Şimdi Ara

NVIDIA GeForce GTX 670MX mi yoksa GeForce GTX 675M mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
6.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Monsternotebook'tan yeni bir yeni bir bilgisayar almak istiyorum. Bilgisayarın bütün özelliklerini seçtim fakat ekran kartı olarak Bu iki ekran kartı arasında kaldım. Biri Nvidia GTX 675M 2gb 256bit diğeri Nvidia GTX 670MX 1.5gb 192bit bildiğim kadarıyla aralarında fazla bir performans farkı yokmuş. Sizce bu iki ekran kartından hangisini seçmeliyim?. Bir de bu iki ekran kartının güç tüketimleri performansları gibi hemen hemen aynı mı? aynı değilse teknik olarak ne kadar fark var?. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

• monsterse uzak dur
  • Aynen hic bulasma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 675 daha guclu daha performansli daha cok enerji harcayan ve isi ureten bir karttir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 675 M tercih edicem ama monsterdan bilgisayarimizi alamiyoruz maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: tolga-_-

Arkadaşlar Monsternotebook'tan yeni bir yeni bir bilgisayar almak istiyorum. Bilgisayarın bütün özelliklerini seçtim fakat ekran kartı olarak Bu iki ekran kartı arasında kaldım. Biri Nvidia GTX 675M 2gb 256bit diğeri Nvidia GTX 670MX 1.5gb 192bit bildiğim kadarıyla aralarında fazla bir performans farkı yokmuş. Sizce bu iki ekran kartından hangisini seçmeliyim?. Bir de bu iki ekran kartının güç tüketimleri performansları gibi hemen hemen aynı mı? aynı değilse teknik olarak ne kadar fark var?. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

monsterdan uzak dur kardes ürün teslim tarihinden 70 gün gecti ve halada ileri attilar hic bulaşma

• quote:

Orijinalden alıntı: bidinnak

Bende 675 M tercih edicem ama monsterdan bilgisayarimizi alamiyoruz maalesef

Bu monster'in bilgisayarlari geciktirmesi geleneksel galiba monster alan kime sorsam en az 2 hafta geciktigini söylüyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vagabond Warrior

675 daha guclu daha performansli daha cok enerji harcayan ve isi ureten bir karttir.

peki bu yeni cikan MX serisin güc tükemi nasil eger ayniysa mx li olani almanin bir esprisi yok heralde...
  • quote:

quote:

Bu monster'in bilgisayarlari geciktirmesi geleneksel galiba monster alan kime sorsam en az 2 hafta geciktigini söylüyorlar

Ne 2haftasi ,3-4 ay geciktiriyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elano68

quote:

quote:

Ne 2haftasi ,3-4 ay geciktiriyorlar.

Peki bu ,gec geldigi gün basina verilen 6.5 tl dogrumu ?

• quote:

quote:

2 hafta olsa iyi 2 ay oldu. Gün başına 6.5 tl veriyor ama kim ister bu kadar beklemeyi
  • quote:

quote:

quote:

2 hafta olsa iyi 2 ay oldu. Gün başına 6.5 tl veriyor ama kim ister bu kadar beklemeyi

Aynen...

• sen monstera bulaşarak hata yaptın benim bir arkadaş var hala monster gelecek diye bekliyor yazık günde 6.5 tl alıcam sanıyor ve bir forum açmış millete hangi ekran kartını alayım diye soruyor yani rezillik bu bu kadar beklemenin anlamı yok alıcan top tüfekyi basıcan mosterin binasını yani yapacak tek iş budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yok daha neler -- 4 Ocak 2013; 16:22:12 >
  • Fermi mimarisi için ısıyor diyorlar. Ama ortadan ısıdan eser yok. 80 dereceyi geçtiğini görmedim(Gtx 670m). Ben olsam hiç düşünmeden Gtx 675mx alırdım.

Edit: Harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoeyBane -- 4 Ocak 2013; 18:07:45 >
  • Fermi mimari ısınır,kepler ısınmaz bu yorumlar bence havada kalıyor,adam soğutma sistemini adam gibi yapmadıktan sonra mimarisinin ne olduğu pekde önemli değil sonuçta güçlü kartlar ona görede güç çekiyorlar,okadar elektrik akımına maruz kalan eleman ısınacaktır önemli olan onu soğutmak.
  • yabancı sitelerden baksan daha iyi olur bence. yabancı sitelerde kişisel görüşlerden çok somut verilere göre önerilerde bulunmuşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yok daha neler

sen monstera bulaşarak hata yaptın benim bir arkadaş var hala monster gelecek diye bekliyor yazık günde 6.5 tl alıcam sanıyor ve bir forum açmış millete hangi ekran kartını alayım diye soruyor yani rezillik bu bu kadar beklemenin anlamı yok alıcan top tüfekyi basıcan mosterin binasını yani yapacak tek iş budur.

vay anasini sayin seyirciler adam ucmus topla tüfekle monster binasini basmak falan ....kardesim sen bu iki ekran karti arasindan hangisinin güc tüketimi az bana onu söyle notebook'un gec gelmesi önemli degil...

• gtx 670mx 192 bit
    cuda çekirdeği 960
    işlemci saat hızı 600
    doku doldurma hızı 48.0
    bellek hızı 1500mhz
    bellek arayüzü 192 bit gddr5
    bellek bant genişliği 72.0 gb/s

gtx 675m 256 bit
    cuda çekirdeği 384
    işlemci saat hızı 620
    doku doldurma hızı 39.7
    Bellek Hızı 1500 mhz
    Bellek Arayüzü 256-bit GDDR5
    bellek bant genişliği 96.0 gb/s seçim senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RosweL 61 -- 5 Ocak 2013; 22:03:43 >
  • quote:

quote:

sen monstera bulaşarak hata yaptın benim bir arkadaş var hala monster gelecek diye bekliyor yazık günde 6.5 tl alıcam sanıyor ve bir forum açmış millete hangi ekran kartını alayım diye soruyor yani rezillik bu bu kadar beklemenin anlamı yok alıcan top tüfekyi basıcan mosterin binasını yani yapacak tek iş budur.

vay anasini sayin seyirciler adam ucmus topla tüfekle monster binasini basmak falan ....kardesim sen bu iki ekran karti arasindan hangisinin güc tüketimi az bana onu söyle notebook'un gec gelmesi önemli degil...

yazık günah arkadaşlar adam göz göre göre intihar edecek bi el atın

arkadaşım geç gelmesini geçtim, monster neredeyse batacak sen hala laptopa 2500tl yatırıp zarar ziyanın peşindesin.

o laptopu en iyi ihtimalle 4 ay sonra alacaksın(gecikmeli) ve sana hiç danışmadan işlemcini ve ya ekran kartını yükseltip(atıyorum i7 3610dan i7 3630...) günde 6.5 tl'ni heba edecekler.zaten dikkat edersen sitede upgrade işlemleri için fahiş fiyat koumuşlar gtx670m ile gtx670mx için 330tl upgrade ücreti yazmışlar (64gb msata ssd için de 400tl) 4 ay sonra ekran kartı upgrade ve ya ssd istesen bile fiyatını kurtarmayacak bir de üstüne para eklemek zorunda kalacaksın!

bunları da geçtim siparişini iptal eden sadece forumda kaç kişi var bir bak istersen firma hiç de iyiye gitmiyor bir dahaki aya iflas bayrağını çekerse hiç şaşırmam zaten millet para iadesinin derdinde laptopun değil

uzun lafın kısası bu firmaya hiç bulaşma

• quote:

Orijinalden alıntı: wasiligorbacov

quote:

quote:

yazık günah arkadaşlar adam göz göre göre intihar edecek bi el atın

arkadaşım geç gelmesini geçtim, monster neredeyse batacak sen hala laptopa 2500tl yatırıp zarar ziyanın peşindesin.

o laptopu en iyi ihtimalle 4 ay sonra alacaksın(gecikmeli) ve sana hiç danışmadan işlemcini ve ya ekran kartını yükseltip(atıyorum i7 3610dan i7 3630...) günde 6.5 tl'ni heba edecekler.zaten dikkat edersen sitede upgrade işlemleri için fahiş fiyat koumuşlar gtx670m ile gtx670mx için 330tl upgrade ücreti yazmışlar (64gb msata ssd için de 400tl) 4 ay sonra ekran kartı upgrade ve ya ssd istesen bile fiyatını kurtarmayacak bir de üstüne para eklemek zorunda kalacaksın!

bunları da geçtim siparişini iptal eden sadece forumda kaç kişi var bir bak istersen firma hiç de iyiye gitmiyor bir dahaki aya iflas bayrağını çekerse hiç şaşırmam zaten millet para iadesinin derdinde laptopun değil

uzun lafın kısası bu firmaya hiç bulaşma

hocam arkadaş beklemek sorun değil diyor, bu arada ben 22 gün gecikmeye işlemci +2x4gb 1600 ramları 2x8gb 1600 yaptım seçim tamamen bana aitti.. ürün hazırlanıyor araması sırasında taleplerinizi belirtebilirsiniz. hiçbir poblem yok o konuda..

Bu arada dostum soruna gelecek olursak mx kepler serisi ekran kartları o.c kapasitesi daha iyi kartlardır.. fırsatın varsa mx serisi almanı tavsiye ederim. 3 yıl sonra oyunları orta ayarlarda rahat oynarsın.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.