Şimdi Ara

GANO EXCEL Kullanan Varmı? Nasıl Bişey Bu? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
18
Favori
501.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • srdrfrt S kullanıcısına yanıt
    sabah akşam 10 ar tane hatta tüm kutuyu iç daha çabuk ölüme yaklaşırsın.
  • Ylmz Beyza Y kullanıcısına yanıt
    Değişimi gördüm tüm değerlerim yerinden oynadı. Değerleri düzeltebilmek için dr yeni ilaçlar verdi. Ne güzel demi bu ürün sayesinde yeni hastalıklarım oldu. Mutlu olmalıyım galiba
  • eczicten E kullanıcısına yanıt
    Tüm gano satıcılarının kopyala yapıştır gibi ezberledikleri cümleler. Tek amacınız üye yapıp para kazanmak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eroltop

    Ben kullanıyorum güZEL ürünler sıkıntı yok hiç ise yaramaz sa dişini fırçala saçını yüzünü yıka kahveni iç . facebook tan erol top diye ara bulursun beni. güzel bir network işi. Sıkıntı yok. Ben bütün Ürünlerı kullanıyorum. 8 Kilo da verdim. 105 kilodan 97 kiloya 1 .5 ayda düstüm. Olumsuz yorum yazan ne biliyor da yazıyor. Oturduğu yerden yorum yazan ön yargılı insan çok. Hem sağlık hem varlık için üye ol


    O kadar basit değil. Ürünü 2 ay kullandım ve ürün sayesinde değerlerim yükseldi ve şu an değerlerimin düzelebilmesi için ilaçlar kullanmak zorundayım. Siz ne biliyor da yazıyorsunuz. Ürünlerin tadı güzel evet ama vücut sistemini alt üst ediyor. Siz kilo vermişsiniz ben kilo aldım. Hastaneye gidip bi kan değerlerinizi ölçtürün size ne zararlar vermiş öğrenin. Ben ölçtürdüm ona göre konuşuyorum ürünü kullanmadan önce ve sonra olarak.




  • 2355 2 kullanıcısına yanıt
    Bir pubmed dolamışsınız dilinize, arkadaş pubmed sitesini anlayabilmek için ingilizce bilmek ve oradaki terimleri anlayabilmek için de dr olmanız gerekiyor. Neyin kafasını yaşıyorsunuz gözlerinizi Gano bürümüş sizin. Tek amacınız yükselip para kazanmak tatil promosyonlarından yararlanmak.
  • cancan68 C kullanıcısına yanıt
    Sadece kahvesini denemeyi düşünüyordum o zaman vazgeçtim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wellnes W kullanıcısına yanıt
    Böyle site açıp tebeşir tozunu bile ilaç diye satabilirsin bak. Sen bırak ganoyu kendi ürününü üret, tüm para senin olsun. İnsanların sağlığı mı boşver önemli olan senin para kazanman.
  • kartalzafer K kullanıcısına yanıt
    Sadece excellium yeterlidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: srdrfrt

    sen de balon uzmani misin ?yoksa ilgi alanin ambalajlar mi ? belki de sen az bilgiyle çok fikir üreten bir balonlardan birisindir

    bilip bilmediğim konular hakkında yorum yapmak gibi bir derdim yok benim. daha yazdığımın cümlenin neyi anlattığını anlamamışsın. insanların annesi babası ve sevdikleri kanser iken insanlara olmadık umut vermek ve neredeyse-kendilerine göre- 1001 derde şifaymış gibi göstermenin ne vicdanen ne de dinen bende yeri yok. ben böyle bir süreç yaşadım maalesef. Allah size de yaşatmasın. Benim ne ticari bir kaygım var ne de öyle olur olmadık yorum yapmak gibi bir durumum var hele ki sağlıksa mevzu bahis olan. FDA'nın sitesine girip ganoexcel firması ve ürünleri için raporları okuyabilirsin. ben firmanın toplantılarına da katıldım inceleme şansım oldu. sahneye birileri çıkıp birşeyler anlattı. yok annem hastaydı şöyle iyi oldu yok bende şu vardu böyle iyi oldu. mübarek lokman hekim reçetesi. isteyen istediğine inanmakta hür ve özgür. bir de başkaları hakkında bilmeden yorum yapmak gerçek manada balonluk oluyor. saygılar iyi günler.




  • srdrfrt S kullanıcısına yanıt
    280 lik paketi vurgulamadıklarından bahsetmişsiniz siz ve sizin gibi para kazanma peşinde olanlar üye yaparken bu paketi zaten söylemiyorlar. Alıcı söylemeyince niye suç oluyor. Ben de üye olurken 469 ve 990 lık paketler olduğu ancak 990 lık paketin daha avantajlı olduğu söylendi ben sadece sağlığım için girdiğimi ve satış yapmayacağımı söylememe rağmen 280 lik paketten hiç söz edilmedi. Oysa kı işin içine girdiğimde paketlerin içerdiği bütün ürünlerin parası zaten ödeniyormuş avantajlı paket diye bişey yok yani. Avantaj bu işin satışını yapanlar için pv kazanmakla alakalıymış. Ben bu işe girdim girdiğim günü hayatımda hiç yaşamamış olmak istiyorum. Bu ürün sayesinde sağlığım bozuldu. Sizin gibi gözleri para hırsı bürümüş insanlardan Allah düşmanımı bile korusun. Ben 2 ayda bu ürünler sayesinde sağlığımı kaybettim ve 990 TL lik paketten kalan tüm ürünleri başka insanlara da zarar vermemesi için çöpe attım. Para kazanma konusuna gelince, siz de biliyorsunuz ki üye yapmadığınız sürece 5 kuruş kazanamadığınız gibi, üye yapsanız bile ay içinde sipariş vermezseniz de kazanamıyorsunuz. İnsanların hem umutları hem sağlıkları ile oynamaktan vazgeçin. UNUTMAYIN EN BÜYÜK VEBAL KUL HAKKIDIR.




  • bysheriff B kullanıcısına yanıt
    Ben üye oldum, 2 ay kullandım ve sağlığımı kaybettim.kolesterolüm yükseldi vücudumda şişmeler oldu.
    Doktorum böyle saçma sapan ürünlere nasıl inanıyorsunuz canınıza kastiniz mi var diye kızdı. Kalan ürünlerin tamamını çöpe attım.
    Yok ben para kazanacam diyorsanız o da hikaye bence sürekli üye yapmanız ve sizin yaptığınız üyelerin de alışveriş yapması lazım.
    Yani anlayacağınız paranızı sokağa atmak ve sağlığınızı kaybetmek istiyorsanız buyrun kullanın üye olun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancan68 -- 13 Kasım 2015; 15:52:02 >
  • srdrfrt S kullanıcısına yanıt
    ticari ahlak konusunda elestirilerine yazdigim cevaptan sonra sagligini kötü etkiledigini söylüyorsun. ardindan beni para hirsiyla gözü bürünmüş olarak niteliyorsun. hic tanimadan birini böyle yargiladiktan sonra kul hakkindan bahsetmen de bir garip.ben sadece memnun kalmış bir musteriyim.size iyi gelmemiş olabilir ama bu benim ve diger memnun musterilerin yalan söylediği anlamina gelmez.lutfen biraz sagduyulu olalim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • srdrfrt S kullanıcısına yanıt
    yalandan kimse ölmez tabi ki ama ölümden daha kötü seyler de var ve yalan boylesi durumlara düşürebilir insani.yalniz burda garip olan şey senin dogrucu benim ise yalanci olduğun gibi bir sabit ve tarafli algi. senin yalanci olman gibi birsey söz konusu degil yani.ben içtenlikle cevapladim senin mesajini ama sen yine çamur atmakla mesgulsun.demek en iyi bildigin şey bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • srdrfrt S kullanıcısına yanıt
    küfürbaz lafi eveleyip gevelemek yerine çevir numarami,konuş adam gibi.tezgah kurmuş insanlari o tezgahtan geciriyorsan burda iyi adam gibi ahkam kesme.sen degil senin kralin gelse beni egitmeye bilgin yetmez.bu arada henüz müdür falan değilim ürünlerden memnun kalmış bir musteriyim.sen bu işin müdürlerinden hic biriyle tek kelime edecek kapasiteye sahip degilsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • srdrfrt S kullanıcısına yanıt
    Siz nasıl bu ürünü pazarlamak adına her şeyi söyleyebiliyorsanız biz de inanmadığımız bu saçma şey için istediklerimizi söyleyebiliri.
    Şeker, kanser hatta menisküse iyi gelen hattta hatta tüm hastalıkları iyileştiribilen mucize mantarınız sizin olsun ama insanları hastalıklar üzerinden kandırmayın. Yazıktır günahtır. Birisini öldürürsünüz ayrıca
    bir tane eczacı tatlı parayı görmüş demek ki satışa başlamış. Onun aldığı eğitime yazıklar olsun. Telefondan bilgi veren bölüm başkanına da yazıklar olsun.
  • Peki sizce böyle bir firmada kadrolu çalışmakla ilgili bir sıkıntı olabilir mi? Ne biliyim mesela insan kaynakları, bilgi işlem, finansman falan gibi bir ünvan ile çalışmaktan bahsediyorum. Network marketing ile ilişkin olmadan yani.
  • İnsanları kandırıp, sıkıntıları üzerinden para kazanmanın yoludur Gano Excel. Sadece Marketing Network yani saadet zinciri üzerinden satışı yapılan bir uydurma toz. Nasıl bir ilaçtır ki hem şekere, hem basura hem reflüye, hem karaciğere, hem sedefe hem hem hem hem.... her şeye iyi gelir. Buna inanmak için saf olmak gerekir. Bütün bilim adamlarını çöpe atmak gerekir. Kanmayın bunlara gidin doktorunuza ve sağlıklı yaşamak için gerekenleri yapın.

    Bana iyi geldi diyenler altına hemen Tel yazıyorlar. Neden? çünkü en az 400 TL lik paket satın alıp üye oldular satış yapmazlarsa basur tekrar azacak. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciaman -- 25 Kasım 2015; 16:37:40 >
  • SelamünAleyküm Arkadaşlar

    yaklaşık bir yıl kadar önce güvenilir arkadaşlarım vasıtasıyla gano excel ile tanıştım ve giriş ücreti yatırınca size bir takım ürünlerden oluşan bir paket geliyor, İçerisinde gelen ürünleri kendim kullandım ve kahvenin kapızlık'a iyi geldiğini gördüm ama bu mantardanmı bilemiyorum, Diş macunuda ağız yaralarında iyi geliyor içerisinde bulunan mantardanmı nanedenmi iyi geldiği bilinmez ama ürünlerin içinde mantar çok az miktarda bulunuyor, Daha sonra kapsullerini kullandım beyin için olan ve diğer normal olanı, Eskisi gibi gene HASTA oluyordum ve vücudumda herhangibi fiziksel veya ruhsal bir değişiklikte sezemedim malesef ve ürüne olan inancımı yitirmiş durumdayım ama bu ürünlerde kullanım sonuç aldığını söyleyen kanser hastalarıyla görüştüm onların yalan attıklarınıda düşünmüyorum ama Allah c.c dua ediyorum kimseyi böyle ürünlere muhtaç edmesin, Böyle ürünleri kullnamk gerçekten ciddi maddiyat istiyor ve diğer boyutu bu ürünleri satan kişiler keyfini sürüyor ben mantıklı bulmuyorum ve biraz fazla uzattım farkındayım kusura bakmayın, Gano Excell ve diğer benzeri ürünler var ambalajları neredeyse tıpkı aynısı, Örnek vermek gerekirse Aloveara diye bir ürün var ve bir akrabam bu iş ile uğraşıyor (Genel müdür) o da ürünler hakkında neredeyse aynı iyleştirmelerden bahsediyor ve faydalı olduğunu savunuyor.

    Bu ürünlerin türkiyeye girişleri gıda takviyesi olarak giriyor ve insanları bu yola abone etmek için neredeyse her türlü biskoljik baskı yapıyorlar diye düşünüyorum, Herkesin dediğine güvenmek zor nedenide maddiat. (Çıkar ilişkisi)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spayk07 -- 20 Aralık 2015; 10:55:35 >




  • spayk07 S kullanıcısına yanıt
    Bende sizin gibi üye olup ancak sonrasında ürünlerin zararlarını görmüş biriyim. İnsanları sağlık adı altında kandırıp kariyer yapma, para kazanma peşindeler. Kullanmayın kullandırtmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancan68 -- 25 Aralık 2015; 16:32:25 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cancan68

    Bende sizin gibi üye olup ancak sonrasında ürünlerin zararlarını görmüş biriyim. İnsanları sağlık adı altında kandırıp kariyer yapma, para kazanma peşindeler. Kullanmayın kullandırtmayın.

    @cancan68 Negibi bir tür zarar verdi ürünler size ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.