Şimdi Ara

Mission İmposible III (2006)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar filme cuma akşamı bi arkadaşımla gittim.Ankara odeon cineplexte izledik.Sinema kalite olunca filmi de izlemek çok zevkli ve keyifli oluor.Aktorumuz Tom cruise un performansı son derece etkileyici.
    Filmin başlangıcı pek de alışık olmadığımız türden.Filmin sonundaki sahneyi filmin başına koymuşlar daha sonra film baştan başlıor.Ve en başta izlediğimiz sahne gene karşımıza çıkıor.Filmin konusu ile ilgili çok fazla konuşmayacam .Gidip izleyin lütfen.Tempo hiç bir zaman düşmüor.Her an koşuşturmaca kovalamaca var.1. ve 2. filmlerden çok daha iyi bir kurguya sahip ve devamlı stres içerisindesiniz.ÇÜnkü aksionların ardı arkası kesilmior. Mükemmel sahneler var.Hele okyanus üstündeki yolda savaş uçaklarının yola füze atması izlemeye değer.BUnun gibi bir çok sahne mevcut.

EEE ne duruorsunuz haydi sinemaya

Mission İmposible III (2006)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Acıkcası ABD de ilk gün icin 7 milyon dolar hasılatyapmış. Bütçenin 150 milyon dolar olduğunu düşünürsek yapımcılar için bu iflas demek
    Tom abimizin o kızla yapmacık davranışları sanırım kariyenin sonunu getirecek gibi geliyor.

Orjinalden alıntı: serseri

Acıkcası ABD de ilk gün icin 7 milyon dolar hasılatyapmış. Bütçenin 150 milyon dolar olduğunu düşünürsek yapımcılar için bu iflas demek
    Tom abimizin o kızla yapmacık davranışları sanırım kariyenin sonunu getirecek gibi geliyor.

yapmacık dediin olay ciddi yahu.... kız doğum yaptı sanırım, belki de çoktan evlendiler (haberim yok)

@LOop, spoiler vermeseneeee

• Hollywood ciddi aşkı kaldıramaz yafu

Sen Nichole gibi bir bayandan bosan sonra git tövbe tövbe
    Bunlar reklam kokan hareketler...

Acıkcası ABD de ilk gün icin 7 milyon dolar hasılatyapmış. Bütçenin 150 milyon dolar olduğunu düşünürsek yapımcılar için bu iflas demek

Ne alaka
  • bıldıgınız aksıyon fılmı bence hatta 2. fılmın altında kalmıs bı fılmdır 2. fılmdekı motosıklet sahnelerı hıc bı fılmde yoktu ayrıca 2. fılmde arabaların patlama sahnelerı 3. fılmde sankı yanı sekıl bastan yapılmıs

elestırıyorum dıye sakın fılme gıdılmez anlamında anlamayın aksıyon fılmlerını sewenler ıcın V den sonra guzel bı secenek oldu ayrıca tom cruise nın yanında fılmdekı guclu oyuncu kadrosuda dıkkat cekıyo son en ıyı erkek oyuncu dalında oscar ı alan sarısın adam ( boyle dedıgım ıcın mazur gorun

adamın adı bı turlu aklıma gelmedı ) ve The Matrix filminde unune un katan Laurence Fishbourne gerci pek gorunmuyo fılmde ama uzun sure sonra onuda bi filmde gormek guzel oldu gercı bıraz kılo almıs herhalde
    19 yıl önce açıldı
    StarCraft II [ANA KONU]
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence çok güzel bir film mutlaka gidin

• Valla arkadaşlar gitmişler,canhıraş bir şekilde tavsiye ediyorlar.
    Ama biletler çok pahalı.

Mecburen Emule abiden rica edeceğiz.
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

Valla arkadaşlar gitmişler,canhıraş bir şekilde tavsiye ediyorlar.
    Ama biletler çok pahalı.

Hocam size saygım sonsuz isterseniz korsan alın iğrenç sesi ve video kalitesiyle izleyin umrumda deil.Ama böle filmler için sinema şart

Yoksa izlediğinizden bi mok anlamassınız...

Orjinalden alıntı: Loop

quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

Valla arkadaşlar gitmişler,canhıraş bir şekilde tavsiye ediyorlar.
    Ama biletler çok pahalı.

Hocam size saygım sonsuz isterseniz korsan alın iğrenç sesi ve video kalitesiyle izleyin umrumda deil.Ama böle filmler için sinema şart

Yoksa izlediğinizden bi mok anlamassınız...

Korsana para vermem de internette muhtemelen diviksi vardır.
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)

• ben bugun izledim gercekten cok güzel bir film hele başlangıcı mukemmel.aksiyona doyuyorsunuz.bence diğer bölümlerinden cok daha iyi.tavsiye ederim verilen parayı hakediyo.
  • bu film sinemada izlenir
    daha sonra divxini indirirsin
    "Satranç oynamayı sevmiyorum çünkü hayatın çok az anlamı olduğu acımasız bir zamanda doğmuş bir oyun olduğu için. Herkes bazı insanların diğerlerinden daha değerli olduğuna inanıyordu. Şahlar ve piyonlar... Ben hiç kimsenin bir başkasından daha değerli olduğunu düşünmüyorum. Satranç sadece bir oyundur ve gerçek insanlar birer taş değillerdir. Bu dünyaya sanki bir satranç oyunuymuş gibi bakan herkes kaybetmeyi hak eder." Harold Finch
  • quote:

Orjinalden alıntı: possessor

alt yazısını bulabilen varmı acaba filmin??

www.divxforever.com adresinde yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

quote:

Ne alaka

Ya hocam filmi metediyorlar ama abd de bu tom abimizin antipatik davranısları yüzünden giden yokmuş onu belirttim gerci tam belirtememişim ama olsun

• İk 2 si sonrası hayal kırıklığı. Genede seriyi tamamladım demek için izledik...

Sadece atlama hoplama ile olmuyor artık Tom, Hakkını ver...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.