Şimdi Ara

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70) (232. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.916
Cevap
4
Favori
576.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağolasın dostum. Kuruyorum şu anda. Emeğine sağlık.
  • trial versiyonu yuklemıstım dun simdi onu kaldırdım werdıgını yukluyucem
    bu unsignedmi yaf ??
    bide arçeliğe uygun dosyayı nerden bulucaz ? "remotes" dosyayı ındırdım ordada yok arçelik
  • Sorunsuz çalışıyor. Şimdi cihaz kodlarını yükleyeceğim. İndirdiğiniz arşiv içinde sadece ilaç dosyası unsigned. Onu signed yapın ve sırayla kurun olay tamam. Şimdi bu cihaz kodlarını nereye atacağımı bulayım

Bir de her cihaz için kodları bizim de oluşturabiliyor olmamız lazım. inceleyelim bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 16 Kasım 2007; 23:26:56 >
  • kanimca ben kuramiycam

C de yer kalmadi program denemekten yükle kaldir yükle kaldir atik dosya dolu C
    ..format atmakta zor geliyor ..

network msn

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70)

• beklediğimiz oldu sonunda
  • KADOm kardeşim bu remote kodlarını nereye atıyoruz? bulamadım da...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

Şimdi bu cihaz kodlarını nereye atacağımı bulayım

Program kurulu olduktan sonra onlari nereye attiginin bir önemi yok at karta sonra telefonda tikla sonra program acilir yüklendi der. daha sonra istersen onrlari silebilirsin..
  • ok dir sağolasın.
  • hayırrrrr...........
    signed yapmayı unuttummmmmmmmmmmmmm

Edit : BECEREMEDİM GENE...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwanttoleavetheforum -- 16 Kasım 2007; 23:43:14 >
  • demedi demeyim bu program sayesinde herkes SIGNED yapmasini ögrenecek :) yada
  • nerde hata yaptıgımı anlamadım ama
    yaptım sonunda
  • " gerekli uygulama erişimine izin verilmedi " diyor ama hepsi signed kendi imei me
    ??anlamadım

yoksa bizim bu son wersiyondan dolayımı acaba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwanttoleavetheforum -- 17 Kasım 2007; 0:22:26 >
  • şu signed olayını bir öğretecek arkadaş yokmu? hayrına burada bir tarif etseniz arkadaşlar...proğramı kuramadık bu yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPAY_ANK -- 17 Kasım 2007; 0:45:43 >
  • network arkadasın imzasının altında anlatımı war
  • lanet olsun birde bu çıktı başımıza...daha önce de beceremedim bu işi...boşuna uğraşmayayım bari
  • quote:

Orjinalden alıntı: cc_man

paylasimin icin tesekkurler KADOM

program dün cikti bugun kirildi iyimi

BinPDA ekibi aportta bekliyordu zaten .
    @Kadom : Süper paylaşım. Teşekkürler
    Saygılarımla.
  • muRTah
    Selam dostum..su anda programi N80 de deniyorum.ama benim evdeki bir tek televizyon haric hic bir donanim yok .. kizilötesini biz acinca cakişiyor ,ama programa girdigimdede program kizılotesini acmiyor....deneme bir ki üjjj beeej
  • arkadaşlar birisi şu tv kumanda olayını anlatabilir mi ? hangi dosyaları indireceğiz hangisi crack ve ne gibi işlemler yapılacaktır bende bu sertifika aldığımız program yüklü yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_wrc -- 17 Kasım 2007; 9:44:10 >
  • arkadaslar tek crack dosyasımı unsigned
    ben hepsini signed yaptım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercan_wrc

arkadaşlar birisi şu tv kumanda olayını anlatabilir mi ? hangi dosyaları indireceğiz hangisi crack ve ne gibi işlemler yapılacaktır bende bu sertifika aldığımız program yüklü yardımcı olursanız sevinirim

http://rapid~~share.com/files/70205322/PR.zip.html bunu indiriyorsun içinde 3 dosya war ama aralarından 3.dosya yani crack dosyası unsigned bu dosyayı kendi imei ne signed yapıyorsun ve sırasıyla 1. 2. 3. dosyaları telefona yukluyorsun

NOT:3. dosya kendi imei ne signed olacak

• 
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.