Şimdi Ara

Nasıl Popüler Olunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
34.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Edindiğim bilgilere göre anlatacağım. Denedim işe yarıyor.


    1-Sosyal Medya

    Sosyal medya. İşe buradan başlayalım. Bir facebook hesabınız olsun ve o hesaptan Subscribe yani Takip etme , Follow'u açalım bu sayede sizi takip edecekler. Facebook profil fotoğrafınızı bir fotoğrafçıya çektirin. Öyle mahalle fotoğrafçısı gibi demiyorum. Yusuf Çer gibi kişilere fotoğraf çektirin. Çekildiğiniz yer mahalle yeri olmasın işlek yerler olsun. Kızılay Taksim vb. gibi. Arkadaşlarınız ile konuşurken Türkçe karakter kullanmayın. Yazışırken ya da durum yollarken "W,Q,X" harflerini kullanmayın. Durum yollarken kesinlikle Türkçe karakterler kullanın. Kesinlikle küfürlü durum güncellemeyin ve küfürlü yazışmayın. Arsız Bela gibi kişileri dinleyen kişilerden az da olsa uzak durun.

    Bir Twitter hesabınız olsun. Saatte bir tweet atın günlük 10 tweet falan. Abartmayın. Tweet atarken "W,Q,X" harflerini kullanmayın. Tweet atarken kesinlikle Türkçe karakterler kullanın. Kesinlikle küfürlü tweet atmayın.

    Bir ask.fm hesabınız olsun. Anonimden kendinize sürekli arkadaşlarınızın ismini soru olarak gönderin. Cevap olarakta onun iyi biri ve sevilen biri olduğunu söyleyin. Size olan güvenini arttırır.


    2-Okul

    Okulda kendiniz olun. Yapmacık olmayın. Küfür ve ya argo kelimelerden kesinlikle uzak durun. Okula giderken dişlerinizi kesinlikle fırçalayın. Okula giderken parfüm sıkın ama abartmayın. Hiçbir dersinizin ortalaması 30'dan aşağı olmasın. 1 dersinizin ortalaması 30'dan düşükse bir şey olmayabilir ama 2-3 ders kesinlikle olmaz. Öğretmenlerinize ve arkadaşlarınıza karşı saygılı olun. Yalan söylemeyin.

    Bunları uygularsanız %90 popüler olursunuz.







  • 
Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.