Bildirim
Kendi üretimim Sultan yavruları/ Çiftleşme Videosu EKLENDİ- Yeniden dönüş 15.11.2015
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hocam hepsine kendinmi bakacaksın? Sahiplendirme falan yapacaksan taliplisiyim :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Nothing2_Lose
Hocam hepsine kendinmi bakacaksın? Sahiplendirme falan yapacaksan taliplisiyim :D
Babayi verdimbu 3ü bende vermem kimseye elimle besledim bitanesini
-
Bunların normal petshoplardaki fiyatları nedir kafesi hepsi dahil? -
quote:
Orijinalden alıntı: Nothing2_Lose
Bunların normal petshoplardaki fiyatları nedir kafesi hepsi dahil?
Benimkiler yerli üretim. yerli üretim yavrular 150-250 arası satılıyor. kafes vs fiyatları bilmiyorum netten bakNormal büyümüş olan yurtdısından gelen suriyeden vs den sokuyorlar onlar ucuz 70-100 arası.
-
Peki hocam sağolun. Maşallah çok güzel kuşlarmış :)) -
maşallah çok güzeller. inşallah sağlıkla büyürler.
kakadudan sonra en sevdiğim papagan türüdür. çok severim bunları . muhabbetlerden sonra buna geçmeyi planlıyorum. çok güzel oluyorlar .
peki 1 yılda kaç tane yavru veriyor ortalama -
Hocam zor mu bunların üretimi kaç ayda veya yılda bir yumurta bırakırlar?Bendede 1 adet muhabbet kuşu var baya bir konuşuyor bıcır bıcır çiftleşme döneminde kendisine erkek alsam nasıl bir sonuç alabilirim acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: Black Raven
kakadudan sonra en sevdiğim papagan türüdür. çok severim bunları . muhabbetlerden sonra buna geçmeyi planlıyorum. çok güzel oluyorlar .
peki 1 yılda kaç tane yavru veriyor ortalama
3-4defa. Yawru verme işi karısık biraz benimki 4 yumurtladı 2sinden cıktı.İlk yumurtlamalarda acemi oluyor anne babaKakadu cok iyide cok cok pahalı ve yavrusunu bulmak imkansız gibi birşey burda :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: mert1905x
quote:
3-4defa. Yawru verme işi karısık biraz benimki 4 yumurtladı 2sinden cıktı.İlk yumurtlamalarda acemi oluyor anne babaKakadu cok iyide cok cok pahalı ve yavrusunu bulmak imkansız gibi birşey burda :)
cevap için teşekkür ederim . birde senin çift beyaz ama yavru gri sonradan o da beyaz mı olacak yoksa gri mi kalır ?
-
quote:
quote:
quote:
cevap için teşekkür ederim . birde senin çift beyaz ama yavru gri sonradan o da beyaz mı olacak yoksa gri mi kalır ?
En soldaki anne. diger beyaz ile gri yavru :)
-
quote:
quote:
quote:
quote:
En soldaki anne. diger beyaz ile gri yavru :)
albino mu türü ?
-
Lutino -
2ay once petshoptan 100e almıştım 1lutino
birçeşit virus taşıyormus
cok hareketli ve saglıklıydı 2hafta sonra birden ishal ve nefes darlıgı basladı acı cekerek öldü
siz siz olun para verip petshopları beslemeyin
ben petshopa para verdim cunku yasadıgım yerde ureten yoktu..
uzerinden 2ay gecti
simdi
yeni aldım almak icinde istanbula gittim arabayla.. umarım saglıklı yasar -
quote:
Orijinalden alıntı: kentacdis
cok hareketli ve saglıklıydı 2hafta sonra birden ishal ve nefes darlıgı basladı acı cekerek öldü
uzerinden 2ay gecti
simdi
yeni aldım almak icinde istanbula gittim arabayla.. umarım saglıklı yasar
Petshoplarda bu durum oluyor. Üreticilerden almaya özen gösterin benim doguran dişide yerli üreticiden aldım 50tl fazla verdim okadar.hem evcileşmesi daha kolay olur
-
quote:
quote:
uzerinden 2ay gecti
simdi
Petshoplarda bu durum oluyor. Üreticilerden almaya özen gösterin benim doguran dişide yerli üreticiden aldım 50tl fazla verdim okadar.hem evcileşmesi daha kolay olur
aynı fikirdeyim ama yaptık bi hata
bugece yenisinin 2.gunu daha heycanını yenemedi 45günlük
-
quote:
quote:
quote:
uzerinden 2ay gecti
simdi
aynı fikirdeyim ama yaptık bi hata
bugece yenisinin 2.gunu daha heycanını yenemedi 45günlük
Resim cekip koyarmısın merak ettim :)
-
vakit bulur bulmaz ekleyecem -
bugün bir pet shopta vardı çiftmiş yani eşmiş fiyatını sordum ne dese begenirsiniz 400 lira CIK . ve kuşlar bu konuyu açan arkadaşınki gibi bembeyaz ve sarılı değildi. gri agırlıklı beyaz sarı turuncu allah ne verdiyse vardı yani. allah aşkına bu mu 400 lira , albino değil lutino değil bunun nesi 400 lira ediyor renkleri bile dandik bunun dedim . ama bu eş tutkun yılda 10-15 tane yavru veriri 1 yılda kendi parasını çıkartır kara geçersin dedi. allah aşkına ben yavrusunu getirsem kaç liradan alacaksın dedim bunun renginde olsa 100 liray aalırım dedi. iyi dedim ben sana 4 tane getireyim 400 lira verecen mi yarın bana dedim yarın getirecegim dedim şimdi veremem şuanda elimde yok istersen koyarsın satılınca parasını veririm diye kıvırmaya başladı . yeminle hiç insaf denen bişey kalmamış bu millette . -
Merhabalar, apartmanda yaşayan biriyim. Evime bir papağan almak istiyorum ancak en uygun türün ne olabilecegini hala bilemiyorum. Evde birden fazla papağan besleme imkanım yok. Sultan papaganları için genelde çift olarak bakılmalı yorumları okudum.
Acaba gerçek nedir? Tek başına bir sultan papağanına evde bakabilir miyim? Her sabah rahatsızlık verecek şekilde bağırır mı? Kaç yaşlarında bir papağan almalyım?
Şimdiden teşekkür ederim.
Benzer içerikler
- muhabbet kuşu soğuk algınlığı tedavisi evde
- muhabbet kuşu neden uçamaz
- muhabbet kuşu mama tarifi kolay
- kumru yumurtası kaç saatte soğur
- kırlangıç yavrusu ne yer
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X