Şimdi Ara

Yurt dışından alışveriş eBay, Dealxtreme, Aliexpress Destek, Sorular ve Cevaplar (736. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.945
Cevap
1.077
Favori
1.033.085
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
22 oy
Giriş
  • beyler china post tracking number ım var fakat nerden takip edildiğini bulamadım RT201644197HK
  • quote:

Orijinalden alıntı: th3_majestik

beyler china post tracking number ım var fakat nerden takip edildiğini bulamadım RT201644197HK

buradan bakabilirsiniz

• teşekkürler
  • Ebay de takip numarası ne zaman ve nerden veriliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

LG 32GK850G-B | Logitech G710+ | SteelSeries Rival 710
  • Arkadaşlar aşağıdaki linkteki ampüllerden 10 adet alsam tutar olarak 66 $ yapıyor ama aynı üründen 2 ürün sınırına takılıp gümrükte sorun yaşar mıyım?

aliexpress.com
    US $3.26 |High Quality 3W 5W 7W Clear Led candle Lamps Dimmable / Non dimmable E14 Bulbs Cold white/warm white-in LED Bulbs & Tubes from Lights & Lighting on AliExpress
    http://www.aliexpress.com/item/Led-lighting-3w-5w-7w-candle-bulb-e12-e27-e14-b15-e17-b22-crystal-lamp/1466338548.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayary -- 14 Şubat 2014; 10:27:25 >

• Selamlar, Buaralar fiyat ve urun arastiriyorum.

Kislik mont (northface,columbia, jack wolfskin vb.)

Outdoor ayakkabi (salamon,northface,jack wolfskin)

Getirtmek istiyorum.
    Biliyorum getirten arkadaslar var ama buaralar kisa zaman once siparis edenler varsa lutfen yorumlarini bekliyorum.

Iyi alisverisler.

• Ben de umudu kesmiştim gizli kameradan sonunda geldi 480p çekim yapıyor(üzerinde hd yazıyordu). Sesleride kayıt ediyor. Fotoğraf çekiyor. Kalem fonksiyonuda çalışıyor. Webcamde oluyormuş(üzerinde yazıyor pcye takınca driver kurdu ama çalıştıramadım). Ve sadece 9$'a almıştım. Aldığım 3 üründen 2si geldi kulaklık var o daha gelmedi inşallah oda yakın bir zamanda gelir.

• Bu ayakkabılar süper duruyor , Türkiye'de bulabileceğim bir yer varmı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Amazon.de den alışveriş yapmış arkadaşlardan yardım bekliyorum.Bir ürün satın aldım fakat şöyle bir mail geldi.Sipariş iptal mi edilmiş?

Guten Tag,

der Zugang zu Ihrem Kundenkonto ist vorübergehend nicht möglich.

Noch nicht abgeschlossene Bestellungen wurden automatisch storniert.

Unser System führt regelmäßig Routineprüfungen von Bestellungen durch. Eine automatische Schließung erfolgt beispielsweise aufgrund von Zahlungsrückständen oder einer unbeantworteten Bitte um einen Datenabgleich.

Sollte Ihnen der Grund für diese Schließung nicht bekannt sein, überprüfen wir gerne Ihr Kundenkonto.

Sie erreichen uns jederzeit per E-Mail über die gelbe Schaltfläche "Kontaktieren Sie uns" rechts oben auf unserer Hilfeseite (http://www.amazon.de/hilfe). Bitte nutzen Sie die Option „Log-In überspringen“ und klicken den Button „Anmeldung überspringen“

Freundliche Grüße

Ayrıca amazon hesabım da kitlenmiş 24 saat bekleyin diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kasvet-efza

ne kadar surede geldi ki?

5 Ocakta sipariş vermiştim galiba geçti bir ayı.

beyler china post tracking number ım var fakat nerden takip edildiğini bulamadım RT201644197HK

Verdiğiniz takip kodu China Post'a değil Hong Kong Post'a ait.. Sipariş takibini, onların siteleri pek verimli değil bu yüzden PTT yurt dışı posta takibinden yapın.. Yalnız 1 hafta bekleyin sisteme düşmesi zaman alabilir...

quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

Ebay de takip numarası ne zaman ve nerden veriliyor?

Siz alışveriş yapmadan önce satıcıdan bunu verip vermediğini sormanız lazım.. Genelde ekstra ücret olacağı için vermiyorlar... Takip kod verilmeyen ürünleri tercih etmeyin...

quote:

Orijinalden alıntı: bayary

Arkadaşlar aşağıdaki linkteki ampüllerden 10 adet alsam tutar olarak 66 $ yapıyor ama aynı üründen 2 ürün sınırına takılıp gümrükte sorun yaşar mıyım?

Ampul yasaklı ürünler listesinde bu yüzden tercih etmeyin kargonuz gümrükte takılır ve size teslim edilmeden geri iade yapılır...

• K U N kullanıcısına yanıt
    Hesabınız geçici olarak kapatılmış ve bu nedenle tamamlanmamış siparişlerde iptal edilir diyor.. Hesabınızın neden kapatıldığını bilmiyorsanız bizle contact us butonuna tıklayarak iletişime geçebilirsiniz diyor.. 24 saat bekleyin denmişse süre dolana kadar bekleyin yoksa iletişime geçin..

Orijinalden alıntı: Mitra

quote:

Verdiğiniz takip kodu China Post'a değil Hong Kong Post'a ait.. Sipariş takibini, onların siteleri pek verimli değil bu yüzden PTT yurt dışı posta takibinden yapın.. Yalnız 1 hafta bekleyin sisteme düşmesi zaman alabilir...

quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

Ebay de takip numarası ne zaman ve nerden veriliyor?

Siz alışveriş yapmadan önce satıcıdan bunu verip vermediğini sormanız lazım.. Genelde ekstra ücret olacağı için vermiyorlar... Takip kod verilmeyen ürünleri tercih etmeyin...

quote:

Orijinalden alıntı: bayary

Arkadaşlar aşağıdaki linkteki ampüllerden 10 adet alsam tutar olarak 66 $ yapıyor ama aynı üründen 2 ürün sınırına takılıp gümrükte sorun yaşar mıyım?

Ampul yasaklı ürünler listesinde bu yüzden tercih etmeyin kargonuz gümrükte takılır ve size teslim edilmeden geri iade yapılır...

Yasaklanan ampüller normal akkor diye bilinenler diye hatırlıyorum ama dediğiniz gibi ampül olduğunu görünce gümrükçüler didikleyeceklerdir. bu nedenle riske girmeye değmez.

www.orgtr.org
    Sayfa bulunamadı – Bilmek Hakkınız…
    http://www.orgtr.org/2012/ithalai_yasaklanan_amp_ller.pdf

• İnnial kart ile aliexpress den nasıl alışveriş yapabilirim ?????
    Mastercart kısmını seçtiğimde ad felan soruyor ne yazmalıyım ki ? paypal ilede ödeme yok

"The Khaleesi of Dothrakisi"
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkow

İnnial kart ile aliexpress den nasıl alışveriş yapabilirim ?????
    Mastercart kısmını seçtiğimde ad felan soruyor ne yazmalıyım ki ? paypal ilede ödeme yok

Bekleyeceğine cok degil 1,2 sayfa geri gitsen veya ininal kart konusuna dönsen keske kardeşim binlerce kez yazıldı. Oraya yazdıgının bir önemi yok, ister ininal kart yaz ister adın soyadın

Orijinalden alıntı: StoryLine

quote:

Orijinalden alıntı: furkow

İnnial kart ile aliexpress den nasıl alışveriş yapabilirim ?????

Bekleyeceğine cok degil 1,2 sayfa geri gitsen veya ininal kart konusuna dönsen keske kardeşim binlerce kez yazıldı. Oraya yazdıgının bir önemi yok, ister ininal kart yaz ister adın soyadın

hocam master card ı seçiyorum herşeyi yazıyorum sonra Reason:
    Your card issuer declined the transaction.
    Solution:
    Please make sure you are paying using a valid credit card.
    Please contact the bank or agency that issued your card.

yazısı çıkıyor

• furkow kullanıcısına yanıt
    Kartınızda yeterli para var mı emin olun dolara çevrilecek ya ona dikkat edin ve kartı ininal.com'dan tanıttınız mı

Orijinalden alıntı: StoryLine

Kartınızda yeterli para var mı emin olun dolara çevrilecek ya ona dikkat edin ve kartı ininal.com'dan tanıttınız mı

102 tl var alacağım ürün 45 $ kartı yurtdışına açtırmam gerekiyor sanırsam :/ innial kart ya nasıl açtıracağım hocam ?

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.