Şimdi Ara

Hundreds ile farklı bir mobil oyun deneyimi sizleri bekliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  •  

    Canabalt'ın yaratıcısı Semi Secret Software'in yeni mobil oyunu Hundreds, geçtiğimiz günlerde Appstore'daki yerini aldı. Yayınlanmasının ardından kısa bir süre geçmesine rağmen yapım, eğlenceli yapısıyla birçok oyuncunun beğenisini kazandı.




    Sade bir tasarımla bizleri karşılayan Hundreds, aynı sadeliği kontrollerinde ve hafif tondaki müziklerinde de oyunculara yaşatıyor. Kırmızının ve siyahın tonlarının tasarımda önemli bir yer edindiği oyunda bize verilen düzlemde yer alan baloncuklara dokunarak onların sayısal değerlerini arttırıp toplamda 100 sayısını elde etmeye çalışıyoruz. Aslında oyunun amacı oldukça basit gibi görünse de etkileşime geçtiğinizde kırmızıya bürünen balonların diğer nesnelere değmemesinin gerekmesi, ilerledikçe çeşitlenen bölüm tasarımları ve farklı nesnelerin işin içine dahil olması Hundreds'ın zorlaşarak daha keyif hale gelmesindeki en büyük etkenler. Yapımda kimi zaman önce düzenli halini gördüğünüz sonra dağılan ve eski haline getirmeniz gereken cümlelerle de karşılaşabileceğinizi belirtelim. 




    iPhone 5'in ekranı dahil olmak üzere tüm ekran çözünürlüklerini destekleyen yapımın lider iCloud desteği ve Game Center lider tablosu desteğini de bünyesinde barındırdığını hatırlatalım. Mobil oyuncuların, özellikle de iPad kullanıcılarının kesinlikle denemesi gereken iOS oyunları arasında yer alan yapıma 5.49TL'lik %40'lık indirimli fiyatıyla Appstore üzerinden buradan ulaşabilirsiniz.














  • çok güzel ama çok pahalı

  • güzele benziyor baya. indireceğim.
  • ıyı bıoyuna benzıor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.