim, Silverstone Olympia 650w PSU, Samsung 2232BW 22" Lcd, --- http://www.alperileri.com - Nikon D300 - Nikkor 50mm f/1.8 D - Sigma 70-210 f/3.5-4.5 APO - Sigma 8mm f/3.5 - Nikkor 18-55 f/3.5-5.6 ED II -
Plakton
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

9 Mayıs 2006; 23:54:05 

radyatöre yer bulana kadar çok uğraştık.ancak sanırım radyatörü koyduğumuz yer bi ilk oldu
F@ruk

9 Mayıs 2006; 23:55:37 

Gerçekten güzel olmuş ellerine sağlık

Xbox360 Arcade PaL
Samsung 2253BW
hey

9 Mayıs 2006; 23:57:36 

eline sağlık,güzel olmuş..

SELBAL

9 Mayıs 2006; 23:58:52 

eternoll@, alper ileri@, faruk mc@, hey@

hepiniz sağolun arkadaşlar teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SELBAL -- 10 Mayıs 2006; 0:03:12 >

OPEL VECTRA 2.5 V6 CDX
StrangerXT

10 Mayıs 2006; 0:17:02 

Gerçekten çok güzel olmuş güle güle kullan dostum

bende düşünüyorum (hem de kara kara ) nasıl kasa içine alsam diye soğutmayı.. kullandığın pompa ne acaba ?

Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir..

Artık foruma girmiyorum.. ya da uzun aralıklarla giriyorum diyelim..
ShaRLooT

10 Mayıs 2006; 0:21:09 

Güzel olmuş eline sağlık :)
Ben sistemi dışarıda kullanıyorum ama bu sayede "0" ses

Tabi DFI'ın fan sesi yetiyor

SELBAL

10 Mayıs 2006; 0:21:51 

quote:

Orjinalden alıntı: StrangerXT

Gerçekten çok güzel olmuş güle güle kullan dostum

bende düşünüyorum (hem de kara kara ) nasıl kasa içine alsam diye soğutmayı.. kullandığın pompa ne acaba ?

valla aslında pompanın markasını bilmiyorum ama atman değil e ile başlayan bir markaydı 1500 lük pompa plaktonundu o daha iyi bilir markasını sanırım ama atmanan pek farkı yok yani 2 cd rom yuvası kadarlık bi hazne yaptırdım hatta biraz daha küçük ve içine sığıyor bu dediğim pompalar

bide ufak bi su doldur boşalt yeri yaptım hazneye tıpalı bi şekilde gayet güzel oldu ama haznede, pompanın altına ve üstüne pompa ile birlikte verilen filtrede süngerinden kesip koydum yani sesi asıl kesen bunlar resimdede görüldüğü gibi ayrıca hazneyi köpüklede kapatında ses baya bi 0 oldu gibi sadece radyatörün fanlar biraz ses yapıyor ama oldukça az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SELBAL -- 9 Temmuz 2006; 14:03:00 >

OPEL VECTRA 2.5 V6 CDX
cemalefendi

10 Mayıs 2006; 0:21:57 

abi kasa yandan gerçekten çok çok güzel olmuş ama önden çok sada duruyo.yandanki gibi değil.ama işçilik emek fala baya güzel olmuş.ellerine sağlık.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
SELBAL