Şimdi Ara

FİAT MAREA NASIL ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
6
Favori
337.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fiat Marea

    İtalyan firma fiatin ulkemizde de satisa sunulan orta sinif otomobilidir. yeni fiat mareada liberty ve exclusive olmak uzere iki farkli secenek bulunmaktadir. liberty, sade, gosterissiz, ortalama bir aile otomobilidir. exclusive ise, celik jant, cd calar, park sensoru, otomatik surucu koltugu ayari, sis farlari ile ortalamanin biraz daha uzerinde libertyye gore daha luks bir modeldir. motor secenekleri her iki modelde de ayni olup 1600 cc hacmindedir. fiat mareanin yakit tuketimi standartlarin biraz uzerindedir. fakat fiatin sundugu genis servis agi, ucuz yedek parca hizmetleri ve ekonomik satis fiyatlari ile cok makul bir otomobil haline gelmistir.
  • ARKADAŞLAR TEMİZ BİR ŞEY BULSAM HEMEN ALACAĞIM.DAHA ARAŞTIRMADAYIM.FAZLA İKİNCİ ELİ BULUNMADIĞINDAN ANCA GALERİCİLERDEN ARAŞTIRMA YAPIYORUM. 2002 VE ÜZERİ OLURSA BENİM İÇİN İYİ OLACAK ARACI BULSAM BANKADAN KREDİ ÇEKİP ÜZERİNEDE BİZİM TOROSU VERİP GEZMEYE BAŞLAYACAĞIM. İŞALLAH TEMİZ BİR ŞEY BULURUM
  • Soru: FİAT MAREA NASIL ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM?

    Cevap: NAKİT YA DA KREDİ İLE.



    Ah şu noktalama işaretlerinin süs olmadığını ne zaman öğreneceğiz bakalım.
  • ARKADAŞLAR BENİM TOROS BİR ARABAM VAR ONU SATIP BİR FİAT MAREA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BÜTÇEM FAZLA DEĞİL 10.000YTL---13.000YTL ARASI BU ARABAYI TANIYAN VEYA KULLANAN VARSA BANA BİR BİLGİ VERİBİLİRMİ. KULANILACAK ARABAMI?



  • Kesinlikle hayır derim!! Marea nın kasası yakın bir zamanda degisecek, eski kasaya o para verilmez..diger bir husus da bu arabalar kesinlikle ekonomik degil su gibi benzin yersin..Hatchback takıntın yoksa GrandePunto bak derim..
  • presell, marea kasa değiştiriyor bile olsa, eğer bu senin için bir problem değilse, çünkü bütçem fazla değil demişsin.. eli yüzü düzgün bi araba bence, belirli bir standartta da donanım sunmakta, ama fayhan 'ın dediği gibi ekonomik değil, ama büyük bir ihtimal lpg dönüşümü de yapılıyordur.. torosdan sonra gayet rahat edeceğin bir araç bence.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fayhan

    Kesinlikle hayır derim!! Marea nın kasası yakın bir zamanda degisecek, eski kasaya o para verilmez..diger bir husus da bu arabalar kesinlikle ekonomik degil su gibi benzin yersin..Hatchback takıntın yoksa GrandePunto bak derim..


    10000-13000 arası grande punto varsa bana da haber verir misin?
  • İŞTE KARARSIZIM FİYAT OLARAK EN UYGUN O GELDİ İÇ KONFOR BAKIMDAN İYİ GÖRÜKÜYOR AMA MOTORU FALAN NASIL BİLİMİYORUM FAZLA BİLGİM YOK ARAÇLAR KONUSUN DA ARKADAŞLAR ALIRSAM 2002 ÜSTÜMÜ ALAYIM YANİ BEN BUNU DEVAMLI KULLANMAK İÇİN ALIYORUM BU FİYATLARDA BAŞKA BİR TERCİHİNİZ VARSA BENİ BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM
  • al abi bence marea iyi arabadır

    tanıdıkta var bitane 3 senedir sounsuz

    ama tabi her araba gibi benzin sorunu olacaktır

    Lpg ile onuda halledersin zaten

    mis gibi abi bence türkiye şartlarına göre (fiyat olarak)

    daha düşük model bir sürü araba var o paraya

    ama nekadar sorunsuz olur yada daha kaç yıl sounsuz kalır
  • marea

    rahat fiyatına göre donanımı iyi,yumuşak,performansı da iyi gayet güzel bir araç.

    ncak 2.eli çok iyi değil.zaten görüldüğü gibi fiyatı da o yüzden düşük.
    diğer eksisi ise yakıt tüketimi.bu araç alındığında lpg şart bence..

    temizini,az km lisini bulduğunda modeli çok önemli değil derim.

    bir de fiatçının dilinden dinlemek gerek
  • 2.eli yok gibi birşey honda cıvıc tavsiye ederim.
  • Fiat Marea, Tempra'nın yerine piyasaya çıkmış, 94-95-96 yıllarının teknolojisiyle tasarlanmış, üretilmiş; ülkemizde hala üretilmekte olan, kanımca "özellikle 0 km olarak" alınmaya değer bir otomobil değil.
    O fiyata o sınıfta daha başka araçlara veya ikinci el araçlara yönlenilmesi daha doğru olur düşüncesindeyim.

    Avrupa'da bu araçla birlikte piyasaya çıkan Fiat Bravo - Brava ikilisi yerini 2001 yılında 3 ve 5 kapılı Stilo'lara bırakırken ve pek de uzak olmayan bir gelecekte Stilo'nun da ömrü dolacakken, Marea'nın vaziyetinin bir kez daha düşünülmesi gereklidir diye düşünüyorum.
  • usta torostan sonra ne alırsan al sana mercedes gibi gelir
  • Yakıtını gözardı edersen oldukça konforlu bir araba
  • quote:

    Orjinalden alıntı: diskriminant

    usta torostan sonra ne alırsan al sana mercedes gibi gelir


    torostan sonra tamir masrafları da fazla gelir...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: PRESELL

    ARKADAŞLAR BENİM TOROS BİR ARABAM VAR ONU SATIP BİR FİAT MAREA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BÜTÇEM FAZLA DEĞİL 10.000YTL---13.000YTL ARASI BU ARABAYI TANIYAN VEYA KULLANAN VARSA BANA BİR BİLGİ VERİBİLİRMİ. KULANILACAK ARABAMI?




    Beyler çok enteresan cevaplar gelmiş....... 13.000 ytl ye varsa grande punto hemen bende alıyım......


    gelelim senin soruna...arkadaşım torosa bindini söylemişsin.şimdi sana o paraya git honda subaru gibi japon veya alman arabası al desem parça fiyatları torostan sonra baya bi yüksek gelir....ha önemli değil dersen marea alma honda civic iyidir ancak dediğim gibi parça fiyatları baya yüksek artı adam gibi ustasıda çok az.... marea bence çok çok güzel bir araç-ki ben bu makinaların 2.0 20 v lik hlx versiyonuna tam anlamıyla hastayım ve hurdaya dahi çıksa bigün alıcam.........

    konfor olarak tarıtışılmaz gerçekten çok çok rahat bir araç. motor olarak 1.6 sını tavsiye ederim bu versiyonda ilk kasada iki seçeneğin mevcut sx ve elx..........alabilirsen elx versiyonunu alderim sx den biraz daha donanımlı bi araç...... yakıt konusunda biraz fazla yakıyor ancak sıralı lpg sistemiyle yarı yarıya tasarruf yapabiliyosun ve güçte %2 ila 5 lik bi düşüş oluyor bunuda zar zor fark ediyosun...parça fiyatlarıda malum.. ayrıca büyük marketlerde bile bulabilirsin ve türkiyenin en ücra köşesinde bile ustası vardır.... ikinci elde arkadaşlarında dediği gibi biraz zayıf ancak biniciysen kesinlikle ve kesinlikle al derim.özellikle sürati seviyosan senin için ideal 220 yi görüyorum ve araçta herhangi bir dengesizlik kesinlikle yok irajlardada çok iyi...Bagajı geniş kliması polen filtresini temiz tuttuğun sürece mükemmel ses sistemi işini görür içi geniş ve ferah koltukları çok rahat...kullanımda sürücüyü yormuyo kısacası benim gözümde e36 kasa bmw ayarında bir araç......



    Başka soruların olursa buralardayım....


    mail ve msn im fiatci@mynet.com



    özetle....kaçırma al derim........




  • valla abicim bizde 2000 model marea sx vardı gerçekten çok güzel arabaydı ve gayet de memnunduk.elimizde 3 araba olunca mecburen marea'yı sattık o yüzden hala aklıma geldikçe üzülürüm.genede o paraya alınabilecek en uygun araçtır.(özellikle orijinal 2000-2001 model doğan'lara 10.5-11.5 fiyat çektiklerini düşünürsek???)
  • renault dan sonra marea almanızı tavsiye etmem. marea en fazla benzin yakan otomobillerden biri. arkadaşların dediği gibi belki biraz zorlanarak honda civic ya da eski kasa toyota corolla
  • ŞUDA VARKİ 10-13 ARASI GELİN BUNA 12 DİYELİM 2001 ÜZERİ MAREA BULSAN BİLE Bİ DÜŞÜN DERİM BENCE MAREA 2001 ÜZERİ FİYATLARI BİRAZ DAHA YÜKSEKTİR AMA KAFANA UYAN Bİ ARABA BULURSAN AL DERİM MAREA SX WEEKEND Bİ ZAMANLAR BENİM RÜYAMDI BAKMA ŞİMDİKİ DURUMUNA İYİ ARABADIR
  • fiyatın yanlış politikaları yüzünden gümbürtüye giden kaliteli modellerden ...!!!

    geçmiş modellere göre kalitesi ve sorunları halledilmiş sağlam bir araç olarak biliniyor ancak 2.elinin çok zayıf olması ki Fiat tır..!!! bu araba hakkında olumsuz düşünceler oluşturuyor.

    Grande Punto nun da sırf bu satış politikaları yüzünden hakedeceği yeri bulamayacağını belirtmek isterim...Clio III çıkalı 1 hafta olmasına rağmen herköşe başında Clio III görür oldum ama daha doğru düzgün Grande Punto göremiyorum buda Koç un türkiye ye attığu kazıkların artık yenmiyecek olduğunu gösteriyor...!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinite -- 10 Mayıs 2006; 0:39:35 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.