Şimdi Ara

Adobe CS2 Premium Plus Lisansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
18
Favori
9.898
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Adobe firmasının popüler yazılım paketi olan CS'nin eski sürümü 2. versiyonunun lisansı Adobe'un resmi sitesinden ücretsiz olarak erişilebilir durumda. Bu paketin ücretsiz lisansını almak için yapmanız gereken tek şey Adobe.com'da bir kullanıcı hesabı açmak (halihazırda buna bile gerek kalmadı, sayfaya direkt girilebiliyor) ve http://www.adobe.com/cfusion/entitlement/index.cfm?e=cs2_downloads adresinden dosya ve lisansları indirmek. Kampanyada bulunan yazılımlar ise şöyle:

    Creative Suite 2
    Acrobat 3D 1.0
    Acrobat Standard 7.0
    Acrobat Pro 8.0
    Audition 3.0
    GoLive CS2
    Illustrator CS2
    InCopy CS2
    InDesign CS2
    Photoshop CS2
    Photoshop Elements 4.0/5.0
    Adobe Premiere Pro 2.0

    Düzenleme: Yaptığım araştırmaya göre bu olay Adobe'un resmi bir kampanyası değilmiş arkadaşlar. Sadece CS2 ve daha eski yazılımların aktivasyon sunucusunu 2012 aralığında kapatmışlar ve bu yazılımlara sahip kullanıcıların aktivasyon sorunu yaşamaması amacıyla tek bir seri numarasıyla kurulabilen ve aktivasyon gerektirmeyen özel bir versiyon hazırlamışlar. Adobe'dan direkt bir resmi açıklama gelmemiş olsa da Adobe'un forum ve bloglarında görevli modların açıklamaları bu yazılımların sadece lisanslı CS2 sahipleri için hazırlandığı yönünde. Dolayısıyla maalesef ortada resmi bir ücretsiz dağıtımdan ziyade Adobe'un bir hatası ya da gizli bir promosyon kampanyası söz konusu diyebiliriz.

    Düzenleme 2: Aşırı trafikten dolayı siteye erişim zaman zaman kesintiye uğruyor. Bu tür durumlarda aşağıdaki sitelerden seri numaralarını ve direkt indirme linklerini edinebilirsiniz:
    http://slickdeals.net/f/5784982-This-post-can-and-should-be-edited-by-users-like-you?p=56674132#edit56674132
    http://www.peeep.us/9bfbec14

    Düzenleme 3: Suite'teki programlar tek tek kurulurken pek sıkıntı yaşanmasa da Creative Suite 2'nin kendi kurulumu esnasında x64 sistemlerde bazı uyumsuzluklar yaşanabiliyor. FoXyBuLL arkadaşımız da bu konuyla ilgili çözümün anlatıldığı bir açıklama hazırlamış:

    quote:

    CS2 Full paketi 64 BİT işletim sistemi üzerine kumak için aşağıda yazdıklarımı uygulayabilirsiniz. 32 BİT için deneme şansım ne yazık ki olmadı.

    1- Öncelikle "CreativeSuiteCS2Disc1.exe", "CreativeSuiteCS2Disc2.exe" ve "CreativeSuiteCS2Disc3.exe" yi ayrı ayrı klasorlere açın (Winrar,7Zip,vb programlarla). Açma işlemleri bittiğinde exe dosyaları ile aynı isimleri taşıyan klasörleriniz olacak . ("CreativeSuiteCS2Disc1", "CreativeSuiteCS2Disc2" ve "CreativeSuiteCS2Disc3") .
    2- Sonra ayrı bir klasör oluşturun (Ör:CS2 Suite)
    3- CreativeSuiteCS2Disc1 klasörü içindeki bütün dosyaları (buraya dikkat !: sadece dosyaları, klasörü değil) yarattığımız "CS2 Suite" klasörüne kopyalayın.
    4- Yine CreativeSuiteCS2Disc1 içindeki "Adobe Creative Suite 2.0" klasörünün içeriğini tümüyle (buraya dikkat!: bu sefer dosya ve klasörlerin hepsini) yarattığımız "CS2 Suite" klasörüne kopyalayın.
    5- CreativeSuiteCS2Disc2 içindeki "Adobe InDesign CS2" ve "Adobe Version Cue CS2" klasörlerini de klasör halinde yarattığımız "CS2 Suite" klasörüne kopyalayın.
    6- CreativeSuiteCS2Disc3 içindeki "Adobe Creative Suite 2.0" klasöre girin. Burada bulunan "Adobe Illustrator CS2" klasörünü de klasör halinde, yarattığımız "CS2 Suite" klasörüne kopyalayın.
    7- Son olarak Yarattığımız "CS2 Suite" klasörünün içindeki "Setup.exe"yi çalıştırarak kurulumu gerçekleştirebilirsiniz.

    NOT 1: 64 bit sisteme yapacağınız kurulumda, "C:\Program Files (x86)\Adobe" şeklinde gelen kurulum yeri, setup tarafından kabul edilmiyor. Bunun yerine C:\'nın içinde bir klasör yaratarak (ben "Adobe Creative Suite CS2" isimli bir klasör yarattım) kurulumu, yarattığınız bu klasöre yapabilirsiniz. (F. Torque ekleme: Kurulum esnasında kurulum yeri olarak "C:/Program Files (x86)/Adobe" yerine "C:/Progra~2/Adobe" adres olarak girilirse sorun kalmıyor, bu adresi girince devam etmek için OK tuşuna basılamıyor, "browse"a girip sonra "cancel'i seçersek aynı ekrana dönüyor ve OK basılabilir hale geliyor)
    NOT 2: Kurulum tamamlandığında başlat menüsüne ya da masaüstüne herhangi bir kısayol yaratmıyor. Siz yükleme yaptığınız klasöre giderek ordaki her programın kendi "exe"sinden kendi kısayollarınızı yaratabilirsiniz.
    NOT 3: Programların kurulumlarını değiştirmek ya da programları tamamen silmek için, denetim masasından programlar ve özellikleri açıp, "Adobe Creative Suite 2" başlığını kullanabilirsiniz.

    Elimden geldiğince anlatmaya çalıştım. Umarım aktardıklarım yardımcı olur.
    Bol photoshop'lar


    Düzenleme 4: CS2 suite kurulumu sırasında ikinci disk istenebilir, bunun sebebi orijinal kurulum dosyalarından ikinci CD'ye ait olanının dosyaları düzgün adrese açmaması. CreativeSuiteCS2Disc1 ve Disc3 dosyalarını "C:\Creative Suite CS2\Adobe Creative Suite 2.0\" adresine açarken CreativeSuiteCS2Disc2 arşivi dosyalarını "C:\Creative Suite\Adobe Creative Suite 2.0\" adresine açıyor. Bu klasör içindeki dosyaları da diğerlerinin olduğu "C:\Creative Suite CS2\Adobe Creative Suite 2.0\" klasörüne kopyalarsanız kurulum esnasında ikinci disk istenmeyecektir.

    Düzenleme 5: Paketin ya da tek tek yazılımların otomatik güncellemelerini yapabilmek için sistem tarihini 10/01/2011 yapmanız gerekiyor. Güncelleme kurulumundan sonra tarihi eski haline getirebilirsiniz.

    Düzenleme 6: Photoshop CS2 Windows 7 ve 8 x64 sistemlerde sorunsuzca kurulup çalışıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Father Torque -- 9 Ocak 2013; 0:49:45 >







  • İyiymiş. Fazla anlamasam da bu işten Cs2 en kullanışlı olan sürüm herhalde.
  • Teşekkürler. İşime yarayacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Father Torque

    Adobe firması popüler yazılım paketi olan CS'nin eski sürümü 2. versiyonunun lisansını ücretsiz olarak dağıtmaya başladı. Bu paketin ücretsiz lisansını almak için yapmanız gereken tek şey Adobe.com'da bir kullanıcı hesabı açmak ve http://www.adobe.com/cfusion/entitlement/index.cfm?e=cs2_downloads adresinden dosya ve lisansları indirmek. Kampanyada ücretsiz olarak dağıtılan yazılım paketinde bulunan yazılımlar ise şöyle:

    Creative Suite 2
    Acrobat 3D 1.0
    Acrobat Standard 7.0
    Acrobat Pro 8.0
    Audition 3.0
    GoLive CS2
    Illustrator CS2
    InCopy CS2
    InDesign CS2
    Photoshop CS2
    Photoshop Elements 4.0/5.0
    Adobe Premiere Pro 2.0

    kardeşim teşekkür ederim kayıt oldum.Bu programların hepsini indirmeli miyiz bize neler sağlıyor acaba bu programlar yoksa screative suite yazan en yukardakini indirsek onun içerisine dahil mi oluyor hepsi,burada kafam karıştı




  • Süper yararlı bir bilgi, teşekkürler
  • CS3 olaydı iyiydi
  • Teşekkürler dostum, çok işime yaradı...
  • PS CS2 ilaçlı kullanıyordum iyi oldu, teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wilusa -- 7 Ocak 2013; 11:51:27 >
  • özellikle kamu kurumları için çok iyi bir fırsat.
  • tşk ederim
    acrobat ihtiyacım çok oluyordu.bir de photoshop
    sömürüyorum hepsini
  • tesekkurler,
    Acaba tıcarı amaclı kullanılıyor mu?

    Bılgılerı alıp buroyu basmasınlar sonra,
    patron bunu da benden bılır :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler
  • Teşekkürler evdeki laptop'a yüklerim bunu kesinlikle.
  • O ki aynı, biri kodu yazsa da uğraşmasak


    1045-1412-5685-1654-6343-1431



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakurek -- 7 Ocak 2013; 12:27:28 >
  • teşekkürlerrr
  • Firmayı tebrik ediyorum.
  • photoshop elements ne işe yarıyor ki
  • Teşekkür ederim. Lisanslı bir Photoshop sahibi olmak iyi olur.
  • vayyy be 15 senedir beleş kullandık artık lisanslı bir fotoşop sahibi olma zamanı gelmişti
    Bedava olmasa lisanlı bir pshop kullanamadan bu dünyadan göçüp gidecektik nerdeyse
    gerçi ticari kullanmıyoruz 1000 lira vermekte akıl işi değil
  • Allah razi olsun, cok makbule gecti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.