revolver40 arkadasım sana bir sey sorcamda mesela film indirmek istiyorum veya 80 mb lik birsey indirecegim telefona. Ancak telefon hafızasına iniyor direk sanırım o zamanda hafızada yer yok diyor. Yani hafıza kartına atamadan mecbur siliyorum. Acaba direk hafıza kartına nasıl yukluyebilirim bu boyuttaki seyleri ? Bunun icin yardımına ihtiyacım var saol simdiden
revolver40 arkadasım sana bir sey sorcamda mesela film indirmek istiyorum veya 80 mb lik birsey indirecegim telefona. Ancak telefon hafızasına iniyor direk sanırım o zamanda hafızada yer yok diyor. Yani hafıza kartına atamadan mecbur siliyorum. Acaba direk hafıza kartına nasıl yukluyebilirim bu boyuttaki seyleri ? Bunun icin yardımına ihtiyacım var saol simdiden
İndireceğim derken Wap'ımı kastediyorsun? PC den indirirsen kolay, USB ya da bluetooth ile bellek kaertına atarsın. Wap dan indirirken sana "nereye kaydediyim" diye sormadan indririyorsa, onun çözümü zor olsa gerek ama soruyorsa zaten sorun yok
Cok saol arkadasım ama sanırım ben hafıza kartının bilgisayarda nereye takıldıgını bilmiyorum. vallahi hafıza kartının icinden kucucuk bir cip cıktı onu takmıycam heralde bilgisayara yaa ben anlamıyorum bu isten yaa Lutfen yardım bir de bir konuya sinir oldum her yerde arıyorum temalar zil sesleri falan bir turlu p850 icin yok varsa yoksa hep nokia icin
Cok saol arkadasım ama sanırım ben hafıza kartının bilgisayarda nereye takıldıgını bilmiyorum. vallahi hafıza kartının icinden kucucuk bir cip cıktı onu takmıycam heralde bilgisayara yaa ben anlamıyorum bu isten yaa Lutfen yardım bir de bir konuya sinir oldum her yerde arıyorum temalar zil sesleri falan bir turlu p850 icin yok varsa yoksa hep nokia icin
hafıza kartını bir adaptörü var onunla birlikte verilen,hafıza kartını ona takıp bilgisayara öğle bağlabilirsin. tema konusunda samsungun tema desteği yok maalesef,ama zil seslerini bulabilirsin.zaten bende samsungun bu tip eksikliklerine gıcık oluyorum.
Şimdi 2 tane parça çıkıyor içinden hafıza kartının. Turan'ın dediği gibi bir tanesi adaptör, onu pc ye bağlamak için ya da sanırım mesela mp3 playerına da olur, o adaptörü micro SD ile birleştirirsen. Ama telefona sadece o küçük olan micro SD yi takacaksın ve telefon onu görecek, ondan sonra USB, kızılötesi ya da bluetooth hiç farketmez, hepsiyle hafıza kartına data atabilirsin . Samsungların bildiğim kadarıyla tema desteği yok ama gene Turan arkadaşımızın dediği gibi, zil seslerini bulabilirsin netten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJKKKKK -- 15 Mayıs 2006; 15:01:47 >
Turanoğuz ve Bjkkkk saolun yalnız anlamadıgım adaptor dediginiz hani icinden o cipi cıkarıp telefona takmadıgımız di mi? Yni cip kuccucuk o ise ince ve cipe gore buyuk olan dimi? O oyle bir sey deilki giriş yokki bilgisayara uyacak. Ustunde Transflash Adapter yazıyoo o heralde di mi?
usb kablosunu takıp pc suite yazılımnı kullanarak denedinmi hiç. direk indireceğin dosyayı pc suite yazılımında seçebileceğin hafıza kartı yada e sürücüsü falan gibi bir şey çıkmıyor mu, biraz karıştı tam anlatamadım ama.
usb kablosunu takıp pc suite yazılımnı kullanarak denedinmi hiç. direk indireceğin dosyayı pc suite yazılımında seçebileceğin hafıza kartı yada e sürücüsü falan gibi bir şey çıkmıyor mu, biraz karıştı tam anlatamadım ama.
Valla benim telefondan bildiğim kadarıyla, Samsung PC Studio sadece telefon hafızasını görüyor, ama sen telefondan USB yi depolama birimi diye atarsan, o zaman usb kabloyu taktığım zaman, hafıza kartını normal taşınabilir bir disk gibi görüyor ve içine dosya atabiliyorsun
Harbi harbi telefon demek yanlış olur mübarek gerçektende telefon monte edilmiş fotoğraf makinası gibi.Resim kaliteleri süper.Video da güzel.Ama çözünürlüğü 640*480 yani n93 gibi olsaydı çok daha güzel olabilirdi.İncelemen için saol dostum.
Harbi harbi telefon demek yanlış olur mübarek gerçektende telefon monte edilmiş fotoğraf makinası gibi.Resim kaliteleri süper.Video da güzel.Ama çözünürlüğü 640*480 yani n93 gibi olsaydı çok daha güzel olabilirdi.İncelemen için saol dostum.
Rica kardeş ne demek
şu samsung telefonlara p850 veya d600 gibi adam gibi fotograf programları koysalardı çok iyi olurdu.ben bilgisayarımdaki resimleri içine atmak istiyorum.resimleride yaklastırmak istiyorum.eşşek kadar hafıza koyuyorlar içlerine ama bir halta yaramıyor.resim koymak için yapmamışlar heralde .ben telefonda resimlerimi saklamak resimleri tam ekran bakmak yakınlaştırmak istiyorum.salak gibi n90 ı satıp d600 aldık.n90 yavaş makina vede hantal diye sattık.d600 de ekran çok güzel ama hikaye geçen mezuniyet resimlerimi içine attım akrabalara gösterecektim.birde baktık kafalar küçücük büyüteçle bakmak lazım.yine nokia ya dönecez anlaşılan.nokia da n90 dan başka ekranı süper telefon yokmu?beni sabredip dinleyen arkadaşlara teşekkürler
Çok teşekkür ederim, daha iyisi sizlerin olur inşaallah. Valla N70 ilan verdim alın dedim, temiz dedim, 1 haftalık cihaz dedim, forumda kimse almadı, bende götürüp aldığım yere verip, P850 aldım. Fiyat sorarsan, bedava verdim sayılır. 650 lira. Çok istedim bir arkadaşa gitsin diye ama, alan olmadı, Telefoncuda eminim sıfır fatura düzenleyip, şimdi rafa koymuş yada satmıştır.
Bu arada ufak bir incelemede ben yapayım, Samsungu çok ama çok beğendim, bugune kadar hiç samsung kullanmamıştım, ekran kelitesi kullanımı vs. harika. Bende sıkıntı yaratan bi durum şimdilik yok, Revolver yüzünden aldım bu teli, gaza getirdi beni Ama inanılmaz memnunum...
quote:
Orjinalden alıntı: BJKKKKK
quote:
Orjinalden alıntı: crux2005
Resimler çok güzel noxco güle güle kullan dostum.Bu arada n70 ine ne oldu senin?
Samsung'u alınca çöpe atmış , bana PM den söledi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noxco -- 16 Mayıs 2006; 16:45:56 >
Arkadaşım ne yaptın sen yaaa.. Koskoca 3.2 megapixel bu sayfaya atılır mı? Onlaro 800x600 boyutunda koyman gerekirdi.. Çalışmalar için sağol ama inan hiçbir şey görünmüyor ve sayfa çok ağırlaştı.. Ben senin yerine bir tanesini düzelteyim
arkadaşlar fotolar için çok teşekkürler... şunu belirteyim fotoları image-shack'e 800*600 formatında attım. neden böyle oldu gerçekten anlayamadım. alt tarafta çıkan linklerin en üsttekini kopyaladım; galiba yanlış oldu. peki hangisini kopyalarsam fotolar istediğim boyutta olabilir lütfen yardımcı olur musunuz. çünkü güzel fotolarımı sizlerle paylaşmak istiyorum...
En alta yazan direk link yazan yeri yani kopyala, ama bazen böyle hata verebiliyor, üzme kendini. Şunu dene, resmi gözat yapıp göstermeden evvel 800x600 yazan yerin karşısındaki işareti kaldır, resmi gösterdikten sonra boyutu seç, bazen işe yarıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: mfbedir
arkadaşlar fotolar için çok teşekkürler... şunu belirteyim fotoları image-shack'e 800*600 formatında attım. neden böyle oldu gerçekten anlayamadım. alt tarafta çıkan linklerin en üsttekini kopyaladım; galiba yanlış oldu. peki hangisini kopyalarsam fotolar istediğim boyutta olabilir lütfen yardımcı olur musunuz. çünkü güzel fotolarımı sizlerle paylaşmak istiyorum...