Şimdi Ara

Open webOS, Nexus 7 üzerinde çalıştırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj







  • HP'nin açık kaynak kodlu işletim sistemi Open webOS, HP'nin TouchPad tableti ve Samsung'un Galaxy Nexus'unun ardından Nexus 7 üzerinde de kendini gösterdi.




    WebOS Nation sitesi tarafından konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre, işletim sistemi bir bilgisayar korsanının girişimleriyle Nexus 7'ye bir haftalık bir süre içerisinde port edildi. Nexus 7 üzerinde çalışan alfa aşamasındaki Open webOS'un işlevsellik bakımından bazı yönleri ile sorunlu olsa da, internete bağlanıp web üzerinde gezinme gibi önemli sayılabilecek işlevleri yerine getirebiliyor.




    Open webOS yüklü Nexus 7, Android'in sağladığı imkanlardan mahrum kalmış olsa da, bir bilgisayar korsanı tarafından gerçekleştirilen bu hamlenin cihazı özelleştirme ve yeni işlevler kazandırma açısından oldukça önemli olduğunu belirtelim.







     








  • Androidden daha akici ve stabil bir isletim sistemi.Ios ile yarışabilecek düzeyde. Hp touchpad kullananlar bilir.Su anda s3 kullaniyorum stabiliteden eser yok.Keske samsung ya da nokia satin alip ustune ekleyerek devam etseydi cok daha iyi olurdu diye düşünüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emiLL -- 2 Ocak 2013; 1:26:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu haberle asusun ne alakası var ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: neo01470

    bu haberle asusun ne alakası var ?

    nexus 7 yi asus uretiyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enaz3posta


    quote:

    Orijinalden alıntı: neo01470

    bu haberle asusun ne alakası var ?

    nexus 7 yi asus uretiyo

    Eyvallah üstadım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emiLL sen herhalde başka video izledin. Bu videoda Nexus 7 kasım kasım kasılıyor. Androidin Nexus 7 de ne kadar akıcı çalıştığını görmedin sanırım. Bende bir S3 kullanıcısı olarakda akıcığılığından gayet memnunum. 2012 yılının telefonu seçildiğine göre herkezde memnun...

  • windows 8'i de çalıştırsa...

  • nexus 7 kullandim. yag gibi akan bir makina. webOS nin uzerine katabilcegi hic bir sey yok. s3 de yeni jellybean guncellemeleriyle cok akici hale geldi. ama genede saf android olmasindan nexuslarin calismasi daha bir baska.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.