Şimdi Ara

(SATILDI) ORITE T828(Tv,Kamera,Bluetooth,Fm Radyo)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Elazığ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Cihaz forum dışına satılmıştır.

Cihaz kasa olarak gayet iyi durumda,fotoğraflardan da anlayabilirsiniz.Sadece üst kısımda birkaç çizik mevcut.
    Öncelikle cihazın hoparlör sesi muazzam.Böyle yüksek bi sesi başka bi telefonda zor bulursunuz(Sesin çok çıkması netliğini bozmuyor).Tv özelliği de sorunsuz çalışıyor.

Telefon çift hat özelliğini destekliyor fakat ikinci hat kısmı çalışmıyor.Yani ben ne yaptıysam çalıştıramadım,belki çalıştırma imkanı vardır.Ama siz tek hatlıymış gibi düşünün.
    Cihazın titreşim fonksiyonu çalışmıyor,bunu da göz önünde bulundurun.
    Ve son olarak belirtmem gereken şey;siz bunu sorun olarak algılar mısınız bilmiyorum ama ben yine de söylemek istiyorum.
    Ben telefonu bi arkadaşımdan almıştım.Telefon arkadaşımdayken, cihazı kurcalarken bir yerde bundan bi numara girilmesi mi ne istenmiş(inanın olayın iç yüzünü ben de bilmiyorum).Bu arkadaş da-yine benim bir arkadaşım olan-bi elemanın telefon numarasını girmiş.Telefon her açıldığında telefona takılı olan hattan,bu arkadaşın girmiş olduğu telefon numarasına mesaj gidiyor otomatik.Ama mesaj hakkı veya para gitmiyor,sadece iletim raporu geliyor ekrana.Asıl komik olan mesajın içeriği;'Telefonunuzu hırsız kullanıyor.' Bu zeki arkadaşın o numarayı girmesi sebebiyle telefon her açıldığında benim arkadaşa o mesaj gidiyor.Ama yok öyle bişey! Çünkü cihaz Türkiye kayıtlı,imeisinde sorun yok.İletim raporu bazen telefon açılır açılmaz,bazen de 2-3 saat sonra gelebiliyor.Bu garip hadiseyi kime anlattıysam bi anlam veremedi ve güldü tabii.Tek çözümünün flash attırmak olduğunu duymuştum.Ama bunu sorun olarak görmeyenler bu şekilde kullanabilir tabii,ben uzun süre böyle kullanmıştım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnSSdKgL -- 3 Mart 2013; 0:22:15 >

• hayırlı satışlar yunus hocam, gayet güzel cihaz süper fiyat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BossPower

hayırlı satışlar yunus hocam, gayet güzel cihaz süper fiyat

Teşekkürler İbrahim hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.