Şimdi Ara

=== PEUGEOT 2008 HAKKINDA HERŞEY === (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.701
Cevap
111
Favori
483.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AslanAlex2008

    Bende var ama benin koltuklar deri ısıtma özelliği sadece deri pakette var diye biliyorum

    İlk defa duydum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AslanAlex2008

    Bende var ama benin koltuklar deri ısıtma özelliği sadece deri pakette var diye biliyorum

    Evet dogru. Deri paket opsiyonu ekletirseniz tam deri koltuklarla beraber geliyor koltuk isitma ozelligi. Normalde allure versiyonunda yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu açılmışken buradaki arkadaşlara sorayım
    Deri koltuklarınıza nasıl bir bakım uyguluyorsunuz ?
    Bakım için hangi ürünleri kullanıyorsunuz ve hangi sıklıkla bakım uygulamak doğrudur ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burbank


    quote:

    Orijinalden alıntı: AslanAlex2008

    Bende var ama benin koltuklar deri ısıtma özelliği sadece deri pakette var diye biliyorum

    Evet dogru. Deri paket opsiyonu ekletirseniz tam deri koltuklarla beraber geliyor koltuk isitma ozelligi. Normalde allure versiyonunda yok.

    iyi ama opsiyonlar arasında deri paket yok?
    ki koktuklar arasındada tam deri bulunmamakta, allure da yarı deri mevcut.
    2015 öncesi modellerde olabilir belki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skiran S kullanıcısına yanıt
    Benim araç 2014 bende tam deri koltuklar var dediğiniz gibi 2015 lerde kaldırmış olabilirler 2014 lerde olup 2015 lerde olmamasıda garip olmuş :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet gercekten ilginc. Gecen ay gorunuyordu opsiyonlar arasinda. Simdi ise yok. Keza 2015 lerde isikli makyaj aynasi cift usb girisi usb yeri aydinlatmasi da yok. Aracin donanimlarini gittikce kırpıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbank -- 10 Mayıs 2015; 2:23:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracımı teslim aldım Ankaradan İzmire sağ salim geldim :) ancak işlerim o kadar yoğunki detaylı yazmak istiyorum herşeyi müsait olunca buradayım :) Kısaca biraz müsade malum 2008 le balayındayım :)
  • nilemec N kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.Bizim araç daha gelmedi bekliyoruz
  • nilemec N kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli olsun gule gule kullanin.

    Sabir. Beklediginize degecektir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar anneler günü olmasına rağmen çalışıyorum, yorgunum, mutluyum. Üç evladımda işyerime ziyarete geldiler sevinçliyim ama bir yandanda sizlerlede duygularımı paylaşmak istiyorum :)
    Öncelikle İzmirden Ankaraya gidene dek gözüme uyku girmedi bende acaip bir yol fobisi var kendimi bildim bileli önünü alamıyorum hangi koltuk olursa olsun mirket gibi ellerim göğsümde yola bakıyorum hatta 43 nolu koltuktan yolun gidişatına bakıp şoför yönlendirmişliğim :)çok hızlı gittiği için içinde bulunduğum otobosu durdurmuşluğum vardır :)))))))))
    Neyse efendim Ankaranın bağları büklüm büklüm yolları diyerekten sağda o bakanlık solda bu bakanlık toplu konut binaları gelişmişlik derken derken köyden şehire yeni gelmiş gibi Söğütözünden Görala çok kısa sürede ulaştım. En başından beri telefonla kontak kurduğum kişi izinli olunca daha önce hiç konuşmadığım biri ile muhatap olmak zorunda kaldım. Elektrik aldımmı asla :) İnsan taaaa İzmirlerden kalkıp Ankaralara gidince daha bir güleryüz daha bir samimiyet bekliyor ama aradığımı maalesef Göralda bulamadım. Müşteri karşılama sıfır, uğurlama sıfır üstelik geleceğim günü saati bildirmeme rağmen gittiğimde aracımda hazır değildi birde hazırlanmasını, banka ödemelerimi önceden muhasebeyi özel arayarak bildirmeme rağmen birde iki saat muhasebenin hesabımı bankaları arayarak kapatmasını ve aracı bir türlü teslim olmayan kızgın müşterilerin telefonlarından ve doğal olarak tartışmaların ortasında huzursuz ve mutsuz bir şekilde bekledim.
    Ehliyetim çok yeni 2014 sonunda aldım tabii eski arabamıda. O yüzden Ankaranın içini, özellikle çocukluğumun bazı dönemlerinin geçtiği yerleri çok gezmek istememe rağmen korkumdan gezemedim içimde kaldı. Bastım gaza doğru Afyona bir gece dinlenip ertesi gün izmire vardım. Araçtan çok ama çok memnun kaldım. Verdiğim parayı sonuna kadar hak ediyor hiç yorulmadan sırt bel ağrısı çekmeden geldim. Direksiyonun küçük olması hoşuma gitti. Navigasyonu randımanlı bir şekilde kullandım. Reno clio aracımın müzik sistemi çok daha iyi peugeot çok iyi bir ses sistemi kurmamış ehvenişer diyebilirim. Tek sıkıntım araç kalkışta yaklaşık 50-100 metre içinde 4-5 defa namaz kıldırır gibi öne atıyor, topluyor, öne atıyor, topluyor bu çok sıkıcı ve sersemletici bir şey. gazımı yanlış veriyorum dedim sabit gazla denedim hızlandırarak denedim değişen bir şey olmadı 2000 deviri geçene dek sürekli aynı şeyi yaşıyorum bu neden olur acaba ? benmi yanlış yapıyorum bir şeyleri ? Start stop özelliği çok iyi. Fren duruş mesafesi iyi. Birde son dakika arkadaşlar şimdi aracımı yıkadılar ilk yıkamadan kalan kireç kalıntıları var pencere ve boya üstünde deliricem çok kötü görünüyor. Göralda yıkadılar ama doğru düzgün kurulamadıkları için leke kalmış aracın tamamında bunu nasıl halledebilirim ? Birde bahşiş verdim ne diyeyim !!! 16" lastik kim ne derse desin kötü duruyor kardeşim ! 17" lastik iyi olurmuş birde kianın aynı tarz aracında lastik üstü kabartmalı bir kısmı var aradaki açıklığı sadece örten onun gibi bir şey olsaymış iyiymiş bizimkini sanki lastik çevresinden makasla kesmişsin gibi duruyor :)
    Cam tavan gözümü çok korkuttu İzmir gibi yerde nasıl olacak dedim ama korkmaya gerek yok çok güzel filtreliyor ve çok keyifli :)

    Bunun dışında o kadar hızlı yazdımki bazı yerleri kendimde anlamadım kusura bakmayın. İki sıkıntım için cevap bekliyorum sizlerden. diğer elektronik kısımlarla ilgili yok sürüm yükseltme yok bilmemne eşim yazılımcı halleder ilgilenmiyorum :) Çalıştığım yer Total istasyonu yıkarlar bakarlar banada sürmesi kalır :) Alanlara , alacak olanlara şimdiden hayırlı uğurlu olsun bu fiyata çok doğru bir seçim oldu içime sindi acaba mercanmı alsaydım diye düşündüğüm tek şey bu :)

    Hepinize sıcak izmirden selam ederim.
  • Birde unutmadan Göral hiç bir hediyede vermedi avucumuzu yaladık onuda belirtmeden geçmeyeyim zaten göralın paspasına bagaj havuzunada kalmamıştık ama yarım elma gönül alma diye bir şey var ben memnun kalmadım hatta unutmadan yazayım önüme bir form verdiler satı elemanını puanlamak için ! Eğer 8 ve altını yazarsam primleri kesiliyormuşta yok efendim yılbaşında 1.500 lira pirimi varmışta birisi 6 aldı diye pirimlerini alamamışlarda birde bu şekilde acitasyon yaptı ezik ezik benimle muhatap olan kişi allahtan kendi kontak kurduğum kişi için puan vermem gerektide 10 verdim yoksa direkt o gün muhatap olduğum kişi olsaydı 0 ı basmıştım gözünün içine baka baka siz bu gaza gelmeyin neyse ederi onu verin.
  • SMEG HAKKINDA
    arkadaşlar 2013 model 2 ocak2014 teslimatlı aracımın bugün ben 3.17.AR3 olan navigasyonlu smeg i 3.21 AR1 e sorunsuz 14 dakikada güncelledim.mutlaka iyileştirme vardır ama gözle gözüken artı veya eksi bir fark görmedim.sadece yeni yenidir olayı.farkı hissedecek kadar zaman da geçmedi.olursa yazarım.ilgilenen olursa diye yazdım.
    birde son türkiye harita sürümü nedir bilen varsa ricam olur.iyi pazarlar arkadaşlar.

    link:https://mega.co.nz/#F!ncsWBLSb!XVtlgXclrkVESekOHs2J6A
  • bendeki versiyonlar.
     === PEUGEOT 2008 HAKKINDA HERŞEY === === PEUGEOT 2008 HAKKINDA HERŞEY === === PEUGEOT 2008 HAKKINDA HERŞEY ===
  • Elinize saglik. Hikaye gibi anlatmissiniz yolculugunuzu. Ozellikle Afyon'da konaklayip ertesi gun yola devam etme olayini cok sevdim. Tam bir yol hikayesi olmus.

    Tekrar gule gule kullanin. Anneler gununuz kutlu olsun.

    Not 1: Vites gecislerinde sarsilmamak icin duz viteste vites gecisinde nasil ayagimizi hafif gazdan cekip sonra once yavasca gaz veriyorsak, burada da oyle yaparsaniz ileri geri yigilmasi o kadar az olur. Tam otomatik vites gibi kullanirsaniz biraz yigilma yapar.

    Not 2: Mercan kirmizi benim de aklimda kaldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbank -- 10 Mayıs 2015; 21:29:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun, güle güle binin

    Anneler gününüzü de kutlarım
  • Hayırlısı olsun.

    İyi günlerde sevdikleriniz ile kullanın.

    İyi forumlar...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliexpress sitesi için konuşmuştuk geçenlerde. 22 Nisan da verdiğim test siparişi az önce ulaştı. Sipariş vermek isteyenlerin bilgisine.

    Ayrıca araçlarını yeni alan herkese hayırlı olsun. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın.

    http://tr.aliexpress.com/item/Citroen-C4L-Peugeot-308-408-301-3008-stainless-steel-door-handle-cover-stickers-car/1679754074.html?recommendVersion=1

    Bu üründen de 2 çift istemiştik bir arkadaşla beraber. Ben fikrimi değiştirdim. Yarım değil komple kapalı kapı kolu siparişi verdim bu bakımdan fazla.
    Düşünen olursa iletişim kurabilir.
  • Merhabalar,
    Arkadaşlar 205-55-16 kaç psı hava basıyorsunuz?
    Kapı altındaki bilgilerden anladığım 34,8 önermiş pejo..
    Ben bayiiden aldığımdan bu yana bugün kontrol ettim 45 basmış göral,36-37lere indirdim(genelde 2kişi yolculuk ediyoruz)
    Sizin önerileriniz varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.