Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Samsung P850 İncelemesi >> Şimdi de Revolver40'tan <

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Samsung P850 İncelemesi >> Şimdi de Revolver40'tan < Sayfa: [1] 2 3 4 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Révølvér

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

8 Mayıs 2006; 21:10:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

İlk bakış:

Telefon internetteki resimlerinden oldukça küçük arkadaşlar.. Ağırlığı da mükemmel hafif böyle bir
telefona göre. Görünüş olarak da baya bir karizmatik hele de ekranı kapayınca..

Ekran :

Her görenin aşık olduğu, bakmaktan kendini alamadığı bir ekrana sahip. Nokia'nın s60 serisinden
0.1 inch daha büyük bir ekrana sahip. Çözünürlük N90 dan da güzel geldi bana ve renkleri yansıtma
özelliği. Bu ekranda resimlere ve videolara bakmak tam bir keyif..

Hafıza kartı :

Telefonun orijinal çıkışında içinde 128 mb microSD(transflash) kartla beraber geliyor. Telefonun dahili
hafızası ise 73 mb.. Yani telefon size yaklaşık 200 mb hafıza sunuyor.. microSD kartlar piyasada
oldukça uygun fiyatlara bulunabiliyor..

Kamera :

Telefonun kamerası 3.2 megapixel.. Kamera menüsü ise tamamen dijital fotoğraf makinesiyle
aynı diyebilirim. Ekranı tam geriye çevirip tuş takımının üstüne yatırdığınız zaman kamera otomatik olarak
açılıyor. Deklenşöre 2 sn. süreyle basılı tutuyosunuz autofocus yapıyor. Sonra size ekrandaki hedef
bölgesi yeşil imleç verdiği zaman eliniz çekip bir daha basıp çekiyosunuz bu sefer, çekimi yapıyor..
Kamera kalitesi çok çok iyi. Piyasadaki 3 megapixelli diğer tellere oranla oldukça iyi...Telefonu ne kadar
karanlık bölgeye çekerseniz, kendini aydınlatmaya uğraştığı için, o kadar yavaşlıyor ekran.. Yani bir nevi
sizin gece modunu açmanıza gerek kalmıyor.. Bu nedenle içerideki fotolarda daha hassas olmak gerekiyor..
Foto kalitesi dijital makineleri aratmıyor. İçeri çekimlerde bile noise sıfır

Video :

Telefon mpeg-4 formatında 352x288 boyutunda ve 15 fps video çekiyor (N70 ile aynı) Zaten inceleme videosu aşağıdadır..

Ses :

Telefonun hoparlör sesi nokianın N serisine ve diğer serilerine göre (6270 ve 3250 ile kapışır) oldukça
kaliteli.. Çift hoparlör var ve müzik dinlemek gerçekten hoş.. Basları ve tizleri öyle dolgun ve tok
veriyor ki harika.. Kulaklıktaki ses, SE ile maalesef yarışamaz. Nokia ile aynı diyebilirim. Nihayetinde
tatmin edici..

İşletim sistemi:

Java kullanıyor. Oyun ve uygulama bulmak şu an için güç..

Örnek fotolar :

Aşağıdaki camlı resimlerde camlar baya kirliydi; ancak yakın nesnelerden foto
kalitesi belli oluyor

Gece odanın içinde

Makro çekim :

Video örneği :
http://rapid-share.de/files/19955925/video-0001.mp4.html

Sonuç olarak telden çok memnunum arkadaşlar.. Almak isteyenlere tavsiye
edebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolver40 -- 8 Mayıs 2006; 21:12:43 >

Dur yolcu! bilmeden gelip bastığın
Bu toprak, bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın
Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
aTTra

8 Mayıs 2006; 21:17:35 

Evet sonunda senden istenilen P850 incelemesini yaptın, saolasın..

Telefonun kamera performansı beklediğimden iyi çıktı, 3250 ile yarışır demişsin ses kalitesine.. Eğer 3250 kadar mükemmel ses veriyorsa, çok iyi.. Keşke P850 alsaydım

Kamera performansına hayran kaldım yaa? Makro çekimi en az kaç cm den yapabiliyor? K750 10 CM.'ydi.. Sanırım bu da 10 CM felandır..

Hayırlı olsun bu arada güle oynaya kullan..

Sony VAIO VGN F11M | Sony PS2 Slim | Sony DSC H2+Canon A700 / 1 GB Kingston SD+1 GB MSD / 2500 mAh GP+2300 mAh Uniross | Creative Muvo2 Slim 256

Bilardo bir spordur!
van_hoijdonk

8 Mayıs 2006; 21:18:34 

Foto için alınabilecek bir cihaz... Ya birde ses kalitesine 3250 ile yarışır demişssin ama sonrada sonyericssonlarla yarışamaz demişsin. 3250 şuanda w800-k750-w900 gibi cihazlardan daha kaliteli ve yüksek ses veriyor bu nasıl oluyor anlamadım.. İncelemede çelişki var..

Necati abi tekrar hayırlı olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi van_hoijdonk -- 8 Mayıs 2006; 21:19:53 >

aTTra

8 Mayıs 2006; 21:24:32 

quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

Ya birde ses kalitesine 3250 ile yarışır demişssin ama sonrada sonyericssonlarla yarışamaz demişsin. 3250 şuanda w800-k750-w900 gibi cihazlardan daha kaliteli ve yüksek ses veriyor bu nasıl oluyor anlamadım.. İncelemede çelişki var..

Katılıyorum..

İnceleme aceleye geldi sanırım?

Sony VAIO VGN F11M | Sony PS2 Slim | Sony DSC H2+Canon A700 / 1 GB Kingston SD+1 GB MSD / 2500 mAh GP+2300 mAh Uniross | Creative Muvo2 Slim 256

Bilardo bir spordur!
Révølvér

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

8 Mayıs 2006; 21:28:10 

quote:

Orjinalden alıntı: aTTra

quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

Ya birde ses kalitesine 3250 ile yarışır demişssin ama sonrada sonyericssonlarla yarışamaz demişsin. 3250 şuanda w800-k750-w900 gibi cihazlardan daha kaliteli ve yüksek ses veriyor bu nasıl oluyor anlamadım.. İncelemede çelişki var..

Katılıyorum..

İnceleme aceleye geldi sanırım?

Yaw arkadaşlar dikkatli okursanız KULAKLIK SESİ dedim yaw.. 3250 yi dinlemedim..
Se den kulaklık olarak düşük nokia ile aynı..
Ve bir de diğer s60 serilerini geçer; ama 6270 ve 3250 ile kapışır dedim
HOPARLÖRDE (bu sadece nokia için kıyas oldu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolver40 -- 8 Mayıs 2006; 21:29:13 >

HuNTeR_1907

Sisteme Gözat

8 Mayıs 2006; 21:32:52 

Revolver40,
Güzel inceleme olmuş,ellerine sağlık
telefonun hayırlı olsun..en iyi kameraya sahip telefon,ayrıca fotoğraflarda gece çekimde bile renkleri doğal yansıtmış

Gamertag: HuNTeR1907
W810i
15Haziran2006

8 Mayıs 2006; 21:33:13 

İnceleme çok iyi saolasın

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
narinci

8 Mayıs 2006; 21:34:55 

Güzel İnceleme yapmışsın Teşekkürler Kardeş

Bir kaç sorum olacak

Çektiğin fotolar Güzel Ancak kamara D600 Deki gibi titreşimlere Duyarlımı Küçük Hareketlerde fotolar bulanık çıkıyormu
Video çekimi sanırım D600 ile aynı değerlerini karşılaştırdım D600 sadece güneşli dış çekimlerde iyi çekiyordu İç çekimlerde floresan ışığında güneşli iç çekimlerde kötü çekiyordu Bunun iç çekim Performası nasıl
Son olarak Video ve foto kayıt yolu olarak hafıza kartı gösterilebiliyormu .. Eğer gösterilemez ise video çekim süresi 10 dk civarında olur Sürekli hafıza dolu diye belirir işin yok ordan oraya buraya taşı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narinci -- 8 Mayıs 2006; 21:35:35 >

KarbonmonoksitEthyl FuroateNikotinAngelica root extractFormaldehidKatranDDTHidrojenAseton SiyanürNaftalinRadyoaktif Maddeler BütanFenolArsenik: Fare zehiri.....= SİGARA
ASUSJC&SonyH9&U600&Zen-Neeon2
Noxco

8 Mayıs 2006; 21:37:12 

Bugün aradım ama bulamadım, elimdeki telefonu sattığım gün, bundan alacam bi tane. Senden bir ricam olacak, bir kitabın sayfalarını çekebilirmisin, bu benim için önemli, yazıların okunurluk durumuna bakmak istiyorum.

Hayırlı olsun iyi günlerde kullan, harika bir cihaza benziyor.

LiOn1905

8 Mayıs 2006; 21:37:21 

bende geçenlerde P850 mi aldım.. tek kelimeyle mükemmel kalitede resimler çekebiliyor, çok kaliteki malzemeler kullanılmış bu ürün için, fiyatını hakkediyor

Révølvér

Sisteme Gözat

8 Mayıs 2006; 21:37:42 

quote:

Orjinalden alıntı: Qui¢K_Mυяdє®

Revolver40,
Güzel inceleme olmuş,ellerine sağlık
telefonun hayırlı olsun..en iyi kameraya sahip telefon,ayrıca fotoğraflarda gece çekimde bile renkleri doğal yansıtmış

Sağol kardeşim

EagleWING
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

8 Mayıs 2006; 21:48:41 

Revolver abi ilk hayırlı olsun diyem bari

Bir de N90'ı datmadıysan bize bir karşılaştırma koyabilir misin?

Bir de satmadıysan bile hangisi daha iyi?

Doğrusu biraz bu telefondan şüpheciyim

Mesela K750 ve N90 kullandın en kaliteli ses hangisinde ve de en kaliteli kamera?

Video olarak N90 mı iyi bu mu?

Sorularım devam edeceği için kendime bir (seni çok sıktım sanırım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bomber -- 9 Mayıs 2006; 19:29:16 >
Révølvér

Sisteme Gözat

8 Mayıs 2006; 21:52:39 

quote:

Orjinalden alıntı: narinci

Güzel İnceleme yapmışsın Teşekkürler Kardeş

Bir kaç sorum olacak

Çektiğin fotolar Güzel Ancak kamara D600 Deki gibi titreşimlere Duyarlımı Küçük Hareketlerde fotolar bulanık çıkıyormu
Video çekimi sanırım D600 ile aynı değerlerini karşılaştırdım D600 sadece güneşli dış çekimlerde iyi çekiyordu İç çekimlerde floresan ışığında güneşli iç çekimlerde kötü çekiyordu Bunun iç çekim Performası nasıl
Son olarak Video ve foto kayıt yolu olarak hafıza kartı gösterilebiliyormu .. Eğer gösterilemez ise video çekim süresi 10 dk civarında olur Sürekli hafıza dolu diye belirir işin yok ordan oraya buraya taşı

Kardeş hafıza 78mb olduğu için pek sorun olmuyor bu hafıza kartına atma olayı
Zaten yazdım iç çekimlerde kamera daha hassaslaşıyor. Videoda iç mekanda daha hassas.

tritone

8 Mayıs 2006; 21:56:58 

dehşet
eline sağlık hocam

Sony Ericsson Cyber-shot® Topluluğu