Bildirim
Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti YARDIM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ekran kartı sürücüsünden kaynaklı sürücün güncel mi sende 310.60 sürücüsü kurulu son çıkan 310.70 kurun _____________________________ samsung rf510-j03tr/Windows 7 home premium / i5 560m 2.67ghz turbo 3.2/8gb 1333mhz ram/7200rpm 500gb hdd /2gb 420m ekran kartı -
310.70 kuruncada aynı hatayı aldım baska bir neden olmasın surucuyu güncelliyeyim yenidende _____________________________ -
Ekran kartının bütün sürücülerini kaldırıp kurun eski sürücü üzerine kurarsa hata verebilir program özelliklerden komple kaldırıp tekrar yükleyin. _____________________________ samsung rf510-j03tr/Windows 7 home premium / i5 560m 2.67ghz turbo 3.2/8gb 1333mhz ram/7200rpm 500gb hdd /2gb 420m ekran kartı -
quote:
Orijinalden alıntı: vercenik53
Ekran kartının bütün sürücülerini kaldırıp kurun eski sürücü üzerine kurarsa hata verebilir program özelliklerden komple kaldırıp tekrar yükleyin.
görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti cıkmadı ama oyundan gene attı calısmayı durdurdu diye cıktı_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ßaßeL
quote:
Ekran kartının bütün sürücülerini kaldırıp kurun eski sürücü üzerine kurarsa hata verebilir program özelliklerden komple kaldırıp tekrar yükleyin.
görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti cıkmadı ama oyundan gene attı calısmayı durdurdu diye cıktı
Baska bir oyun deneyin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
İ7-3630QM - 2.3 GHz Turbo Boost ile 3.3 GHz'ye kadar | FULL HD 1920x1080 Ekran | 8GB RAM | Nvidia GeForce GTX660M Ekran kartı | 1TB HDD + 32GB SSD | Aydınlatmalı Klavye | JBL 2.1 Designed | Certified Speakers -
quote:
Orijinalden alıntı: elano68
quote:
quote:
görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti cıkmadı ama oyundan gene attı calısmayı durdurdu diye cıktı
Baska bir oyun deneyin
need for speed most wanted 2012 , assasians creed 3 , black ops 2 gibi oyunlarda hata vermedi
quote:
Orijinalden alıntı: escordes123
quote:
quote:
Aynı sorun bende de var ne yaptıysam olmadı
ayn model laptopmu sızdeki benim bi arkadasta var aynı dertten muzdarıp onun laptopuda w170er modeli
Yok benim laptopum fujitsu. Çoğu kişi aynı dertten muzdarip laptopla alakası yok, söylenen her şeyi yaptım ama aynı hatayı alıyorum fakat benim son ekran kartı sürücüm işletim sistemimi desteklemiyo onun için yükleyemiyorum ben ondan kaynaklı diye düşünüyorum artık win8'e geçiş yapıp bir de öyle deneyeceğim
win8 e gecip denediğinde bana mesaj atabilirmisin ona göre bende gecerim olmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßaßeL -- 2 Ocak 2013; 19:51:19 >_____________________________
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Baska bir oyun deneyin
need for speed most wanted 2012 , assasians creed 3 , black ops 2 gibi oyunlarda hata vermedi
O oyundsn kaynaklidir o zaman.Farkli crack deneyin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
İ7-3630QM - 2.3 GHz Turbo Boost ile 3.3 GHz'ye kadar | FULL HD 1920x1080 Ekran | 8GB RAM | Nvidia GeForce GTX660M Ekran kartı | 1TB HDD + 32GB SSD | Aydınlatmalı Klavye | JBL 2.1 Designed | Certified Speakers
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Baska bir oyun deneyin
O oyundsn kaynaklidir o zaman.Farkli crack deneyin
malesef simdi farkettim yine aynı durum soz konusu driver güncel ama

dahili kart sürücüsüde güncel mi ayrıca çipset'ide güncel mi _____________________________ samsung rf510-j03tr/Windows 7 home premium / i5 560m 2.67ghz turbo 3.2/8gb 1333mhz ram/7200rpm 500gb hdd /2gb 420m ekran kartı -
Sorun kesinlikle ekran kartı sürücüsü _____________________________ -
306.97 yi kullanin. Ve eger aciksa FXAA özelliğini kapayin. _____________________________ -
quote:
dahili kart sürücüsüde güncel mi ayrıca çipset'ide güncel mi
hocam laptop alalı 2 hafta oldu driver cd sinden kurdum chipseti guncel olup olmadıgını nerden anlıyacagım
quote:
Orijinalden alıntı: bodycik
306.97 yi kullanin. Ve eger aciksa FXAA özelliğini kapayin.
o özellik nereden kapatıcam_____________________________ -
Arkadaşlar her yazılımsal olayı denedim formatta attım ancak sorun aynı diğer oyunlarda ekran kartı zorlanmıyor hitmande zorlanıyorsa asagıdaki gibi sorunlar varsa böyle olay yasamam mumkunmu
1.Yeterli güç gitmiyordur ekran kartına.
2.Ekran kartı aşırı ısınıyordur.
4.Ekran kartı slot yada kendisinde fiziksel hatalar vardır._____________________________ -
Aynı sorun bende de var ne yaptıysam olmadı _____________________________ -
quote:
ayn model laptopmu sızdeki benim bi arkadasta var aynı dertten muzdarıp onun laptopuda w170er modeli_____________________________ -
quote:
quote:
ayn model laptopmu sızdeki benim bi arkadasta var aynı dertten muzdarıp onun laptopuda w170er modeli
Yok benim laptopum fujitsu. Çoğu kişi aynı dertten muzdarip laptopla alakası yok, söylenen her şeyi yaptım ama aynı hatayı alıyorum fakat benim son ekran kartı sürücüm işletim sistemimi desteklemiyo onun için yükleyemiyorum ben ondan kaynaklı diye düşünüyorum artık win8'e geçiş yapıp bir de öyle deneyeceğim_____________________________ -
Sadece hitmandeyse geforce experience i yükleyip oyunun görüntü ayarlarını ordan optimize edip başlatmayı deneyin, belki düzelir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: busterr
Sadece hitmandeyse geforce experience i yükleyip oyunun görüntü ayarlarını ordan optimize edip başlatmayı deneyin, belki düzelir
sorun hitmandede değil artık her oyunda oluyor belli sureden sonra hitmanda tam oynuyorum 1 2 bolum geciom sonra boyle hata geliyor ısınıyormu dicem altında sogutucu var hep calısıyor bi sekilde devre dısı kalıyor ekran kartı ama anlayamadım :S_____________________________ -
driver kaynaklı olması muhtemel yada aşırı ısınma olabilir, oyun oynarken kntrol edebilirmisiz ısı takip programları ile. bu arada driveri tamamen siln ve windowsun sürücüyü kendisinin bulup kendi veri tabanından yüklemesini sağlayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ MONSTER® Q61MS-16F32
CPU: Intel® Core™ i7-3630QM 4-Cores; 6MB L3; 2.40GHz > 3.40GHz; 45W; 22nm
RAM: 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz CL9 Kingston HyperX KIT SSD: VTX4 128 GB - HDD: 500GB 7200 RPM
GPU: 1,5 GB GDDR5 nVIDIA GeForce GTX 770M 198-Bit Display: 15,6" Full HD LED Backlight || Ağırlık: pil dahil sadece 2,8kg.
Benzer içerikler
- monster bios tuşu
- monster power tuşuna basıyorum açılmıyor
- monster bios güncelleme
- gta 5 altyazı açma
- monster boot tuşu
- bim pc
- bios nasıl açılır
- bilgisayar hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler