Şimdi Ara

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70) (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.916
Cevap
4
Favori
583.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: knsk11

slm arkadaslar ben daha yenı n91 aldım 2 gundur kulanıyorum ve arkadaslardan bazı oyunların telefonlardada oynandıgını duydum orngın nfs call of duty gıbı bunlarun oynandıgı dogrumu dogruysa n91 de calısırmı cvplarsanız sevınırım tskrler sımdıden...

Telefonun hayırlı olsun. Umarım hep iyi haberler alıp verir ve sorunsuz kullanırsın.
    Sorunun cevabına gelince : Doğrudur . Her 2 oyun da telefonlarda oynanabiliyor.
    Bende her 2si de var ama çözünürlükleri 240*320. Yani maalesef N91 e uygun değil.
    Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muRTah -- 10 Mart 2007; 23:26:12 >
  • arkadaşlar aşağıdaki linkte fexplorer sertifika oluşturmayı anlıtıyorlar deneyen warmı işe yarıyormu merak ettim.http://www.gosymbian.com/forum/viewtopic.php?t=757

Orjinalden alıntı: byozer

arkadaşlar aşağıdaki linkte fexplorer sertifika oluşturmayı anlıtıyorlar deneyen warmı işe yarıyormu merak ettim.http://www.gosymbian.com/forum/viewtopic.php?t=757

signed olarak n91 ime yükledim ve sorunsuz çalıştırıyorum ..

http://www.4shared.com/dir/2171763/805eb3c3/

Not: Belki sizde çalışmayabilir. Çünkü Kendi IMEI'mi kullandım imzalarken dosyayı. Çalışmazsa bana bildirin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 11 Mart 2007; 14:59:07 >

Orjinalden alıntı: Network KILLER

FExplorer programını "signed" yaptım arkadaşlar. İlgilenen varsa şu adreste "Symbian 9.1" klasörü altından indirebilirsiniz:

http://www.4shared.com/dir/2171763/805eb3c3/

Not: Belki sizde çalışmayabilir. Çünkü Kendi IMEI'mi kullandım imzalarken dosyayı. Çalışmazsa bana bildirin lütfen.

sevgili arkadaşım %100 başka cihazlarda çalışmaz ... sertifika sadece senin imei numaran için geçerli oluyor ... yabancı bir forumda çok arkadaşa yardım etmiştim bu konuda ... o nedenle^^ unsigned ^^versiyonu paylaşmalı ve nasıl ^^signed^^ olacağını anlatmalısın diye düşünüyorum

• Yapma ya. Tüh. TIESTO_DP arkadaşımın yaptığına benzer şekilde yaptım ama yeni topic açmasam diyorum bunun için. IMEI'den bağımsız imzalanamıyor mu acaba ya?

Edit: ACS Publishers ID ile herkes için imzalama yapılıyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 11 Mart 2007; 15:40:34 >
  • Gerekli dosyalarıhttp://www.4shared.com/dir/2171763/805eb3c3/ adresinde Mobile -> Symbian 9.1 -> PC Program klasörü altında "DevCertRequest v2.0.rar" dosyasında bulabilirsiniz. Bu işlemden öncewww.symbiansigned.com'a üye olmanız lazım. Üyelik sırasında bilgilerinizi doğru olarak giriniz.

1. İşlem adımlarını resimlerden takip edin. Önce yeni bir klasör oluşturun. Yukarıdaki "rar" dosyasından çıkan “sultan.key ve signsis.exe” dosyalarını bu klasöre kopyalayın. (Alt klasör olmayacak. hepsi tek klasör altında olacak. Buna dikkat edin) Ardından programda oluşturulacak sertifikanızın yerini ve ismini girin. (Yol olarak açtığınız klasörü gösterin) Ben FExplorer 1.16 Beta’yı imzalarken sertifika ismine "FExplorer.cer" demiştim. Siz başka programlar için başka isimler seçebilirsiniz. Fakat dosya isimlerinde arada boşluk bırakmayın ve Türkçe karakter kullanmayın.

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70)

2. Program 2. adımda “key” dosyasını isteyecek. Dosyaların bulunduğu klasörünüzün içindeki “Sultan.key” dosyasını programa gösterin ve şifre olarak "0123456" girin.

3. Bu adımda üyeliğiniz sırasında web sitesine yazdığınız bilgileri aynen yazıyoruz.

4. Bu adımda üstteki "IDs entered" kısmında IMEI numaranızı girin. Ardından alttaki tüm özellikleri sertifikaya ekleyin. Bu özellikler eklenmeden önce sol gözde listelenir. Hepsini seçip “Add” diyin.

5. Son adımda program yaptıklarınızı listeleyecektir.

6. Ardından da onay verecektir.

7. Açtığınız klasöre bir "csr" dosyası oluşturulur. Bu dosyayı aşağıdaki adresten upload edip buna karşı server'da oluşturulan "cer" dosyasını download edin. (önce "login" olmanız lazım)

Upload:https://www.symbiansigned.com/app/barclayhtml/devcert/requestupload.jsp
    Download:https://www.symbiansigned.com/app/page/devcert/certListdownload

ya da login olduktan sonra şu resimdeki yerlerden de yapabilirsiniz bu işlemi

Upload ettiğiniz "csr" dosyası ile aynı ada sahip bir "cer" dosyası indireceksiniz. Bu dosyayı da başta açtığınız klasördeki diğer dosyaların yanına atın.

8. Eski Yöntem: Başlat -> Çalıştır -> cmd ile açılan komut satırından önce dosyaların bulunduğu dizine gidin.
    ("cd.." bir üst dizine çıkar. "cd xxx" ilgili dizin altında "xxx" klasörüne gider. Klasik DOS)
    Kolayca şöyle de yapabilirsiniz. Başta açtığınız klasörünüze gidin. Adres satırından bulunduğunuz yerin adresini kopyalayın. (C:\..... gibi) Sonra açtığınız komut isteminden (cmd) C:\'ye çıkana kadar "cd.." ve enter yapın. Ardından "cd" yazıp bir boşluk bırakın ve ekrana sağ tıklayarak "yapıştır" diyin. Sonra da enter'a basın. Böylece kolayca dosyaların olduğu dizine gideceksiniz.

Ardından da şu komutu girip dosyayı imzalayın:

signsis FExplorer.sis FExplorer_signed.sis FExplorer.cer Sultan.key 0123456
    ---A---------B-------------C----------------D----------E---------F---

A: İmzalamayı yapan program
    B: İmzalanacak dosya (imzalanmamış Fexplorer.sis)
    C: İmzalandıktan sonra oluşturulacak dosya
    D: İmzalamayı sağlayacak sertifika (server'dan indirilen)
    E: Imzalamayı doğrulayacak "key" (csr'yi oluştururken kullanılan sultan.key)
    F: Şifre (burada sultan.key için kullanılan şifre 0123456 idi)

Yeni Yöntem: Şu adresteki dosyayı indirin. Program GUI arabirimi sayesinde çok kullanışlıdır. İmzalama işlemini zahmetsizce halledeceksiniz. Çalışması için PC'nizde .NET Frameworks v2.0 veya üst sürümünün kurulu olması gerekmektedir.

http://www.4shared.com/file/23946308/d94e012a/SignSisUI.html

9. Program yeni imzalanmış dosyayı (FExplorer_signed.sis) oluşturacak. Bunu telefonunuza kurabilirsiniz.

TIESTO_DP'nin "Rotate Me" için yaptığına benziyor işlemler. Yukarıdaki açıklamaları doc formatında almak için -> Buraya tıklayınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 17 Kasım 2007; 0:41:53 >

• ya arkdaşlar mig 33 kullanan var mı ? nasıl kayıt olunuo buna ya numarayı bi türlü kabul etmiyoo

Orjinalden alıntı: sewqin

ya arkdaşlar mig 33 kullanan var mı ? nasıl kayıt olunuo buna ya numarayı bi türlü kabul etmiyoo

ben olmuştum üye de işlem adımlarını unuttum. Telefona kurduktan sonra programdan birşeyler yapılıyordu. Onun yerine turbo msn kullansana. Yukarıdaki adreste var.
    Firefox ile sertifika indirdiğinizde(.cer dosyası) html dosyası iniyor sertifika bu değil, bu yüzden ya internet explorer ile ya da firefoxda sabit diske kaydet diyerek download yapın bu da ufak bir not olsun, 2 arkadaş bu yüzden yapamamışlarda...

Orjinalden alıntı: sewqin

ya arkdaşlar mig 33 kullanan var mı ? nasıl kayıt olunuo buna ya numarayı bi türlü kabul etmiyoo

sergen_baba'nın açtığı bir topicten alıntı,

quote:

1. Adım : İlk önce bir kullancı adı ve şifre almanız gerekiyor ( bu alacağınız kullancı adı ve şifre , msn adresinizden bağımsız olan sadece mig’e kayıt olmak için kullanmanız gerekecek.) Kullancı adı ve şifre almak için telefonunuzdan wap.mig33.com adresine bağlanıyorsunuz.
    Ve açılan sayfada “Register mig33 account’a “ tıklıyoruz. Choose a username olan kısma kullnamak istediginiz(msn hesabınızdan bağımsız olan) bir kullanıcı adı seçiyoruz. Enter your mobile number kısmına ise telefon numaramızı +905551234567 şeklinde yani başında +9 olacak şekilde giriyoruz. *Choose a password* kısmından bir şifre belirliyoruz ( Bu şifre en az 6 haneli olarak ve içersinde hem sayı hemde rakam barındıracak ) ve kayıt işlemi tamamlanıyor ve register dedikten sonra kaydı tamamlıyouz. Sonra size smsle bir aktivasyon kodu gelecek ama bu kodu saklayalım her işlemi yaptıktan sonra (3 adımıda bitirdikten sonra) programı açarken sizden aktivasyon kodu isteyecek bu kodu gireceğiz bir kereliğine sadece.

• quote:

Orjinalden alıntı: Finsternis

Güzel bir anlatım olmuş Network KILLER ellerine sağlık
    Firefox ile sertifika indirdiğinizde(.cer dosyası) html dosyası iniyor sertifika bu değil, bu yüzden ya internet explorer ile ya da firefoxda sabit diske kaydet diyerek download yapın bu da ufak bir not olsun, 2 arkadaş bu yüzden yapamamışlarda...

Birşey değil dostum. Elimden geldiği kadar anlattım. Ben alışkanlıktan firefox'da hep "sabit diske kaydet" yaptığımdan dikkat etmemişim. söylediğin iyi oldu.
  • iyi aksamlar arkadaslar kotu bir haberim varhttp://www.series60v3.com adresi kapanmıs tekrardan bu site niye kapanıp acılıyor ne oluyor anlamadim.

Orjinalden alıntı: crackeruser

iyi aksamlar arkadaslar kotu bir haberim varhttp://www.series60v3.com adresi kapanmıs tekrardan bu site niye kapanıp acılıyor ne oluyor anlamadim.

evet dünden beri kapalı malesef ya. Sanırım FULL sürüm verdiği için kapanıp duruyor.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: crackeruser

iyi aksamlar arkadaslar kotu bir haberim varhttp://www.series60v3.com adresi kapanmıs tekrardan bu site niye kapanıp acılıyor ne oluyor anlamadim.

evet dünden beri kapalı malesef ya. Sanırım FULL sürüm verdiği için kapanıp duruyor.

abi kapatsınlar nasıl olsa 2 gun icinde yeniden acıyorlar helal olsun adamlarin azmine yıkılmıyorlar

• Umarım açılır. Bana kalırsa sonu yakındır sitenin. Bu ikinci oldu benim gördüğüm. Üstelik 2 hafta içinde tekrar kapanması beni bunu düşünmeye itiyor. Hayırlısı olsun...

Ardından da şu komutu girip dosyayı imzalayın:

signsis FExplorer.sis FExplorer_signed.sis FExplorer.cer Sultan.key 0123456
    ---A---------B-------------C----------------D----------E---------F---

A: İmzalamayı yapan program
    B: İmzalanacak dosya (imzalanmamış Fexplorer.sis)
    C: İmzalandıktan sonra oluşturulacak dosya
    D: İmzalamayı sağlayacak sertifika (server'dan indirilen)
    E: Imzalamayı doğrulayacak "key" (csr'yi oluştururken kullanılan sultan.key)
    F: Şifre (burada sultan.key için kullanılan şifre 0123456 idi)

TIESTO_DP'nin "Rotate Me" için yaptığına benziyor işlemler.

Üstadım yukarıdaki adımda şiştim cmd ile açılan dos ekranına senin yukarıda yazdığın komutu aynen kopyaladım ve "enter" ladım ama "filo I/O fault, cannot open FExplorer.sis" promptu aldım.
    Neyi yanlış yaptım ?

• bu signede üye olamıyorum yanlış bir şeymi yazıyorum Fill in the fields below and click 'Register Now' to become a member of Symbian Signed service. If errors are detected during the process, the system will print an error message and allow you to make the necessary corrections. bu ne demek

Orjinalden alıntı: byozer

bu signede üye olamıyorum yanlış bir şeymi yazıyorum Fill in the fields below and click 'Register Now' to become a member of Symbian Signed service. If errors are detected during the process, the system will print an error message and allow you to make the necessary corrections. bu ne demek

"Register now" ın hemen üzerinde "licence agreement" diye bir buton var. Ona tıklayın ve açılan pencerenin en altındaki "I accept" ya da "I agree" diye bir kutucuk var.
    Onu işaretledikten sonra "register now" ı tıklamanız gerekiyor.

Saygılarımla.
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.