Şimdi Ara

office 2013 deneyimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk çıktıgı günden beri win 8 kullanıyordum ve beklenen oldu office 2013 ün pro plus sürümü piyasaya sürüldü. bugün kurup denedim çok hızlı ve geliştirilmiş. skydrive ve skype ile tümleşik. word power point publisher gibi programları açtgınızda ilk önce hazır şablonlar geliyor gayet hoş ama sürekli maille giriş istemesi bence kötü. muhtemelen crack e karşı yapılmış bir durum diye düşünüyorum.

artılarının yanında eksilerinide söyleyelim. xp ve vista üzerinde çalışmıyor ve türkçe dil destegi henüz yok. xp de çalışmaması windowsun yeni işletim sistemi olan 8 i daha çok satmak istemesidir. peki deger mi derseniz kesinlikle deger win 8 beklenenin üstünde bir performasla karşımızda bence.

• C-nerda win7 ve win 8 de çalışıyor. ben ikisinde de denedim. hemdefull. istersen pm at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetertürk -- 7 Ocak 2013; 22:50:57 >
  • ben office kullanmak için engilizceye ihtiyç duymuyorum zaten gözü kapalı kullanırım hergun kullandıgım bişey. hersey sembollerle gösteriliyor zaten.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.