Şimdi Ara

' CONNECT KULLANANLAR ( ESKİ YENİ FARKETMEZ ) !!! ' BUYRUN (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
0
Favori
124.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kardeş bende birşeyler yazayım connect amcada var iyi gidiyo kaçıyo yol tutuşuda fena değil.Ama rakiplerinden şok yakıyoooo. Ticari araç için çok uygun ama alevi için çok iyi diyemem.
  • EVET ÇOK YAKIYOR, ŞEHİR İÇİNDE 170-180 CİVARI YAKIYOR, ŞEHİR DIŞINA 150-160 CİVARI YAKIYOR. AMA YOL TUTUŞU ÇOK GÜZEL, ÇOK NEFİS Bİ ARAÇ. İNSANI HİÇ YORMUYOR, SÜRÜŞÜ ÇOK GÜZEL İNSANA ZEVK VERİYOR. ÇOK SESSİZ Bİ ARAÇ. (DİĞER TİCARİLERE ORANLA) AMA DEDİĞİM GİBİ ÇOK FAZLA YAKIYOR. AYRICA GİDİŞİDE İYİ, BASINCA İYİ GİDİYOR,TATMİN EDİCİ. SONUÇTA TİCARİ ARAÇLA RALLİ YAPMAYACAKSINIZ. TİCARİ ARAÇLA HIZ YAPILMAZ. ÇOK YAKMASI OLMASA BENCE BİR NUMARALI TİCARİ....

    ( BU ARADA BÜYÜK HARF KULLANIĞIM İÇİN SİZLERDEN ÖZÜR DİLİYORUM, KLAVYEM TAKINTI YAPTIDA...)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 13 Haziran 2006; 15:29:06 >
  • 170-180 bin bence çok değil,az yakıyo dediğimiz ticariler de şehir içinde 13-140 binden az yakmıyo.üstelik connectin motoru 1800 ve kasası da hepsinden ağır.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TANGO1

    170-180 bin bence çok değil,az yakıyo dediğimiz ticariler de şehir içinde 13-140 binden az yakmıyo.üstelik connectin motoru 1800 ve kasası da hepsinden ağır.


    Haklısın aslında ama çok km yapanlar için bu değer fazla. Az km yapanlar için elbette fazla problem olmaz. Neticede ticari araç çok km yapar tabi... Ticari araç binmek için alınmıyor, kullanmak için alınıyor, bu durumda haliyle fazla km yapılıyor. Bu yüzden dolayı connect fazla tercih edilmiyor.

    ( Bu arada eski klavyemi çöpe attım,yeni klave aldım,oh be rahatladım,dünya varmış )
  • FORD CONNECT SEHİR İÇİ SAKİN KULLANIM 6.8 SEHİR DIŞI SAKİN KULLANIM 5.7
  • Daha önce goremedım msjını k.b connect kullandım ben araba sağlam bi araba performansı motorun turbosunun devrye gırmesınden sonra serileşiyor ılk verdiğin gaz tepkılerı hemen arabayı uyarmıyor.. arabanın motoru 100.000 den sonra pek garantili deyil .. dediğim gibi güvenlikli performansı normal motoruda uzmessen güzel .. Yakıt durumu ise şehir içinde fazla yakıyor kendı segmentındekı arabalara gore ama sehır dısı normal.. benim kullandığım 75 beygirlik bir motordur .. 90 beygirliği daha iyi bir motor yakıt ve performans açısından ve daha sessiz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anshered -- 15 Haziran 2006; 1:01:27 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: anshered..byhonda

    Daha önce goremedım msjını k.b connect kullandım ben araba sağlam bi araba performansı motorun turbosunun devrye gırmesınden sonra serileşiyor ılk verdiğin gaz tepkılerı hemen arabayı uyarmıyor.. arabanın motoru 100.000 den sonra pek garantili deyil .. dediğim gibi güvenlikli performansı normal motoruda uzmessen güzel .. Yakıt durumu ise şehir içinde fazla yakıyor kendı segmentındekı arabalara gore ama sehır dısı normal.. benim kullandığım 75 beygirlik bir motordur .. 90 beygirliği daha iyi bir motor yakıt ve performans açısından ve daha sessiz..


    BU MOTOR KONUSU KAFAMI KARIŞTIRDI.HALBUKİ BU ARAÇLAR YOLA 2002 DE ÇIKTI VE MOTORUNDAN ŞİKAYET EDENİ DUYMADIM.BEN ALMADAN ÖNCE EPEY ARAŞTIRDIM HİÇ KİMSE MOTORU 100 BİNDEN SONRA BİTİYO DEMEDİ.HATTA YAYGIN GÖRÜŞ FORD'UN SAĞLAM MOTOR YAPTIĞI ŞEKLİNDEDİR.YANILIYO MUYUM ? Bİ DE CONNECTİN 100 BİN KM TESTİ VAR TEST SONUCUNDA MOTORUN BÜTÜN PARÇALARINI SÖKMÜŞLER VE AŞINMANIN ÇOK AZ OLDUĞU GÖRÜLMÜŞ.AMA ŞUNU DA EKLEYELİM BAHSETTİĞİMİZ ARAÇ 90 BG OLAN 75 LİKLER İÇİN DURUM NEDİR BİLMİYORUM.ANCAK CONNECT MOTORU HAKKINDA İLK OLUMSUZ GÖRÜŞÜ SENDEN DUYDUM.




  • BEN ARACI YILBAŞINDA ALDIM 1.8 90 LIK 2006 MODEL ARAÇ ŞU AN 35000 KM DE NORMAL BAKIMLARI HARİÇ HİÇBİ SORUN YAŞAMADIM HEPTE PERFORMANSLI KULLANIYORUM UZUN YOLDA 150KM AŞAĞI İNMİYORUM YO TUTUŞU SÜPER MOTOR SESİ TİCARİLER İÇİNDE EN AZ OLANI
  • bendede connect var. sevmiyorum aldık bir kere sevmememin nedeni ise arka taraftan çok ses yapıyor. yolda yaya geçidinden geçerken sanki kapılar dökülecekmiş gibi oluyor.

    connect yürüyor diyorsunuzda. ben dobloda kullandım. hangisi geçer derseniz doblo connecti havada karada yer.

    ama ford aldım çünkü sağlam araba üretiyor. doblo çok kalitesiz oyuncak gibi duruyor. çok çabuk yıpranıyor.
  • Fordun motoru sağlamdır, kasasıda sağlamdır. Kullanıcılar bu açıdan memnunlar. Ama yakıt açısından hiçde memnun değiller. Çevremde 100 000 km yi devirmiş connect kullanan bi sürü insan var, hepside motor açısından gayet memnunlar. Ama dedimya yakıt açısından durmadan küfür ediyorlar. Doblo elbetteki daha atiktir,daha hızlıdır, çünkü connecte oranla ağırlığı çok daha az. Yani çok daha hafifdir doblo. Connect ağır bi araç.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 19 Haziran 2006; 12:29:34 >
  • Benim bu sınıfta tek geçeceğim araba hem şekil dizayn olarak hem sağlamlık olarak hem de konfor ve iç mekan olarak ha yakıtı fazladır en nihayetinde oda bir FORD tamam genelleme şakadan ibaretti.Ben tek hava yastıklı bagaj kısmında iki adet karşılıklı koltuk olan 2005 transit ile kısa da olsa bir yolculuk yaptım bence partner berlingo ve dobloya göre binek olarak daha hoş duruyor süspansiyonları sert ama o kadar da yolu hissettirmiyor benim oldukça hoşuma gitti ve dediğim gibi bu tarz bir araba düşünecek olduğumda ilk aklıma gelecek araç.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TOTAL_WAR




    Benim bu sınıfta tek geçeceğim araba hem şekil dizayn olarak hem sağlamlık olarak hem de konfor ve iç mekan olarak ha yakıtı fazladır en nihayetinde oda bir FORD tamam genelleme şakadan ibaretti.Ben tek hava yastıklı bagaj kısmında iki adet karşılıklı koltuk olan 2005 transit ile kısa da olsa bir yolculuk yaptım bence partner berlingo ve dobloya göre binek olarak daha hoş duruyor süspansiyonları sert ama o kadar da yolu hissettirmiyor benim oldukça hoşuma gitti ve dediğim gibi bu tarz bir araba düşünecek olduğumda ilk aklıma gelecek araç.






  • İki gün önce 75lik connect kullandım. Araba gitmiyor kağnı gibi. Şehiriçinde en ufak rampada vitesi 1'e atmak zorunda kalıyosun. Ben böyle kötü performnslı beklemiyordum açıkçası
  • FORDLARIN GENELİ RAKİPLERİNDE ÇOK YAKIYOR BENCE BU DA İKİNCİ ELİNDE PROBLEM YARATIYOR NE DE OLSA ARTIK YAKIT ARABA ALIRKEN NEREDEYSE BİRİNCİ KRİTER OLDU
  • abi araba süper tek eksiği çok ses alıyo ya
  • arkadaşlar, periyodik bakımı 6 ay - 15 000 km'den 1 yıl - 15 000 km'ye çıkarıldığını duydum, bilgisi olan var mı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hakkinenk

    İki gün önce 75lik connect kullandım. Araba gitmiyor kağnı gibi. Şehiriçinde en ufak rampada vitesi 1'e atmak zorunda kalıyosun. Ben böyle kötü performnslı beklemiyordum açıkçası


    Bi süre önce burada connectim gitmiyor şeklinde topiç açılmıştı. Daha sonra topiği açan arkadaş ben yanlış kullanıyormuşum dedi. Bende connect kullandım ama o dediğin sorunu asla yaşamadım. Ayrıca kullananlardanda ilk defa senden duydum bunu. Araç turboyu açmadan önce elbette hantal olacakdır. Bu tüm turbolularda geçerli. Turbo devreye girince araç daha performanslı olur. O yüzden yüksek devirde kullanırsan işte o zaman performans görürsün... Turbonun amacı budur ve yüksek devirde performans elde edilir. Connect diğerlerinden daha ağır,e tabi haliyle hantal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 24 Haziran 2006; 12:47:09 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: gokhan4848

    abi araba süper tek eksiği çok ses alıyo ya


    Ona bakarsan caddy,doblo,kangoo,combo,pejo,citroen de de ses var.. Bu araçlar ticari araçlardır yani yük taşımak için dizayn edilmişlerdir. Süspansiyonları serttir. Makaslı araçlardır bunlar. Ebette ses yapıcak. Bu araçlardan binek araba özelliklerini beklemek yanlış olur. Lütfen anlayın artık bunu. Bu araçlar ses yaparlar yolda... Alırken bunu kabul etmek lazım. Zaten binmek için değil ticari maksatla alınır bu araçlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 24 Haziran 2006; 12:48:00 >
  • öbür taraflarda bi yerlere yazdım ama bi de burda yazmassam çatlarım.ben arabadan her yönüyle çok memnunum.çok yakıyo diyenlere de kapak olsun.
    nevşehir-konya arası 445 km gidip geldim, gidiş 4 kişi ,geliş 4 kişi + 400 kg yük 70 ytl yaktı yani km de 157 bin lira hadi diyelim 160 bin lira.-araba 90 lık d lüks- 60-70 kmsi şehir içi.ilginçtir araba yüklüyken daha iyi gidiyo ve çekişi de boş gibi.çoğu rampayı 5 le çıktım.henüz 2000 km de daha da düşer herhalde.daha ben 200 binlirayı görmedim.bazı arkadaşlar 200 bin liradan aşağı düşmeyeceğine iddiaya giriyordu.arabayı kullanmayı bileceksin biraz o kadar
  • Bende de Tourneo 90 TDCI delux var. İyikide almışım. Geçen sene haziranda aldık araba şu an 19.000 de valla tek geçerim. Yol tutuş süper binek arabadan daha iyi. Bugüne kadar yoltutuşla ilgili hiç sorun yaşamadım. 2-3 sefer TRAKYA - ANKARA yol yaptık canavar gibi.

    Öncelikle eksi yönlerini anlatayım ufak tefek ama olsun, almak isteyenlerin bilgisi olsun.
    1-Sürgülü kapılarda birbirine geçme diller var, zamanla onlar ses yapabiliyor, üstüne bant yapıştırdın mı tamamdır.
    2-Diğerlerinden biraz daha fazla yakıyor (o da fazla devirli kullanırsan).
    3-Amortisörler sert olduğundan biraz fazla sallıyor.
    4-Sürgülü kapılar yağlamazsa binenler içerden zor kapatıyor.

    İyi gönlerine gelirsek;
    1-Görünüşü benim çok hoşuma gidiyor.
    2-İnmek binmek çok rahat. Eğilip bükülme derdi yok.
    3-Motor özellikle turboda süper.
    4-Frenler ve ABS çok iyi. O yana bu yana savrulma çekme falan filan yok.
    5-Edirne-İstanbul arası Otabanda yaklaşık yarım saate yakın 170-190 arası kullandım hiç banamısın demiyor.
    6-Yüklüde olsa rampada olsa devirden düşmüyor.
    7-Şehir içinde bir binek kadar pratik. Valla ben normal arabayla zor girilen yerlerde fink atıyorum. (ANK.)

    İmkanım olsa bi tane daha alıp garajda yatırırım bu eskimeye başlayınca onu kullanmaya başlarım.

    Bu kadar diyom başka da bişey demiyom. Kalın sağlıcakla...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramerturk -- 25 Haziran 2006; 1:37:27 >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.