Şimdi Ara

Corsair Dominator Platinum 'LED aydınlatmalı' bellek kiti video inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Corsair'in hem tasarımı hem de performansıyla dikkat çeken üst seviye bellek kitlerinden, 2400MHz hızındaki 16GB kapasiteli Dominator Platinum test masamızda. 

     

     

     



  • 1600mhz den fazlası dinen haramdır..

  • Genel kullanıcı için ya da oyuncular için bu ram in 1600 den daha fazla bir katkısı var mı ?

  • Hersey çok güzelde ya ben görmedim yada siz donanim haber çalisanlari videoya eklemeyi unutmussunuz. Ben sahsen test sistemini çok merak ettim.
    Test sistemi nedir acaba ????

    Not: Yaptiginiz test sonuçlari gayet güzel ve ramlar hakkinda fikir verici uzun zamandir bu tip haber videolari görmüyorduk. DDR ve DDR2 den sonra DDR3 gecerken aradaki fark uçurum gibiydi ve insanin istahini kabartiyordu. Ama nedense DDR3 kendi içinde o kadar fark göstermiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiri -- 6 Ocak 2013; 18:52:49 >
  • telefon haberlerinden bıkmıştık donanimhaberin biraz özüne dönmesi iyi oldu

  • "OCZ veliahtı" link özelliği test etseydiniz keşke corsair birçok ürününde yer verecek.belleklere son noktasına kadar zorlamadan hızaşırtmanın getirisi çok az oluyor ayrıca pc2yi stabil tutmak çok zorlaşıyor o yüzden gerekli gormuyorum.
  • 16 gb çok gereksiz

  • videoyu hiç izlemeden 1600mhz üzerinin tırışka olduğunu söyleyebilirim. 2200-2400mhz falan masal hepsi gereksiz tokat kapısı

  • Parada sıkıntı yok en iyisini yoplıycam diyenden başkası kullanmaz bunları.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Slark

    inceleme reklam kokuyor, sentetik testlerden başka, oyunlarda kaç fps fark ediyor? test sistemi ne? soğutucudan o kadar bahsettiniz sıcaklığını niye söylemiyorsunuz? DH editorlerine yakışmıyor bunlar.

    İnceleme reklam kokuyor demissiniz bu konuda hem haklisiniz hemde haksizsiniz. Haksizsiniz çünkü burasi bu tip ürünlerin reklaminin yapıldıgı bir forumdur. Bu dünyanin heryerinde böyledir. Kimse babasinin hayrına bir sey yapmaz. Sonucta burdaki editör arkadaslar ekmek paralarini ve maaslarini bu forum sayesinde kazaniyorlar.

    Bir konuda haklisiniz. Ürün hakkinda ve yapilan incelemenin detaylari hakkinda daha fazla bilgi verilmeliydi. Sonuç itibariyle bu ürünü kaç kisinin alacagi bile meçhuldür. Forum adina inceleme zenginligi bakimdan bence iyi bir video olmus.
    Donanim haber çalisanlarina saygilar.




  • incelemelerin süresi gittikçe uzayıp, içi boşalıyor artık izlemiyorum bile.

  • Video Özeti: 1600mhz'den sonra para israfı ve ego tatmininden başka birşey değil.

  • Velev ki almak istedim peki bunlar Türkiyenin neresinde satılıyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Slark

    quote:

    Orijinalden alıntı: sakiri
    quote:

    Orijinalden alıntı: Slark inceleme reklam kokuyor, sentetik testlerden başka, oyunlarda kaç fps fark ediyor? test sistemi ne? soğutucudan o kadar bahsettiniz sıcaklığını niye söylemiyorsunuz? DH editorlerine yakışmıyor bunlar.
    İnceleme reklam kokuyor demissiniz bu konuda hem haklisiniz hemde haksizsiniz. Haksizsiniz çünkü burasi bu tip ürünlerin reklaminin yapıldıgı bir forumdur. Bu dünyanin heryerinde böyledir. Kimse babasinin hayrına bir sey yapmaz. Sonucta burdaki editör arkadaslar ekmek paralarini ve maaslarini bu forum sayesinde kazaniyorlar. Bir konuda haklisiniz. Ürün hakkinda ve yapilan incelemenin detaylari hakkinda daha fazla bilgi verilmeliydi. Sonuç itibariyle bu ürünü kaç kisinin alacagi bile meçhuldür. Forum adina inceleme zenginligi bakimdan bence iyi bir video olmus. Donanim haber çalisanlarina saygilar.
    zaten sağda solda pek çok reklam var, her ne kadar nefret edilsede ttnet tivibu vs. reklamınıda videolu şekilde yapıyorlar, yetmiyormu bunlar acabada? tamam sırf reklam için inceleme yapıcaksan o zamanda doğru düzgün, bütün yönleriyle ele al güzel bir inceleme olsun.


    Bu incelenen ürünleri üreten firmalar gönderiyor zaten bizim ürünümüz bu incelermisiniz gibisinden ondan böyle şeyler doğal olarak karşılamak lazım





  • Bu bellek hız aşırtma rekoru kırmak isteyenler... Üst düzey oyuncu kasası toplamak isteyen ve İş için kullanılmak için yapılmış bellekler... Özellikle iş için kullananlar fazladan para vermeye değer bir bellek kiti.. Grafik ve video işleme uygulamalarında ciddi performans artışı vermiş...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: UzmaN345

    Bu bellek hız aşırtma rekoru kırmak isteyenler... Üst düzey oyuncu kasası toplamak isteyen ve İş için kullanılmak için yapılmış bellekler... Özellikle iş için kullananlar fazladan para vermeye değer bir bellek kiti.. Grafik ve video işleme uygulamalarında ciddi performans artışı vermiş...

    Size katiliyorum ve devaminda sunu bilmekte fayda var. Bu ramlar sadece oyun oynamak için kullanilmiyor. Olaya bu yönü ile bakilirsa çok anlamsiz gelebilir. Video, render, 3d grafikler vb. daha fazla ram hizina ve bellegine ihtiyac duyan uygulamalar vardir. Belki bu ramlar bile onlari tatmin etmiyordur.
  • inceleme için teşekkürler böyle arada extrem ürünler incelemesi gerçekten güzel hız aşıtmacılar ve extrem sistem kurmak istyenler vede parassı olanlar için kaliteli bellek kitleri özellikle Dominatör Platunum serisi

  • Bence 1600 den sonrası para israfı 1333de aslında yetiyo ama tek kit 16gb olması iyi olmuş

  • Keşke testlerede rakip belleklerin de skorlarını koysaydınız.

  • 16 GB gereksiz diyen arkadaşların neye dayanarak söylediği ortada, dolayısı ile dünyanın Oyun PC 'si etrafında döndüğünü düşünmekteler,
    ( hatalahutalapukaka hariç, iyi geyik olmuş )

    Şu anda Photoshop açık, çalışmam var, Chrome açık, BS player açık ve 9 GB ram dolu görünüyor...
    ( RipJaw 1866Mhz - 16gb kullanıyorum)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artenis -- 7 Ocak 2013; 17:37:46 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.