Şimdi Ara

Microsoft, geliştiricilerin ilgisini Windows Mağaza'ya çekmek için çalışmalara devam ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  •  

    Microsoft, uygulama sayısı bakımından Appstore ve Google Play'in gerisinde kalan Windows Mağaza'nın uygulama sayısını arttırmak için yeni girişimlerde bulunmaya devam ediyor.




    Son olarak iOS platformu için yazılım geliştiren bir grup geliştiriciyi Windows uygulamaları geliştirmeye teşvik etmek amacıyla merkezine davet eden şirket, iki gün boyunca geliştiricilere çeşitli bilgiler verdi. Bu bilgiler arasında Windows PC, tablet ve Windows Phone versiyonlarına uygulama geliştirme konusunda bilgiler verildi. 




    Geliştiricileri Windows Mağaza'ya yakın tutmak için yapılan bu iki günlük etkiliğin geliştiriciler tarafındaki yansımasına baktığımızda; kimi Microsoft'un bu hamlesini oldukça profesyonel bulurken, kimi ise şirketi eleştirmekten çekinmedi. Microsoft'un PC, tablet telefon ekosistemini tek bir çatı altında toplama çabasını sorgulayan bazı geliştiriciler bunların tümü için uygulama geliştirmenin pek de hoşlarına gitmediklerini dile getirdiler. Ancak, geliştiricilerin genel anlamda Windows Mağaza'ya olumlu baktıklarını da söylemek yanlış olmayacaktır. 




    Windows Mağaza'ya yeni uygulamalar katma ve geliştiricileri platformuna çekme konusunda oldukça istekli davranan Microsoft'un bu çabalarının nasıl sonuçlar doğuracağını ilerleyen dönemlerde hep birlikte göreceğiz.







  • Microsoft Windows7 'den sonra Koltuğunda sendelelmeye devam ediyor haliyle

  • Aç gözlülüğün sonu pardon yok oluşun başlangıcı keyifle izleyecem batışını daha çok para uğruna daha ne kadar saçmayabilirki acabaa o_O

  • quote:

    Orijinalden alıntı: demo22

    Aç gözlülüğün sonu pardon yok oluşun başlangıcı keyifle izleyecem batışını daha çok para uğruna daha ne kadar saçmayabilirki acabaa o_O


    rüyanın içinde rüya görürsen izlersin belki

  • microsoft sadece mobil (tablet ve telefon) tarafta kendine yer edinemiyor o kadar. Masaüstü, dizüstü ve ultrabook tarafında halen daha vazgeçilmez konumda.

  • site gene mala bağladı. bakımını beceremiyecekseniz oturmuş düzgün ayarlarıyla oynamayın.
  • harbiden site allaha emanet duruyor. 2007-2008den beri dhdeyim.o zmanlar bile daha iyiydi.neyse 2013 yılı herkeze hayırlı olması dileği ile.

    konuya dönersek market gerçekten hızlı gelişiyor.ama biraz temizlik lazım.demirbaş şirketlerin desteği olmadığı sürece kalitenin yükselmesi mümkün değil gibi.ancak bu aşamada artık bu sene diyebileceğim amd app zone player rt sürümü içinde geleceğinden bu sıkıntı bir nebze düzelecektir.yani en azından öyle tahmin ediyorum.
  • Artik yeni sistem cikaran firmalar gelistiricilere seminer tarzi etkinlikler duzenleyerek ve hediyeler vererek kendi sistemleri icin de caba sarf etmelerini istemeleri normal olmaya basladi. Keza BB'de 10 surumlu sistemi icin de ayni yolla hareket ediyor.

    Bu da biz kullanicilarin yararina tabi. Umarim WP sistem ve market olarak bir an evvel gelisir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haberde masaüstü ve mobil uygulamaların aynı olduğu doğruysa yani bilgisayardan bakılan Win 8 market diğerlerinde de öyleyse bunun nesine gelişme diyorsunuz? Kaç ay önce baktım bir tane düzgün oyun yoktu, gene baktım gene bir tane düzgün oyun yok.

  • Aç gözlülük diyen arkadaşa wp8 kullanıcısı olarak katılıyorum çünkü mağazada işe yarar uygulama yok ve android ile ios un ücretsiz dağıttığı uygulamaları bile parayla satıyor ve diğer platformlardan daha pahalı uygulama satıyor. Microsoft skype yi satın aldı ama androidtekinden daha kötü tr dil desteği bile yok sözde bilgisayarın çalıştırdığı bütün programları çalıştıracaktı ama bir winamp bile yok

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.