Şimdi Ara

Linea Esp devredışı, otomatik vites hatası?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    2011 model 1,3 mulitjet otomatik linea aldım. Ancak bazen aracı sabahları çalıştırdığımda "esp devredışı kullanma klavuzunu kontrol edin" diye bir yazı çıkıyor. "Motoru kontrol ettirin" diyor. Ama birkaç kere bunu yaptıktan sonra bir daha yapmıyor. Bazende gaza biraz fazla yüklendiğimde aynı hatayı veriyor. Benzer hataları yaşayan arkadaşlar varsa bilgi verebilirler mi? Aracın garantisi yok.



  • akü zayıfsa yapabilir.Büyük ihtimal ondan bizde albea var ebd arızalı diyor bazen her zaman yapmıyor arabayı haftada 1 kullandımı oluyor böyle şeyler
  • aküyü yeni değiştirdim. ama problem devam ediyor.

    Bugün gaz pedalını sonuna kadar bastığımda da hata oluştu. Acaba ne olabilir?
  • aynı hatayı aynı araç ve model ile aldım hafta sonu.benimde 2008 linea 1.3 otomatik aracım var. ama maalesef kaç kez denediysem arabayı çalıştıramadım. kontağı açınca esp devredışı kılavuza bakın diyor. anahtarı sonuna kadar çevirip ateşlemeye çalıştığımda ise arabada hiç bir değişiklik olmuyor. marştan zerre ses gelmiyor. forumlarda biraz baktım fren müşüründen kaynaklı olabilir diyorlardı. fren müşürünü bir usta getirip değiştirttim ama hala aynı hata. araba çalışmıyor. varmı önerisi olan. en kötü artık servise çektiricem.
  • Ben şu anda gaz pedalınfan şüpheleniyorum. Gaz pedalının potansiyometresi arızalı olabilir. Bugün veya yarın değiştirmeyi planlıyorum. Sonucu yazarım.
  • Serviste fiat examiner cihazina veya sanayii de ariza tespit cihazina baglatip sorunu ogrenmenizde fayda var...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar,
    aynı sorunu bende yaşıyorum. sabahları çalıştırdığımda Esp devre dışı diyor. ama tekrar arabayı stop edip çalıştırdığımda sorun düzeliyor. Frenle ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum. 2. çalıştırmamda arabayı N (Boş) konuma alıp frene basmadan çalıştırıyorum. o zaman uyarı vermiyor. sorun düzeliyor. Bilgi alan arkadaşlar olduğu servisten... Hepinize iyi çalışmalar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sertaga

    aynı hatayı aynı araç ve model ile aldım hafta sonu.benimde 2008 linea 1.3 otomatik aracım var. ama maalesef kaç kez denediysem arabayı çalıştıramadım. kontağı açınca esp devredışı kılavuza bakın diyor. anahtarı sonuna kadar çevirip ateşlemeye çalıştığımda ise arabada hiç bir değişiklik olmuyor. marştan zerre ses gelmiyor. forumlarda biraz baktım fren müşüründen kaynaklı olabilir diyorlardı. fren müşürünü bir usta getirip değiştirttim ama hala aynı hata. araba çalışmıyor. varmı önerisi olan. en kötü artık servise çektiricem.

    merhaba sertaga,
    konu hakkında gelişme varmı? sorunu çözebildinmi? Benzer sorun bendede var.
  • Şanzıman a giden şase kablosunu kontrol edin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.