Şimdi Ara

Panasonic, dayanıklılık sınıfındaki yeni Android tableti FZ-A1 Toughpad modelini tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Panasonic, dayanıklılık sınıfındaki yeni Android tableti FZ-A1 Toughpad modelini tanıttı






    Farklı ortam şartlarına dayanıklı taşınabilir modellerini Tough serisi altında toplayan Panasonic, seride tabletlere de yer veriyor. Firmanın son Android tableti ise FZ-A1 Toughpad oldu.



    Model, 1 metreden düşmeye karşı dayanıklı iken su geçirmez yapıya sahip ve -10 / 50 derece arasında çalışabiliyor. IP65 ve MIL-STD 810G dayanıklılık sertifikalarına sahip.



    Modelde 10.1 inçlik 1024 x 768 piksel çözünürlükte parlamayı önleyici ekran kullanılıyor. Çift çekirdekli 1.2GHz saat hızında çalışan işlemci, 1GB RAM, 16GB depolama kapasitesi, microSD desteği, microHDMI, Bluetooth 2.1, WiFi, GPS, Android 4.0 işletim sistemi, 993 gram ağırlık, 39wH batarya, 10 saat kullanım süresi ve opsiyonel 3G olarak diğer özellikleri sayılabilir.



    Model kısa süre sonra Avustralya'da satışa sunulacakken, Güney Kore, İngiltere ve Kanada ilk etapta olmak üzere diğer ülkelerde satışa sunulacak. Fiyatı ise yaklaşık 1500$ civarında.










  • 1500 dolar?
    hayatta başarılar panasonic kardeşim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darkevil_26

    1500 dolar?
    hayatta başarılar panasonic kardeşim

    Normal kullanıcılar için değil hocam bu ürün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darkevil_26

    1500 dolar?
    hayatta başarılar panasonic kardeşim

    +1905
  • "1 metreden düşmeye dayanıklı" dalga mı geciyorsunuz

  • yurt dışında 1500$ ise türkiyede 3 milyari bulur :-)

  • gerçekten de, çok özel bir cihaz değil bence de... 1 metreden düşmeye dayanıklı'ymış, günümüzde nerdeyse bütün cihazlar 1 metreden düşse birşey olmaz... diğer dayanıklılık ise; -10/50 derece de çalışıyormuş; -10 derece kışın ülkemizin doğusundaki olağan değer; 50 ise ülkemizin güneyinde yazın olağan bir değer... yani ülkemizdeki yazın ve kışın olan hava sıcaklıklarında cihaz çalışıyormuş (haber metninde sadece derece diye bahsedilmiş ama acaba kastedilen derece fahrenheit mı)... cihazın su geçirmeme özelliği dışında çokta farklı bir özelliği yok anlaşılan ki; günümüzde sony'nin tabletleri ve yeni akıllı telefonlarının da suya darbeye karşı dayanıklılık gibi özelliği var ama fiyatları bu kadar uçuk değil...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-mcani -- 5 Ocak 2013; 18:28:17 >
  • 1500$ mı? Üzerine biraz daha koyar özel üniversitede Yüksek Lisans yaparım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: e-mcani

    gerçekten de, çok özel bir cihaz değil bence de... 1 metreden düşmeye dayanıklı'ymış, günümüzde nerdeyse bütün cihazlar 1 metreden düşse birşey olmaz... diğer dayanıklılık ise; -10/50 derece de çalışıyormuş; -10 derece kışın ülkemizin doğusundaki olağan değer; 50 ise ülkemizin güneyinde yazın olağan bir değer... yani ülkemizdeki yazın ve kışın olan hava sıcaklıklarında cihaz çalışıyormuş (haber metninde sadece derece diye bahsedilmiş ama acaba kastedilen derece fahrenheit mı)... cihazın su geçirmeme özelliği dışında çokta farklı bir özelliği yok anlaşılan ki; günümüzde sony'nin tabletleri ve yeni akıllı telefonlarının da suya darbeye karşı dayanıklılık gibi özelliği var ama fiyatları bu kadar uçuk değil...

    youtube da test videolarında telefonları buzluğa koyuyorlar onlarda çalışıyor. -10 pek bişey ifade etmiyor ama 50 derecede çalışması mantıklı. insan o sıcaklıkta oturup tablet kullanmaya yeltenecekse bunu alabilir.




  • panasonic 'in ürettiği bu seriyi silahlı kuvvetler, maden tetkik arama, tapu kadastro... gibi çeşitli devlet hizmetinde çalışan saha elemanları..vb kullanıyor.

  • Bu cihaz lane splitter oynamak film seyretmek için değil. E tabi bunlar da yapılır..
    300 e 500 e alınan ve daha alır almaz ekranı tiremeye başlayan, wi-fi si çekmeyen,
    kılıfa sokarken sağı solu çizilen, bırakın GPS yi, 3 kuruşluk bluetooth'u bile bize çok gören o cihazları değil 1 metre , 20 cm den yere bırakın bakalım ne oluyor.
    Fiyatı çok ama iphone gibi bir şeye bile hiç düşünmeden bu para veriliyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darkevil_26

    1500 dolar? hayatta başarılar panasonic kardeşim


    Senin için değil zaten, şantiyelerde atölyelerde çalışanlar, polisler, askerler vb gibi sürekli dışarıda hareket halinde toz toprak yağmur çamur soğuk sıcak ortamlarda çalışanlar için.

  • Panasonic telsiz telefon üretirken daha sempatikti.

  • Bir 3310 degil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.