Şimdi Ara

2013 SONY X9005A 4K & X850A 4K & W905A & W805A & W655A 3D LED TV MODELLERİ (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.875
Cevap
55
Favori
498.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 40. inc alacak gibiyim acaba pisman olurmuyum 46. inc almadigim icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsoldede

40. inc alacak gibiyim acaba pisman olurmuyum 46. inc almadigim icin

%99.9 Pişman Olacaksın
  • arkadaşlar aşağıdaki listede 805 ve 905 serilerinde çift panel görünüyor .805 serisinde LG IPS ve AUO A-MVA 905 serisinde de Samsung S-PVA ve AUO A-MVA panel olarak görünüyor ..burada sony iki paneli de kullanıyor mu yoksa ikisini bir arada mı kullanıyor ? ilginç geldi bana....

2013 SONY X9005A 4K & X850A 4K & W905A & W805A & W655A 3D LED TV MODELLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 20 Ekim 2013; 22:47:16 >

• ati39 A kullanıcısına yanıt
    eyvallah ben de tam 805 ile 905 in farkını soracaktım ki sen yetiştin ahsaha
  • bu tablolarda bir gün boğulacan

forumda tv leri alan arkadaşlar olarak, hepimizin tv lerin içini açıp bakmamız lazım , yoksa bilemeyiz.

japonyaya & asyaya özel modeller yapmiş olabilirler. ör: tr, avrupa , amerikada satılmayan sade asyada olan W950 gibi mesala.

W8 nin de yeni trilimunoslusunu yapmişlar w9 gibi oda yeni, tr de yok. bu sebeplerden farklı paneler olabilir.

belkide yeni parti ürünlerde diger şirketle anlaşmışlardır onlardan alıp takıyorlardır artık.
  • ati39 A kullanıcısına yanıt
    Bu tabloyu nerden aldınız diye sorsam, zira bu tablonun aynısını bu konunun ilk sayfalarında ben de kopyaladım, sonradan bir başkası Panel hızı için düzentilmiş başka bir tablo yolladı..İlk ve Son tabloda panel için w905A---- S-LCD PSA, Triluminus,RGB Baclit, DQ3Y55..., DQ3Y46, YLV4621-02N yazıyor..Ama bu tablo el ile düzenlenmiş ve farklı tablolar var..Sadece X900A için AUO A-MVA ibaresi var..
  • o tablolar bilgiler geldikçe değişebiliyor.. en son bir çin sitesinden alınmış bir tablo ....en son hali de bu .. ben de yenilendikçe buraya aktarıyorum :) yusuf hocamızında dediği gibi olabilir.. ben hatta iki paneli de bir arada kullanabilir olarak ta düşündüm

http://itbbs.pconline.com.cn/50624590.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 20 Ekim 2013; 23:40:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

quote:

%99.9 Pişman Olacaksın

görüntü kalitesi tv büyüdükce bozuluyor diyorlar yanlis mi ?
  • Yusuf Miroğlu kullanıcısına yanıt
    evet hocam hem boğulacam hem de kafayı yiyecem senin dediklerin daha mantıklı geliyor bana ...
  • Yusuf Miroğlu kullanıcısına yanıt
    Hocam sizce w805 lere indirim gelmesi söz konusumudur ?

• quote:

quote:

quote:

%99.9 Pişman Olacaksın

görüntü kalitesi tv büyüdükce bozuluyor diyorlar yanlis mi ?

Sd yayınlar için doğru. tv ne kadar küçükse o kadar iyi gösteriyor. Ama 40-46 da fazla bir kaybınız olmaz. 55 den sonra kendini hissettiriyor.

Zaten artık birçok kanalın hd si var , 3 ay sonra turksat 4A da uzaya fırlatılıyor. haziran ayı gibi hd si olmayan büyük kanallarında hd leri çıkar. sd yayınlarında kalitesi arttırılır heralde , kapasite arttıgı için.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlexisSanches

Valla ne desem yalan olur.

İndirim degilde , ben kasım ayı içinde bir hediye kampanyası bekliyorum.

Ps4 kasım-aralıkta çıkıyor , elde kalan ps3 , eski xperia , tablet v.s verebilirler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlexisSanches

Valla ne desem yalan olur.

İndirim degilde , ben kasım ayı içinde bir hediye kampanyası bekliyorum.

Ps4 kasım-aralıkta çıkıyor , elde kalan ps3 , eski xperia , tablet v.s verebilirler.

Hocam oda uyar bana alırım hediyeleri satarım :)w805 e bir butce ayırdık ama fiyat biraz daha duşmesini bekleyecegiz bakalım hayırlısı bu arada aydınlattıgınız için teşekkürler...

• rica ederim.
  • quote:

3 dk önce note 2 ile denedim ve gene olmadı , tel görüyor , tv ekranındada algılanıyor ama baglantı olmuyor.

Nfc : teli kumandaya bir kere dokundurarak, hiçbir ayar yapmadan ; telefonun menüsü , videolar , resimler v.s , o an telde veya tablette ne yapiyorsan tv de çıkacaktı.

Malesef kesinleşti artık sadece sony tel ve tabletlerde işe yarıyor.

Bence bu durumu Sony e bildirin kaldıki gelecek olan bir firmware ile bu işi halledeceklerdir diye duşunuyorum.
  • Yapmazlar !

Özellikle bu şekilde yapmişlardir ki sony cep telefonu alalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yapmazlar !

Özellikle bu şekilde yapmişlardir ki sony cep telefonu alalim.

Üstadım benim bildigim NFC ozelliği global bir ozellik marka bagımlı degil bence cozerler isteseler ama sizin talepleriniz onemli hatta şikayetleriniz.Tv aldıkk nfc cihazım var kullanamıyorum diye belirtin herkes sony xperia z lmak zorundamı ?Olmaz o iş duzeltmeleri lazım.
  • NFC özelliği güzel miş..Ama her sony xperia ile olmuyormuş bu maalesef..özel chipli Xperia NFC tel olması gerekli deniyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 21 Ekim 2013; 15:17:30 >
  • quote:

3 dk önce note 2 ile denedim ve gene olmadı , tel görüyor , tv ekranındada algılanıyor ama baglantı olmuyor.

Nfc : teli kumandaya bir kere dokundurarak, hiçbir ayar yapmadan ; telefonun menüsü , videolar , resimler v.s , o an telde veya tablette ne yapiyorsan tv de çıkacaktı.

Malesef kesinleşti artık sadece sony tel ve tabletlerde işe yarıyor.

Bende xperia z var ve ilk denemede nfc ile başarılı bağlandım tvye.Ancak aradan 1 hafta geçtikten sonra tekrar denediğimde aynı sizin bahsettiğiniz hata oluştu.Bende televizyonu fabrika ayarlarına döndürüp tekrar denedim ve şu an düzgün çalışıyor.Nfcli tüm telefonlarda oluyor bence sadece stabil değil.

• 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.