Şimdi Ara

Kısa haberler ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Asus 1.3Megapiksel kamera entereli 20" LCD sini duyurdu

    Webcam diye tabir edilen, son yıllarda oldukça yoğun kullanılan ve dizüstü bilgisayarlarla beraber gömülü olarak geleye başlayan web kameraları, Asus' un duyurduğu PW201 LCD model 20" LCD monitör ile beraber artık LCD' lerle beraber gelmeye başlıyorlar. 16:10 yani widescreen diye tabir ettiğimiz geniş ekrana sahip olan monitör, 1680x1050 çözünürlüğe kadar çıkabiliyor. Üzerindeki kamera 1.3 Megapiksel ve usb aracılığı ile bilgisyaraya bağlanıyor. DVI-D, D-SUB VGA, Composite, S-Video gibi bağlantı portlarına sahip olan LCD oldukça profesyonel duruyor. Kontrast oranı 800:1 olan monitörde ayrıca 2x3watt gömülü hoparlörler bulunuyor.

    LG' den 250Gb hafızaya sahip HD LCD televizyon

    LCD ve televizyon teknolojosinde Philips ile beraber oldukça önemli bir yere sahip olan LG Electronics, 250Gb DVRhafıza kapasitesine sahip, plasma LCD televizyonunu duyurdu. Geçen seneki modelin aksine 160 yerine 250Gb hafızaya sahip olan televizyon 13 saat boyunca HD görüntü kaydedebiliyor. 1080p çözünürlük hassasiyetine sahip olmasından dolayı "full HD" diye sunulsada, daha önce de burada belirrtiğimiz gibi henüz tam olarak oturmuş bir HD görüntü formatı yok. Yani 6 ay sonra çıkabilecek yeni bir özellik sebebi ile bu televizyon HD görüntü ile % 100 uyumlu kalmayabilir. Henüz fiyatı hakkında bilgi bulunmayan LG 47LB1DR, 5000:1 kontrast oranına ve tam 47" genişliğe sahip.

    Nokia ve Ati ortaklıklarını duyurdular

    Cep telefonu pazarının en güçlü üyesi Nokia ve ekran kartı pazarının en güçlü iki üreticisinden biri olan Ati, Nokia ürünlerinde multimedya işlemcisi için ortak çalışacaklarını açıkladılar. Uzun süreli bir ilişki olacağı belirtilen duyuruda, önümüzdeki bir yılda ATI' nin Imageon isimli işlemcisinin geliştirilip kullanıma hazır hale geleceği söyleniyor. Ati' nin bu işlemcisinin son kullanıcıya nasıl yansıyacağı tam olarak bilinmese de, çok daha güçlü 3 boyutlu uygulamalar, daha kaliteli ses ve çok daha esnek avuçiçi ürünlerin bizleri beklediğini söylemek zor olmasa gerek.








  • Sounda Cep telefonunca opengl geliyor .Yalnız bu kart 2300 imageondan iyi mi kötümü orasını bilemiyorum?
  • haha Nokia Ati'yle böyle bir anlaşma yapmasa şaşardım zaten. Sony'nin Nvidia olan anlaşması ve Nvidia'nın gelecekte( hatta psp'nin yeni versiyonları için şimdiden) Psp, Sony cep telefonları için grafik chipseti üretecek olması tedirgin etmiş Nokia'yı belli ki Hele ki Sony'nin mobil telefonlarda da Cell'i (45nm/daha altı boyutlarının ve düşük enerji tüketimli modellerini) kullanacak olması karşısında dahada bi kasılcak Nokia..

    Birde bu LG konu başlığı altındaki plasma fotoğrafı pek LG değil gibi Fotograftaki aletin markası yüksek ihitmal panasonic, yada pionner tarzı birşey gibi görünüyor.
  • fiyatı nedir bu asus monitörün.:?
  • Abi hepsini istiyorum da daha ne kameralı telefonum vaaar gerçi o olmasada olur ama bi foto makinası bi lcd monitör bana yeter
    Lcd tv çok güzel özellikle
  • 250Gb hafızaya sahip HD LCD televizyon

    LG
  • Kameralı monitörün laf olsun diye üretildiğini düşünüyorum, 20" LCD alan adam karşısına geçip görüntülümü takılacak
  • cep telefonu cep bilgisyarı derken herşey bi anda inanılmaz belki hiç hayal bile edemeyeceğimiz şekilde ceplere girdi....hiç birşeye yetişmek artıkın mümkün değil....cep telefonlarında intel,sony,ati,motorola işlemciler yarışacak amd nedense pek ortalıkta gözükmüyor... bakalım daha neler görecez...
  • NOKia-Ati ortaklığı güzel ürünler getirecek. merakla bekliyorum.
  • samsung un monitörü hoş zaten bende 797 df kullanıyorum memnunum , 20 inç iyi

    nokia nın da ati ile birleşmesi hoş daha iyi grafik destekli ürünler muhakkak çıkacaktır , amaaaaaaa inşallah burdada yine sidik yarışına girip qadro falan çıkarmasınlar sakın
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Neutral

    Birde bu LG konu başlığı altındaki plasma fotoğrafı pek LG değil gibi Fotograftaki aletin markası yüksek ihitmal panasonic, yada pionner tarzı birşey gibi görünüyor.


    evet bencede değil LG lerde logo ve LG yazısı oluyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: serenissimo


    quote:

    Orjinalden alıntı: Neutral

    Birde bu LG konu başlığı altındaki plasma fotoğrafı pek LG değil gibi Fotograftaki aletin markası yüksek ihitmal panasonic, yada pionner tarzı birşey gibi görünüyor.


    evet bencede değil LG lerde logo ve LG yazısı oluyor




    bende dikkat ettim hatta yakınlaştırıp baktım baya uzun bişi yazıo belki modelidir modeli olabilir büyük ihtimalle




  • artık bi kaç sene sonra telefonlarımızda adam gibi oyunları oynar oluruz ya tuh o zamana kadar okul falan kalmaz eğlencesi bi ayrı olurdu onun okulda.
  • GAYET İYLER
  • Bence gayet güzel.Fakat fiyatlarını sormaya korkuyorum.
  • kaçdır
  • guzel bır site ve kolay bır yer herkesın ögrene bıleceguı bır site
    www.doannimhaber.com
    herkese basarılar dılerım butun arkadaslara
  • Ati sahtekar bir firma ile prestijini kötüledi arkadaşlar hadi samsung, Lg, Motorola gibi mobile dünyanın asıl ve asil markalarıyla anlaşsaydı çok daha iyi olurdu...Çünkü marka olmak demek çok para kazanmak demek değildir...Marka olmak demek teklonoji tutkunlarını kendinize hayran bırakmak demektir...Bu yüzden inteli tercih ettiği için apple computere ve nokia yı seçtiği için Ati ye azıma geleni saydım... Halbuki bu markalar benim hayallerimi süsleyen rüyalarıma üstün performans ve teklonoji şovuyla giren markalardı...Bir marka asil olmalı karizma olmalı en iyisini ben üretirim teklonojinin gelişimine ben öncülük ederim demeli Apple ve Ati bunu yıllarca dediler ama parasızlık düzeni bozdu arkadaşlar...Artık mertlik bozuluyo Apple ve Ati de artık çok para uğruna eski sadakatlarini kaybederek, ilk çıktığı günden beri insanları sömüren nezaketsiz anlayışsız nokia gibi, insanları sömürmeye hazırlanıyorlar...Gerçi nokia kadar dolandırıcı olamazlarda...Yine ben Apple ve Ati ye aşığım tabi ne kadar hata yapsalarda o eski sadakatli ve asil üretimleri aklıma geldikçe onları seviyorum...




  • ????? kaç
  • vay be 15 yıl

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.