Şimdi Ara

Luminous Engine'i Sadece Square Enix Kullanacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •       Square Enix'in yeni nesil için duyurusunu yaptı ve şu ana kadar açıklanan bilgilere bakacak olursak oldukça yüksek kalitedeki oyun motoru Luminous Engine'i firmayla doğrudan bağlantısı olmayan 3. parti firmaların kullanamayacağı; çünkü lisans satımının söz konusu olmadığı açıklandı.
     
         Square Enix’in Batı başkanı ve Ceo'su Mike Fischer'ın açıklamalarına göre Luminous Engine öncelikli olarak Square Enix'in oyun geliştirmesi için tasarlandı. Square Enix ile anlaşan geliştiriciler belki bu teknolojiyi kullanabilirmiş, ama diğer firmaların lisanslama yoluyla bu oyun motorunu kullanması mümkün değil.
     
         Luminous Engine'i oyun endüstrisindeki en iyi oyun motoru olarak tanımlayan Fischer; dünya çapında kendileri için çalışmak isteyen geliştiricilerin bu oyun motoruyla oyun geliştirmek için heyecanlanmaları gerektiğini düşünüyor.
     








  • Kaliteli bir oyun motoru(cgi videosunu izlemiştim).
    Ama oyun içi böyle olurmu? orasını oyunları çıkınca göreceğiz.
  • Akıllıca Bir Davranış.Bu Motoru Başka Şirketlere verip Onlar Bunu Kullanarak parayı götüreceklerine Kendileri Kullanıp Parayı Götürmeleri Gayet mantıklı.Hakiklaten Çok sağlam ve sıradışı Grafikleri var. İnşallah Yeni Nesil Konsollarda Hiçbirşekilde Optimizasyon sorunu olmadan ve 1080 60 FPS düşmeden kullanılabilir.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yukarıdaki arkadasım o izlediğini cgi zannetmen çok normal o video da ki her şey gercek zamanlı olarak gtx680 ile oynatildi. Yeni nesil konsollarda gorucegin grafik kalitesi aynen öyle olacak
  • teknik demosunu izledim, gayet başarılı bir motor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • videpsunu aylar önce izlemiştim açık konuşmak gerekirse cryengine 3 tende iyi bu motor umarım cevat yerli aksini söylemez yine :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu şimdilik böyle olabilir, ilk 1 - 2 oyundan hasılatı kaldırdıktan sonra lisanslama yapacaklar daha yüksek fiyatlara, basit stratejiler bunlar sonucta. Oyuncuları, yapımcılar kadar ilgilendirmez.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • @artenis;
    Square Enix, Capcom, Konami gibi firmalar kendi oyun motorlarını şimdiye kadar başka firmalara kullanmaları için lisans vermedi, vermez de.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yeni nesile doping olur bu motor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • iide ubisoft watch dogs u geliştiriodu ama bidakika bişe buldum herhalde watch dogs u Square Enix le birlikte yapıo çünkü Square Enix genelde cinli falan kullanıo sleeping dogsu da yapmıştı çinde hitman da çinde bazı bölümleri var işte watch dogs da kanıtıhttp://d1vr6n66ssr06c.cloudfront.net/wp-content/uploads/2012/06/Watch_Dogs_Cohort.jpg
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rseen

    .

    eski konulara mesaj yazıp post kasmayı kes . Şikayet ettim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonborn95 -- 10 Kasım 2013; 11:41:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.