Şimdi Ara

İstanbul Bilişim A.Ş Kayıt Ettirilmemiş Telefonları mı Satıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
3.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi
    Anladığım kadarıyla büyük bir sıkıntı var.

30.12.2012 tarihinde Mecidiyeköy mağazasından Samsung Note II cep telefonu aldım.Daha öncede iki adet tv buzdolabı çamaşır makinesi ve buzdolabı aldığım bir firmadır.Herneyse buna güvenip kendileri de aynı zamanda distribütör firma olduğu için Samsung garantili olmayan modeli aldım.
    Akşam eve gittim BTK nın sitesinden IMEI sorgulattım "Kayıt Bulunamadı" mesajı verdi.Bende bunun üzerine firmanın müşteri hizmetlerine mail attım gelen cevapta telaşa gerek olmadığı yetkililerin en kısa zamanda kayıtları gireceğini belittiler!!

En kısa zamanda zaten garip bir ifade sen telefonu ithalat yoluyla yurda sokuyorsan bunların kayıtlarını önceden yaptırman gerekmez mi? Son kullanıcıya da bunu yansıtmaman gerekmiyor mu?

Bugün de 3 defa mail attım hiçbirine henüz dönmediler.
    BTK nın sitesine şikayet açtım onlarda bizi ilgilendiren bir konu değil deyip konuyu kapattılar.
    Ayrıca şikayetvar.com sitesine de firma şikayetinde bulundum.
    1546806 nolu şikayet şu anda redaksiyon aşamasında görünüyor.

Hala BTK nın sitesinde kayıt bulunamadı uyarısı var.

Alacak kişileri şimdiden uyarayim istedim.
    Netten incelediğim kadarıyla bu şekilde sorun yaşamış birçok kişi var.

Ayrıca forumda bu firmadan cep telefonu alan varsa IMEI lerini bir kontrol etsinler

• Tüketici hakları hakem heyetine gidin onlar dava açar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş Olsun Araştırsaydın keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

Geçmiş Olsun Araştırsaydın keşke

Ne biliyim valla daha önce birçok şey almıştım oradan sıkıntı olmamıştı.Hala bekliyorum kayıt olayını
  • quote:

Takip,bilgilendirin bizi sonra
  • quote:

quote:

Takip,bilgilendirin bizi sonra

Tamamdır dostum.
  • Sonunda kaydedilmiş rahatladım valla :) Ama buşekilde yapılmaması lazım tüketici bu işlerle uğraşmamalı

Kaynak : İthalat yoluyla kaydedilen IMEI
    Üretici : Üretici: Samsung Korea
    Pazar Adı: Samsung GALAXY NOTE 2 GT-N7100 Model Bilgileri: Samsung GALAXY NOTE 2 GT-N7100
    Sorgulama Tarihi 03.01.13
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Değerli Müşterimiz,

Firmamız konu ile ilgili Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumuna gerekli başvuruları yapmıştır.Cihazınız kaydı ile ilgili bir sıkıntı olmayacaktır.

Saygılarımızla,
  • Banada 8 ocakta cihaziniz kullanima kapatilacaktir dedi ne yapmaliyim

• Aynı mesaj dün bize de geldi anlayamadım kapanırsa getirin dendi müşteri hizmetlerinden bekliyoruz artık.....
  • Bir daha İ.bilişimden telefon almayacağım.Diğer elektronik cihazlarda hiçbir sıkıntı olmamıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.Ugur

Aynı mesaj dün bize de geldi anlayamadım kapanırsa getirin dendi müşteri hizmetlerinden bekliyoruz artık.....

Dostum ne zaman almıştın telefonu Ne yapıyor bu adamlar anlamadım ki,
  • Dostum heryerden ürün almayacan o kadar para veriyorsun ürün grey, spot, yurt dışı ürün, vs. getiriyorlar sonrasında ürününü distribtütör olduğunu izah ediyorlar iddia ediyorlar. sen ürünü standına koymuşşsun satışa çıkarmışşın eeee bu ürün resmi yetkili servisleri tarafından neden garantili gözükmüyor. yasal olmayan şartlarda demekki türkiyeye ğiriş yapılmış ürünü hiç yetkili servis kabul etmez. o zaman diyeceksinki kardeşim benim ürünüm garantisiz, garantilisi 1000,00 lira gel garantsiz olduğundan kaçak mal ben 100,00 lira koreden çinden wietnamdan getirdim 300,00 liraya satıyorum yazık ğünah millet o kadar para veriyor, firma ne kadar büyük olursa olsun. aldğın ürünü hangi servis garanti veriyorsa al abi ğötür. egerki garantisiz olmuş olursa. ne aldıysan mağazası varsa mağazaya yoksa gerekli heryere bildir.

• 30.12 de Aldım. Aslında panik durumunda değilim sorunun giderileceğini tahmin ediyorum çünkü ilgisiz bir firma değil zannımca.
  • Arkadaşlar telefona bişey olmadı Türkcellin saçma davranışı ithalatçı kayıtlı gözüken tele mesaj yolluyolar ... birde Btk nın siteye güvenmeyin diye laf atıyor...
  • stanbul bilişim internet sitesinden ayın 23 ün de xperia L aldım telefon imei kaydı olmadığı için bugün kapandı. firma açılır diyor hiç umurlarında değil yarın iade yapacağım
  • Bende xperia l aldım 4 güne sorun çözüldü paralel ithalatda normal

• Arkadaşlar herkese diyorum bi kez daha diyim n11.com, gittigidiyor.com, sahibinden.com, yok enucuzu.com, istanbulbilisim.com falan filan böyle yerlerden almayın bi 100TL Falan fazla verin ama güvenli yerlerden alın sonra çok uğraşırsınız ilk saydığım siteler bilindik site ama adamlar kendileri satmıyorlar farklı mağazalardan getittiriyorlar istediği kadar bilindik olsun bi sorun olsa yok kargoyla tekrar gönder yok ımeı kodu kayıtlı değil uzun iş ya kendi tanıdığın bi yerden alacaksın yada Teknosa,vatan,hepsiburada,gold,bimeks,media markt gibi yerleri tavsiye ederim. He Birde Alırken Telefonunuzu 1 veya 2 Yıl Sigortalattırın Bi Camı Kırılsa 400-500TL Para Vereceğinize Güvence Altına Alın Gerekirse Telefonunuzun Yenisini Veriyorlar Birşey Olursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan262626 -- 28 Ocak 2014; 10:54:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.