Şimdi Ara

NEXT MACHİNA 3D SERİSİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
9
Favori
71.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: parlamenter

    quote:

    Orijinalden alıntı: dephyr

    quote:

    Orijinalden alıntı: bulgaristanbul

    Sevgili arkadaşlar merhaba sizlere Bulgaristanın Haskovo şehrinden yazıyorum şubat ayında İstanbul Karaköyden firmadan Next Machina bir cihaz aldım büyük merakla aldığım cihaz özellikleriyle beni fazlasıyla memnun etti ve beklentiğlerime cevap verdi hatta ara ara kilitlenmelerini bile gözardı ettiğm ..fakat geçen ay televizyon seyretmek için uydumu kumandayla açmaya çalıştım ön panelde hiç ışık yanmıyordu ...herhalde kilitlendi birşey oldu dedim herzaman arkadaki aç kapa düğmesinden açıp kapadım ön paneldeki rakamlar yanmıyor sanki cihaza ceryan gelmiyor sadece dikkatlice baktığımda arkadaki ptik kablo giriş soketinin içindeki kırmızı ışık yanıyor fabrikaya maille sorunumu ilettim yine de teşekkür ederim kendilerine cevap gönderdiler cihazın bir şekilde kendilerine ulaştırılması gerektiğini yazdılar bu aralar şartlarımın müsait olmadığından vatana gelebilme gibi bir imkanın yok acaip içim sıkılıyor hırsımdan içim içimim yiyior arkadaşlar ..sizden ricam bir çözüm olmayacak biliyorum ama sorun ne olabilir bu cihazı kullananlar arasında böyle bir sorunla karşılaşanlar varmıdır lütfen değerli yorumlarınızı benimle paylaşırmısınız tüm vatana hayırlı ramazanlar sevgi ve selamlarımla Ertan Çetin

    bak kardeşim bu cihazı alırken açılan konuyu baştan sona kadar okudunuz mu?
    okuduysanız onca uyarılara onca problemlere rağmen hala inatla marka bile olmayan çine fason yaptırılan stabil olmayan adı next diye bir cihazı alıyorsan kusura bakma düşene tekme atarlar paranızla rezil oluyorsunuz
    next.goldmaster.seul.botech eşittir PROBLEM
    Vu serisi.atlanta.xtrend.gigablue ve dreambox eşittir sorunsuz ve stabil keyfe keder divan rahatlığı o kadar

    Şimdi bana buradan mırmırlanıp dururlar yok ben kullanıyorum kilitlenmiyor problem yok diyenleri kaale almıyorum onun için bana buradan yorumlamayın




    Arkadaşım rica etsem
    NEXT MACHINE 3 D yi problemli cihazlardan çıkarırmısın.
    cihazın problemi yok

    6 aydır kullanıyorum maşallah süper

    benim için bu yargı değişmedi bu zamana kadar elle tutulur bir model üretememiş olan bu markanın(!) yakın zamanda başka model üretip desteğini çekince burada haberleşiriz
    Siz alışmışsınız next next elinizde var diye kötülemek istemiyorsunuz
    siz nextin kanalların görüntüsünü buraya koyun bende vu duo görüntüsü koyayım varmısınız herkes tüm çıplaklığıyla görsün?
    görüntü kalitesi neymiş gerçekleri paylaşalım




  • Çok amatör bir yaklaşım güle güle güzel günlerde kullansın herkez memnun olduğu cihazı
    not bir önceki sayfada resimler var son çıkan yazılımla 4 HD hareketli kanal aynı anda seyredebiliyoruz.
    9 , 13 , 16 SD bölme aynı tp de şifreli kanallar dahil saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi West Coast -- 1 Eylül 2013; 14:51:35 >

  • "benim için bu yargı değişmedi bu zamana kadar elle tutulur bir model üretememiş olan bu markanın(!)"


    Olayı genellemişsiniz, ben 10 seneden beri next 2000 plus kullanıyorum, eski olduğundan hd yok ama sd yayınlarda tüm cihazları geçer.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nodar


    "benim için bu yargı değişmedi bu zamana kadar elle tutulur bir model üretememiş olan bu markanın(!)"


    Olayı genellemişsiniz, ben 10 seneden beri next 2000 plus kullanıyorum, eski olduğundan hd yok ama sd yayınlarda tüm cihazları geçer.

    Selam @nodar baba,

    Next'in SD serisisi içindeki, 2000 serisinin yeri her zaman ayrıdır. özellikle eski 2000 serileri STi çipsetli olduğu için görüntü kalitesi ile de, çok kaliteli cihazlardı... Bu 2000 serisinde daha sonra çıkan USB'li olan model ile en son çıkan HDMI çıkışlı modellerde connextant çipset kullanımı nedeniyle, görüntü kalitesi yavan kalmaktadır.

    Halen Türkiye'deki evimde, Next 2000 CIS süper plus model cihaza da sahibim. özellikle kanal değişim hızı yönünden, yarım saniyede çok hızlı kanal değiştiren bu cihazları kullanmak gerçekten büyük konfor sağlamaktadır.

    Zaman içinde paylaşım ve benzeri ihtiyaçlar nedeniyle, SD özellikli Dreambox 500s cihazda edinmiştim. Yine yassı ekranlı TV'lerin yaygınlaşması nedeniyle, SD özellikli cihazlarımızı, bu büyük ekranlı TV'lerde görüntü kalitesi yönünden test edip, kıyaslama imkanına sahip olduk. İşte büyük ekranlı LCD / LED ve benzeri yeni teknolojili televizyonlarda bu cihazları görüntü kalitesi yönünden değerlendirmeye aldığımızda, uydu cihazlarında kullanılan işlemcilerin, görüntü kalitesini belirleyen en büyük etmenlerin başında geldiğini görüp anladık.

    Zaman tünelindeki bu açıklamaları yaptıktan sonra, STi işlemcili eski Next 2000 serisi cihazlar ile connextant çipsetli yeni next 2000 serisi cihazlar arasında görüntü kalitesi yönünden büyük bir fark olduğunu yine hep birlikte gözlemledik. ( Tabi eski ve yeniyi kıyaslama imkanına sahip olan her uydu sever, bu farkları bilirler. )

    İşte o dönemlerden elimde kalan connextant çipsetli next 2000 cihaz ile Dreambox 500s cihazı LCD televizyonda görüntü kalitesi yönünden incelediğimde, Dreambox 500s cihazın görüntü kalitesi yönünden çok çok daha iyi olduğunu gördüm.

    Malum HD uydu cihazlarının çıktığı ilk dönemlerde, SD uydu cihazlarının HDMI çıkışlısını da piyasaya sürdüler. Milletin kafasını acayip karıştırdılar ve HDMI çıkışlı SD receiverde, SD yayınları daha net izleyebileceklerini iddia ettiler. Oysa, kaliteli görüntünün en belirleyici etmeninin işlemci olduğunu milletin gözünden kaçırdılar. Öyleki, yeni ürün diye piyasaya sürdükleri, HDMI çıkışlı SD uydu cihazlarında, enterpolasyon hatası had safhada idi.

    Şimdilerde HD uydu cihazlarının fiyatı, SD cihazlar seviyesine indiği için, HD uydu cihazları yaygınlaştı ve aynı sorunlar yine devam etmektedir. Bir ay önce, kör tarama ihtiyacı için, Skybox F3 cihaz aldım. ALI 3601 çipsetli... HD görüntü kalitesinde şu an kullandığım, Dreambox 800se cihazla kıyaslamayı bile gereksiz görürüm. Bu F3 cihazın SD görüntüdeki berbatlığına ise değinmesem daha iyi olur. Cihazdaki ALI işlemci, SD'de berbat, hatta berbat ötesi bir SD görüntü üretmektedir.

    Bu konuya detaylıca girmemin nedeni, çoğu kullanıcı edindiği ilk bir iki cihaz ile cihazların görüntü kalitesi ve diğer özelliklerini değerlendirmektedir. Oysa bu konular ve bu konuların işlendiği sorunlar, günümüzün sorunları değildir.

    Görüntü kalitesini beğenmediğim, Connextant çipsetli next 2000 serisini cihazın sunduğu SD görüntü kalitesi ile bugünün ALI işlemcili SD/HD cihazların görüntü kalitesini kıyaslanmaya bile gerek yok. Şimdiki ALI işlemcili cihazlar, görüntü kalitesi yönünden, connextant işlemcili netx 2000 cihazların yayına bile yaklaşamaz.

    Kısaca; geçen zaman içinde, uydu cihazlarında kalite adına her şey o kadar yozlaştı ki, forumdaşlara açıklama yaptığımızda, "malı kötülüyor galiba" izlenimi içerisinde oluyor.

    Velhasılı, herkesin bir "öğrenme eğrisi" var. Kimisi konuları iyi irdeleyip, en doğru cihazı ediniyor, kimisi ise, bir kaç satınalma tecrübesinden sonra en doğru cihaza ulaşabiliyor. İkisinin arasındaki tek fark, tecrübe ile doğru cihaza ulaşan kimse, madden bedeline katlanıyor.

    Saygılar, sevgiler.




  • geçen hafta çıkarılan son yazılımla machina 3D FREE server sistemine kavuştu. astra, hotbird ve diğer uydularda onlarca şifreli kanal artık ücretsiz seyredilebiliyor..

    Ip tv yeni eklenen özeliklerle cihaz son derece kullanılabilir bir alet oldu.

    ilk çıktığında kumanda sorunu vardı bu halledildi. şu sıralar cihaz gayet stabil çalışıyor. son eklentilerle oldukça şirin(!) şekle gelmiş oldu. bilmem anlatabildim mi..

    Next firmasının bu cihaza verdiği destek zirvede. bu model firmanın lokomatif uydu alıcı cihazı olduğu kesin. cihazın her türlü yazılımsal sorunu hemen güncelleniyor. değişen şartlara göre nerede ise her hafta bir yazılım veriliyor..
  • arkadaslar gecen nette bir foto gordum kullanicinin birisi 1.anten girisine lnb den gelen kabloyu baglamis.1.anten out cikisindan bir kablo cekip 2.anten girisine takmis kullanicinin burdaki amaci nedir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir kanalı seyrederken aynı polaritedeki tüm kanalları kaydetmek için yapmış loop bağlantıyı.

    eğer vertikal bir yayın seyrediyorsanız,aynı anda istediğiniz bir vertikal kanalı / kanalları (aynı anda en fazla 3 farklı kanal) kayıt edebiliyorsunuz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevizkabugu -- 27 Eylül 2013; 23:18:34 >
  • yardiminiz icin tesekkur ederim.machina yi 1 hafta oldu alali gozlemledigim kadariyla ip tv ozelligi icin biraz calisilmasi gerekiyor mms liklerde sorun yok ancak htps ve diger uzantili linklerin acilisi sorunlu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cevizkabugu

    geçen hafta çıkarılan son yazılımla machina 3D FREE server sistemine kavuştu. astra, hotbird ve diğer uydularda onlarca şifreli kanal artık ücretsiz seyredilebiliyor..

    Ip tv yeni eklenen özeliklerle cihaz son derece kullanılabilir bir alet oldu.

    ilk çıktığında kumanda sorunu vardı bu halledildi. şu sıralar cihaz gayet stabil çalışıyor. son eklentilerle oldukça şirin(!) şekle gelmiş oldu. bilmem anlatabildim mi..

    Next firmasının bu cihaza verdiği destek zirvede. bu model firmanın lokomatif uydu alıcı cihazı olduğu kesin. cihazın her türlü yazılımsal sorunu hemen güncelleniyor. değişen şartlara göre nerede ise her hafta bir yazılım veriliyor..


    Free share cihazlar için ölçü değildir çünkü beleşin hizmeti fazla ömürlü olmaz.Zaten beleş değilde normalde paralıda olsa
    sistemin randımanlı olması önemli. Ben halen karar aşamasındayım evdeki next 2000 ile sd yayınlara devam edeceğim ama hd ler için
    machina düşünüyordum. HD görüntü kalitesi en azından dm 800 se kadar olsa bile bana yeter.


    - Aradığım özellikler;
    - Görüntü kalitesi (sadece HD)
    - Ccam stabilitesi
    - Hatasız,sorunsuz kayıt (pvr) yapabilmesi


    Diğer özellikler çok önemli değil. iptv web gibi olaylar

    -




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nodar

    Free share cihazlar için ölçü değildir çünkü beleşin hizmeti fazla ömürlü olmaz.Zaten beleş değilde normalde paralıda olsa
    sistemin randımanlı olması önemli. Ben halen karar aşamasındayım evdeki next 2000 ile sd yayınlara devam edeceğim ama hd ler için
    machina düşünüyordum. HD görüntü kalitesi en azından dm 800 se kadar olsa bile bana yeter.


    - Aradığım özellikler;
    - Görüntü kalitesi (sadece HD)
    - Ccam stabilitesi
    - Hatasız,sorunsuz kayıt (pvr) yapabilmesi


    Diğer özellikler çok önemli değil. iptv web gibi olaylar

    -

    Machina'yı şahsen test etmiş biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki, görüntü kalitesi yönünden Dreambox'lara çok uzak noktadadır.

    Ben machina'yı kör tarama özelliği nedeniyle, bir hafta test etmiştim. Tamam kör tarama cihazda iyi çalışıyor. Ama işlemcinin 500 Mhz.lik cortex A9 olması nedeniyle, SD/HD görüntü kalitesi vasat kalmaktadır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkanguzel_

    quote:

    Orijinalden alıntı: nodar

    Free share cihazlar için ölçü değildir çünkü beleşin hizmeti fazla ömürlü olmaz.Zaten beleş değilde normalde paralıda olsa
    sistemin randımanlı olması önemli. Ben halen karar aşamasındayım evdeki next 2000 ile sd yayınlara devam edeceğim ama hd ler için
    machina düşünüyordum. HD görüntü kalitesi en azından dm 800 se kadar olsa bile bana yeter.


    - Aradığım özellikler;
    - Görüntü kalitesi (sadece HD)
    - Ccam stabilitesi
    - Hatasız,sorunsuz kayıt (pvr) yapabilmesi


    Diğer özellikler çok önemli değil. iptv web gibi olaylar

    -

    Machina'yı şahsen test etmiş biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki, görüntü kalitesi yönünden Dreambox'lara çok uzak noktadadır.

    Ben machina'yı kör tarama özelliği nedeniyle, bir hafta test etmiştim. Tamam kör tarama cihazda iyi çalışıyor. Ama işlemcinin 500 Mhz.lik cortex A9 olması nedeniyle, SD/HD görüntü kalitesi vasat kalmaktadır.

    @serkanguzel_ bende zamanında test etmiş olarak bunu defalarca aynen dediğiniz gibi söylüyorum nextin kötü olan sd/hd performansını bu topicde yazmıştım bende vu duo kullanmaktayım gelin hodri meydan görüntü kalitesini buraya resimlerle koyalım kanal barında ki logonun renk solmasını mı.altta kayan yazıların yağ gibi olması gerekirken tırtıklı ve titrek kaymasını mı hdler sd gibi görünmesini mi daha sayamayacağım herkes neyin ne olduğunu görsün demiştim daha kimse ortaya cıkmadı nextin işlemcisi zaten zayıf vu ve dreambox serisi ile asla mukayese edilemez nexti alanlar farkını göremedikleri için psikolojik olarak kullandıkları eski cihazlara yanılgama ile iyi olduğunu zannediyorlar
    Gerçi hoş next alıp pişman olanlar linux tabanlı receiverlere yönelenler çoğunlukta ama vu serisi veya dreambox serisi alanlar nexte dönen olduğunu zannetmiyorum çünkü alıştıkları göz zevki buna müsaade etmez
    next machina ip tv sorunu düzelmiş değil cihaz çıkalı kac zaman oldu daha stabil olamadı
    @omfarcan dediği gibi ip tv ve web tv gibi sorunlar linux tabanlı cihazlarda problem yok
    yazılım konusunda next sadece türkiyede geçerli olmakla beraber kısıtlı geniş düşünemeyen programcılarla cihaz satabilmek adına bunu yaptık şunu yaptık yeni yazılım çıktı havarisiyle satış yapmaktadırlar
    Oysa ki dünyada marka olmuş vu.dreambox atlanta clark tech gibi firmalar istediği yazılımı imajını pluginin sorunsuz kurup görüntü kalitesine ödün vermeden herkesin istediği tarzda kullanılmasına olanak sağlanmış biz burada bunu dile getirirken anlayacak kim var acaba?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dephyr

    quote:

    Orijinalden alıntı: serkanguzel_

    quote:

    Orijinalden alıntı: nodar

    Free share cihazlar için ölçü değildir çünkü beleşin hizmeti fazla ömürlü olmaz.Zaten beleş değilde normalde paralıda olsa
    sistemin randımanlı olması önemli. Ben halen karar aşamasındayım evdeki next 2000 ile sd yayınlara devam edeceğim ama hd ler için
    machina düşünüyordum. HD görüntü kalitesi en azından dm 800 se kadar olsa bile bana yeter.


    - Aradığım özellikler;
    - Görüntü kalitesi (sadece HD)
    - Ccam stabilitesi
    - Hatasız,sorunsuz kayıt (pvr) yapabilmesi


    Diğer özellikler çok önemli değil. iptv web gibi olaylar

    -

    Machina'yı şahsen test etmiş biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki, görüntü kalitesi yönünden Dreambox'lara çok uzak noktadadır.

    Ben machina'yı kör tarama özelliği nedeniyle, bir hafta test etmiştim. Tamam kör tarama cihazda iyi çalışıyor. Ama işlemcinin 500 Mhz.lik cortex A9 olması nedeniyle, SD/HD görüntü kalitesi vasat kalmaktadır.

    @serkanguzel_ bende zamanında test etmiş olarak bunu defalarca aynen dediğiniz gibi söylüyorum nextin kötü olan sd/hd performansını bu topicde yazmıştım bende vu duo kullanmaktayım gelin hodri meydan görüntü kalitesini buraya resimlerle koyalım kanal barında ki logonun renk solmasını mı.altta kayan yazıların yağ gibi olması gerekirken tırtıklı ve titrek kaymasını mı hdler sd gibi görünmesini mi daha sayamayacağım herkes neyin ne olduğunu görsün demiştim daha kimse ortaya cıkmadı nextin işlemcisi zaten zayıf vu ve dreambox serisi ile asla mukayese edilemez nexti alanlar farkını göremedikleri için psikolojik olarak kullandıkları eski cihazlara yanılgama ile iyi olduğunu zannediyorlar
    Gerçi hoş next alıp pişman olanlar linux tabanlı receiverlere yönelenler çoğunlukta ama vu serisi veya dreambox serisi alanlar nexte dönen olduğunu zannetmiyorum çünkü alıştıkları göz zevki buna müsaade etmez
    next machina ip tv sorunu düzelmiş değil cihaz çıkalı kac zaman oldu daha stabil olamadı
    @omfarcan dediği gibi ip tv ve web tv gibi sorunlar linux tabanlı cihazlarda problem yok
    yazılım konusunda next sadece türkiyede geçerli olmakla beraber kısıtlı geniş düşünemeyen programcılarla cihaz satabilmek adına bunu yaptık şunu yaptık yeni yazılım çıktı havarisiyle satış yapmaktadırlar
    Oysa ki dünyada marka olmuş vu.dreambox atlanta clark tech gibi firmalar istediği yazılımı imajını pluginin sorunsuz kurup görüntü kalitesine ödün vermeden herkesin istediği tarzda kullanılmasına olanak sağlanmış biz burada bunu dile getirirken anlayacak kim var acaba?

    Yazdıklarınıza aynen katılıyorum.

    Geçmişte bu forumda görüntü kalitesi ile ilgili olarak, şimdi sizin değindiğiniz hususlara detayları ile çokça değindim.

    Kısaca; kullanıcılar Linux enigma tabandan gelen cihazları kullanana kadar farkında olamıyorlar. Bir şekilde tanıştıklarında ise, "Aaaa kral çıplakmış" misali, kullandıkları cihazın değeri olmadığını anlayıp, şaşırıp kalıyorlar.

    Neyseki, büyük ekranlı ve yüksek çözünürlüklü tv'leri kullananları sayısı arttı da, görüntü kalitesi konusunda eskisi gibi muhalefet edemiyorlar. Çünkü ucuz işlemcili cihazlarda görüntü kalitesi yönünden, kalitesizlik adeta sırıtıyor.

    Ben bu hususlardaki tartışmaların dönemsellik taşıdığını düşünüyorum. Çünkü artık millet göre göre, vasat işlemcili cihaza razı gelmeyeceği için, uyduruk işlemcili cihazlar satılmayacaktır. Satılmayınca fiyatları kıracaklar. Fiyatlar kırılınca da, uydu cihazları için işlemci segmentinde, yeni bir sınıflamaya gidilecektir. Yani satıcılarda, işlemci kalitesini ön plana çıkararak satış yapmaya yöneleceklerdir. Dolayısı ile iyi cihaz ile vasat cihazlar yerini bilecektir.

    Forumlarda da eskiden işlemci konusu ön plana gelmiyordu. Biz işlemci konusunu ne kadar öne alırsak alalım, kullanıcı inanmıyor ve uygun fiyatlı cihazlara yöneliyordu. Tabi edindikleri cihazların fiyatlarının uygun olduğu da tartışılır da... Şimdi o konuya girmeyelim. Zira kullandıkları cihazlarının board'unun çin'den 14 Dolar'a geldiğini bilseler, düşüp bayılırlar. Yani külliyen kösülmekteler.

    Şimdilerde ise, hiç anlamayan kullanıcılar bile, görüntü kalitesinde daha kaygılılar. Bu durum Türk kullanıcıları için iyi bir gelişme diyebiliriz.

    Saygılar, sevgiler.




  • Yapma hocam ya, vu seriside çok pahalı, uydu alıcı için en fazla 500 tl düşünüyordum.Aslında Opticum 9600 prima düşünüyordum ama
    cihazın tek tunerli olduğunu öğrenince vaz geçtim, baktım olmuyor gidip bir GM 1090 alayım diyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nodar


    Yapma hocam ya, vu seriside çok pahalı, uydu alıcı için en fazla 500 tl düşünüyordum.Aslında Opticum 9600 prima düşünüyordum ama
    cihazın tek tunerli olduğunu öğrenince vaz geçtim, baktım olmuyor gidip bir GM 1090 alayım diyorum.

    vu serisi eski fiyatlarda pahalı idi artık alınabilir düzeye geldi çok cuzi bir rakamla 600 tlye alabilirsiniz emin olun alınca izlerken farkını göreceksiniz
    http://www.uydustore.com/?urun-531-Vu--Duo-Twin-PVR-Linux-HD.html




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nodar


    Yapma hocam ya, vu seriside çok pahalı, uydu alıcı için en fazla 500 tl düşünüyordum.Aslında Opticum 9600 prima düşünüyordum ama
    cihazın tek tunerli olduğunu öğrenince vaz geçtim, baktım olmuyor gidip bir GM 1090 alayım diyorum.

    Valla hocam siz eski dream'cisiniz...

    Bence biraz daha bekleyip, v2 sürümlü dream'lerin klon'larından alabilirsiniz... Eli kulağında, çıkmasına az bir zaman kaldı.

    Dreambox 500HD v2, Dreambox 800HD se v2, Dreambox 7020HD v2

    Dolar kuru nedeniyle, şimdiki klon 800se 500 TL gibi bir rakam galiba... ( A8P sim + trible tüner v.s.)

    V2 sürümüde 600 TL gibi bir rakama oturur. Ama değer bana göre... Alınca bir daha arkaya bakmadan en az 10 yol kullanılır.

    Hazır yeri gelmişken, yeni işlemcili diye lanse edilen Vuo2'ler giga quad cihazın işlemcinin nerelerde olduğunu öğrenmek isterseniz şuradaki gelişmeleri acele etmeden okuyunuz ;
    http://forum.donanimhaber.com/m_79431634/tm.htm

    Özellikle ; "14 Ağustos 2013; 16:25:17" TSG'li mesaj hücresine yazdığım mesajımı dikkatlice okuyunuz.

    Saygılar, sevgiler.




  • O konu zaten takibimde olduğu için daha önce okumuştum zaten,hatta defalarca!

    "Şu an satılan Vuo Duo 2 model cihazın fiyatı, orta seviye notebook ile aynı fiyatlardadır. Hep beraber düşünelim ki, bizleri iyi kösüyorlar."

    Sözünüzle yarama tuz bastığınızdan okurken gülümsemiştim. Gerçekten de köstürüyorlar, ederinin çok üstündeki fiyatlarla
    En son vu duo modelini inceliyordum fiyatı 600 TL kadara birşey ama madem v2 geliyor, bilemiyorum, biraz daha bekliyeyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cevizkabugu


    Ip tv yeni eklenen özeliklerle cihaz son derece kullanılabilir bir alet oldu.




    DÜZELTİYORUM

    you tube v.s. özelliği olacaktı yanlış yazmışım IP tv de bir takım kusurlar diğer arkadaşların yazdığı gibi devam ediyor.

    cihazın çalışmasında bir sıkıntı yok. basit kullanılabilir menüler her kesim insanın anlayabileceği tarzdadır. enigma2 tabanlı cihazları buradaki arkadaşlar kullanıyor olabilir. her gün skin atıp kendinize göre bir görünüm elde edebilirsiniz.

    kusura bakmayın cihazı oynamak için almadım, evdeki herkezin kullanabileceği basitlikte bir cihaz almaktı amacım. menüler içinde boğulup her defasında evdeki diğer kullanıcılarla uğraşmak işime gelmez.. evde yanlız deyiiliiimm..

    ben sizden deyiiliiiiimm...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cevizkabugu


    kusura bakmayın cihazı oynamak için almadım, evdeki herkezin kullanabileceği basitlikte bir cihaz almaktı amacım. menüler içinde boğulup her defasında evdeki diğer kullanıcılarla uğraşmak işime gelmez.. evde yanlız deyiiliiimm..

    ben sizden deyiiliiiiimm...



    Cihaza sahipsiniz ve hem önceki mesajlarınızda hem de tf de ki mesajlarınızda cihazın görüntü kalitesini çok övüyordunuz.
    Cihazın pvr özelliğinden yararlanarak veya cihazın özelliklerinde varsa ss alıp buraya ekleyebilirseniz alacaklar için de
    fikir vermesi açısından çok yardımı olur.




  • evet bu cihaza sahibim.

    bana göre sd görüntüsü mükkemmel. hd perfonmansında da sıkıntı yok gayet tatminkar..

    cihazı ist/bahçelievler soğanlıda bir bayiiden aldım. 399 tl ödedim faturası ve garantisi mevcuttur. yaptığı işe göre fiyat uygun.

    vu+ yada benzer cihazlara göre fiyat oldukça iyi. 1000 tl bir uydu alıcı için uçuk bir rakkam. millet bu paralara leptop alıyor.. oha yanii..

    sıkıntı yok, kullanımı oldukça kolay olduğu için evdeki bireyler de memnun..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevizkabugu -- 3 Ekim 2013; 2:01:00 >
  • cevizkabuğuna katılıyorum, next ın son zamanlarda piyasaya sürdüğü en güzel ürün
    görüntü canlılığı özzellikle ekrana bağlıyor insanı
    pandora bunun kadar başarılı olamadı bence
    rahatlıkla alacagınız ve ev halkınınıda kullanabilecegi bir arayüz
    video hazırlamıştım merak eden canlar için
    http://www.youtube.com/watch?v=igjOzwTQRSg
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.