Şimdi Ara

GANO EXCEL Kullanan Varmı? Nasıl Bişey Bu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
18
Favori
501.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gano excel ürünleri bağırsakla ilgili hastalıklara da iyi geliyor mu acaba? bununla ilgili bir şey göremedim. ülseratif kolit diye bir bağırsak hastalığı var bunun için de etkili olur mu. yıllardır devam ediyor ilaçlar sadece hastalığın ilerlemesini önlüyor iyileştirip yok edemiyor. gerileme olmuyor yani. ve kansere çevirme riski de var. bu ürün işe yarar mı bunun gibi bir hastalıkta da etkili olduğu biliniyor mu?
    ve sabunu selülitlerde etkili olur mu? bu konularda bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
  • GANO EXCEL ÜRÜNLERİNİ DİREK KENDİ ADINIZAhttp://www.ganoexcelturkiye.org/ ADLI SİTEYE ÜYE OLARAK ALABİLİRSİNİZ.
    BUNUN İÇİN GEREKLİ OLAN SPONSOR KODUM : TR1324658 BORA ÖZTÜRK 05325716426
  • ben de inanmamıştım ancak annem ve babam bizzat kullanıp fayda görünce artık inandım. ürünler çok başarılı duruyor. ayrıca isterseniz ciddi anlamda ek gelir imkanı da sunuyor.

    Ayrıntılı bilgi ve ek gelir imkanı için aşağıdaki numarayı arayabilirsiniz:
    Tevfik Bey
    0542 674 81 97
  • teacher055 T kullanıcısına yanıt
    peki ben bisey sorabılır mıyım .. bi tanıdıgım gano excele uye olmuss ama hıcbırr para odememıss uye olurkenn sonra kolı gelmıs ıcı urun dolu yıne tek kurus vermemıss .. kolı 2- 3 aydır ellenmeden duruyomus evde .. en son uye yapan adamı aramıslar bız bunu napıcaz dıye ıster yakın ıster dokun ben yapmıyorum artık demıss .. elımızden tek kurus cıkmadı nasıl kullancaz bılmıyoruz yararlı mı zararlı mı bılmıyoruz dıyorlar ne yapıcaklarını sasırmıslarr .. bole ucretsız kolı gelmesı gıbı bı durum oluyor mu .. bu arada uzerınde adresı yazan fırmayı aramıslar bole bı urunden kolıden haberım yok demıs cok cok ılgınc :S
  • Samsun ilinden cevaplamak isterim....Ganodermalicidıum özütü Sadece Ganoexcel firma patentindedir.Taklitleri var dikkat ediniz.Kesinlikle ilaç değil yalnız içerisinde taşıdığı organik germanyum ve daha fazlası pub-med doktor görüşleri sitesinden bakabilirsiniz.0 535 256 16 56 Barbaros.....Daha neler var nel reishi de
  • arkadaşlar merhaba. gano excel firmasının ürünlerinin içeriklerini yaklaşık bir ay inceledim daha sonra ürünlerini kullanmaya başladım. bence sağlıklı bireyler başta olmak üzere bence herkes bu ürünleri kullanmalı. sağlıklı bireyler diyorum çünkü sağlk kaybedilince geri gelen birşey değil, bu ürünler tabiiki tedaviye destek olabilir ama daha ötesinde sağlığı koruma amaçlıdır.birçok kişinin bu ürünlerden fayda sağladığına tanık oldum.
    gano excel firması ürünlerini network marketing sistemiyle pazarlıyor bu bir politikadır.kimse kimseyi kandırmıyor.çalışan kazanıyor. sistemi ve kazanç planını uzun zaman araştırdım. diğer firmalarla karşılaştırdım. gerçekten kendine güvenen bir kişi için iyi bir fırsat...
    bende bu işi profesyonel bir şekilde yapmak istedim.arkadaş grubumuzla birlikte ne yapabilrizi konuşuyoruz organiz olmak çok önemli... isterseniz birlikte çalışabiliriz. bu ürünleri tanıtan bir site kurduk. sitemiz aktif fakat daha yapılması gerekenler var.çünkü daha çok yeni bu daha yapacaklarımızın ilki. siteye girip amaçlarımızı okuyabilirsiniz. her ilden temsilcilere ihtiyacımız var. ayrıntılı bilgi için lütfen wellness.gen.tr adresimizi ziyaret edin....




  • ürünleri gönül rahatlığı ile kullanın hiçbir yan etkisi yok.
  • diğer saadet zincirlerine benzemiyor gerçekten farklı.. iletişim için pm lütfen..? ben her konuda yardımcı olurum...
  • her network marketing ürünü gibi hayal satan bir ürün. sene 2014 olmuş hala ponzi şemasını uygulayan şirketlere itibar edenler var arkadaşlar, kardeşler, vatandaşlar; bu ürünler gerçekten mükemmel ve faydalı olsalardı eczanelerde, hastanelerde görürdük. yahu zibilyon tane rahatsızlığa iyi gelecek bir ürün böyle pazarlama teknikleri ile pazarlanır mı? bakın bioxin tarzı ürünlere eczanelerde, marketlerde bulunuyor. insanlar gidip alıyor. iyi ürün piyasaya girerken bir kere reklamını yapar, sonrasını insanlar birbirine tavsiye ettikçe, faydasını gördükçe yaygınlaşmasına vesile olur. böyle el altından, sıradan vatandaşlara pazarlatılmak sureti ile satılan bir üründen ne bekliyorsunuz?

    pazarlayan vatandaşlar bu işe ürünü fahiş fiyattan alıp giriyor. altlarına yeni kurbanlar bulmaları isteniyor. amaç sağlık değil halka veyahut zincir oluşturup dandik bir ürünü satıyoruz ayağına para toplamaktır.

    network marketing hakkında detaylı bilgi öğrenmek istiyorsanız buyrun.

    https://eksisozluk.com/quest-net--1874614

    https://eksisozluk.com/qnet--2463866

    https://eksisozluk.com/mega-holdings--3286759

    https://eksisozluk.com/gano-excel-international--3810241


    bunları savunacak insanlar çıkacaktır. bana güvenin itibar etmeyin. paranızı boş yere harcamayın. hayal satan insanlardan uzak durun.




  • Bu kadar insan bundan ciddi bir gelir elde ediyorsa ve kendisine 200 1000 tl arasında bir iş kurabiliyorsa bu 2014 yılının bizlere getirdiği bir nimettir. ayrıca doğrudan satış diye birşey var bu da pazarlama Kollarından birisi her şirket bir yola çıkarken kendi pazarlama stratejisi belirler bu da böyle ayrıca yeni bir firma ve kaliteli insanlara sağlık dağıtan ürünler pazarlıyoruz .. Eğer sizlerde insanlara sağlık dağıtmak ve bunun yanında ek Kazanç edinmek istiyorsanız arayın ... Tr6162073 kodu 05056570614 Engin erdem ... Güçlü birbirine destek olan bir takım istiyorsanız gelin birlikte kazanalım insanlara şifa dağıtalım ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar gano excel ile 1,5 sene önce tanıştım arkadaşım üst düzey distrübütör alti ay bana faydalarını anlatmak için uğraştı ancak ben kendim araştırdım öncelikle kullanılan ana madde kırmızı reishi matarı çok önemli bir mantar daha önceki senelerde malezyadan bitkisel ürün getiren arkadaşımdan dolayı bu ülkenin bu konuda profesyonel olduğunu biliyordum bazı gano ürünlerinden alarak once kendi tanıdıklarımda ve kendim de denemeye karar verdim Babamın ayağında mantar vardı 30 yıldır geçmiyordu ayağının altida kabuk kaplıydı tek bir keçi sütü sabunu denedik sabun bitmeden mantardan kurtuldu biraz daha ilgilenmeye başladım sade kahvesine yöneldim çok yakınıda beyninde 5 milim tümör vardı haberi yoktu sade kahve seviyordu 3-4 kutu kahve kullandirdim faydali bas ağrısına iyi gelir diye kullandirdim cok sukur tamografiye glttiginde 3 ay sonra gectigini gorduk hala kullaniyor en onemlisine gelince supreno denen enerji kahveslni 7-8 yildir ccugu olmayan iki arkadasima hediye ettim 1.si 20 adet kullanmadan esi hamile kaldi su an bir oğlu var ve sağlıklı 2.si 2 kutu kulladı şimdi bir kızı var üyelerin çoğu doktor olan gano excelin gerçekten tüm ürünleri etkili ve güvenli ben gördüm üye oldum ama bence buradaki amaç üye yapmak değil ihtiyacı olana ürunü getirtip sonucu kendisi görüp daha hesaplı almak için kendi üye olmasıdır. Sizleri bilgilendirmek istedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Memlekette bu kadar idiot varken telefon açıp paranı şuraya buraya yatır diyen dolandırıcılarda, avoncularda, bunun gibi sadet zincirleride bitmez. Adama 3 kuruşluk kahveyi 500 TL'ye satıyor sonra seni bilmem nere bölge bayisi yaptım diyo. O sazanda seviniyo eşini dostuna kakalamaya başlıyo. Kendi IQ'sunda eş dost akrabadan bi sazan bulup onuda bilmem ne şehrinin bayisi yaparsın silsile ile para kazanırsın. Yatacak yeriniz yok, sağlık yönünde insanları istirmar etmeniz sizi cehennem azabının en büyüklerini verecek. Bi çare insanları kandiriyorsunuz. Telefon numarası verenleri arayıp sayıp sövesim geldi.
  • kimse kimseyi kandırmıyor neden yatacak yerimiz yokmuş!!! iyi niyeti suistimal eden her kim var ise zaten cezasını görecektir. bunun yaptığın işle bir alakası yok.bence önyargılı olmak bir hastalıktır. at gözlüklerini çıkarıp öyle bakmak lazım. objektif değerlendirmek isteyenler ve sorular için wellness.gen.tr ziyaret edebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatma soytürk

    gano excel ürünleri bağırsakla ilgili hastalıklara da iyi geliyor mu acaba? bununla ilgili bir şey göremedim. ülseratif kolit diye bir bağırsak hastalığı var bunun için de etkili olur mu. yıllardır devam ediyor ilaçlar sadece hastalığın ilerlemesini önlüyor iyileştirip yok edemiyor. gerileme olmuyor yani. ve kansere çevirme riski de var. bu ürün işe yarar mı bunun gibi bir hastalıkta da etkili olduğu biliniyor mu?
    ve sabunu selülitlerde etkili olur mu? bu konularda bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.

    selam bende bu ürünlerden ladım bendede ülseratif kolit vardı. üçübir arada olan ürün bana rahatsızlık verdi. ishal yaptı. ama normal sade kavesini deniyorum bakalım ne olacak. :)
  • ülseratif kolit nedir pek bilmiyorum bir araştırmak lazım...ama bende aşırı mide yanması oluyordu neredeyse her öğün midem yanıyor sürekli maden suyu içer olmuştum. kapsülünü kullandım ve 3 ü 1 aradasınıda arada çok yanma olursa içtim. ikisininde çok faydasını gördüm. bu arada suprenosuna bitiyorum. özellikle kapsülünü devamlı kullanmak üzere tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar sizlere öncelikli önerim şu olacak;www.medline.com vewww.pubmed.com sitelerinin ne olduğunu bir doktor tanıdığınıza sormanız veya bu iki sitenin ne olduğunu internetten araştırmanız. Araştırmanız bittikten sonrawww.pubmed.com adresine girip ürünün latince ismi olan ganoderma lucidum yazıp ürün hakkında yapılan uluslar arası bilimsel makaleleri okumanızı tavsiye ediyorum. Orda 1027 adet bilimsel makale var. Not: Makaleler ingilizcedir. Onu da geçtim kullanıp da Allah'ın izniyle şifa bulan onlarca insan var çevremde. İşin ticari boyutuna gelecek olursak; network marketing popülerleşmiş bir satış ağıdır. Basın yayın yoluyla reklam yapmaktansa reklamını distribitörler aracılığıyla ve bizzat kullanıcılarıyla yapar. Reklam giderlerini de distribütörlerine dağıtır. Sorun nerde peki? Sorun bu tanıtım ve satış işlemlerinin kötü pazarlamacılarla yapılmasıdır. Nihayetinde herkes bu işi yapabiliyor. Ayrıca çok cüzzi bir fiyata bayilik kuruyorsunuz ve kimse sizden tekrar para yatırmanızı beklemiyor. Müşteri memnuniyeti ve tavsiyelerle büyüyorsunuz. Aylık milyonları bulan ciroların döndüğü bir şirketten bahsediyoruz. Müşteri memnun olmasaydı bu şirket yoluna emin adımlarla devam eder miydi? Her türlü sorunuzu cevaplamaya hazırım. Özel mesaj atabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blased -- 17 Kasım 2014; 1:10:18 >




  • bu üründen bir yakınım bahsetti. sunumlarına katılmış ve ürün kafasına baya yatmış. bana da bahsedince araştırma gereği duydum. tabi internete yazınca da buralarada geldim.konununda daha sıcak olmasından dolayı yazma gereği duydum.. yazılanların gördüğüm kadarıyla iyi şeyler yazanlar da olmuş kötü şeyler yazanlar da. ürünün pazarlanma yönteminden dolayı zaten ön yargıyı biraz hak ediyor ama neyse gene ön yargılı olmayayım :) şifa Allah tan neyin vesile olacağı belli olmaz... Neyse lafı fazla uzatmayayım benim kafama takılan bir kaç şey var ürünü kullanan ya da satışında görev alan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..

    -Öncelikle bu ürünü aldığımızda fatura kesiliyormu. Çünkü kullandığımızda herhangi bir sıkıntı çıkarsa kendimizi savunabileceğimiz bir fatura veriyolarmı. ürünü geri iade etme imkanı varmı para iadesi oluyormu.

    - ürünün tanıtım numunesi veriliyormu.. eğer bu kadar etkili ve şifalı bir ürünse tanıtım ürününden fayda görürüm nihayetinde bu da sonuçta devam etmem için başkasının sözlerinden daha çok etkili olur.

    -Gene herhangi bir yan etki ve ya sıkıntı durumda muhatap kim. ürünü bize temin eden bizim gibi müşterilermi?

    şimdilik aklıma gelen bunlar. inş cevap vermeye değer görüp cevap yazanlar çıkar..

    Bir de aklıma şu gelmiyor değil. Benim elimde böyle şifalı ve mucize bir ilaç , ürün vb. olsa ben gereken resmi kurumlar gereken belgeleri alır hastane tıp merkezi vb yerlere reklamımı yapar sırtımı dayar dünyanın parasını kazanırdım ve çok kolay olurdu.. ahmeti mehmeti ürün satıcısı olarak kullanıp onlarıda zengin edeyim başka insanlarda para kazansın demezdim :) Gerçekten kimsenin de böyle diyeceğini düşünmüyorum. Günümüzde umut tacirliği almış başını gidiyor. Milletin cebindeki 3-5 kuruşa göz dikmiş insan çok.. gene de ön yargılı olmayayım. söylediklerim daha önceden bu tür ürünlerle piyasaya çıkanlardan elde ettiğimiz tecrübelerden dolayı lütfen kimse üstüne alınmasın...







  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hwarang01 -- 10 Ağustos 2015; 16:17:26 >
  • ahanda bir altın çilek bilmem ne otu vakası daha bizim halk harbiden akıllanmaz ! nolduğu belirsiz yok bilmem ne mantarı yok şu bitkisi herşeye iyi gelio die kandırmadıkları adam kalmadı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ssarunass

    ahanda bir altın çilek bilmem ne otu vakası daha bizim halk harbiden akıllanmaz ! nolduğu belirsiz yok bilmem ne mantarı yok şu bitkisi herşeye iyi gelio die kandırmadıkları adam kalmadı

    arkadaşım ne kadar araştırma yaptında böyle bir benzetme yapabiliyorsun...
    boş boş konuşmaktan öteye geçemez olmuşsunuz...

    ben araştırmasınıda yaptım, kendimde kullanıyorum
    gastrit için birebir (sade kahvesi)
    şekerim düzenlendi (kapsülü, çayı ve sade kahvesi)
    bel ağrılarım geçti

    kendimde kullandıktan sonra da bu şirketin bayiliğini yapıyorum
    eğer ki ilaçlardan benim gibi şifa bulamayanlar varsa ve bitkisel destek ürünleri (asla ve asla ilaç değildir) kullanmak isteyenler varsa özelden irtibata geçebilirler




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.